9 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 21.07.2023 – Atentie daca aveti proces la ICCJ!

Scris de: L.J. | pdf | print

21 July 2023 17:59
Vizualizari: 6787

* Indianul din fruntea guvernului britanic a facut o mutare care poate fi interpretata in ambele sensuri. Dumneavoastra, de pilda, cum o interpretati? Click aici ca sa vedeti despre ce vorbim!


* Un nou drum prinde contur in vestul tarii. Ce pas a fost facut acum si mai ales de ce a fost modificat planul initial aflati dand click aici.


* Mare atentie daca aveti drum pe la Inalta Curte de Casatie si Justitie: nu va mai duceti pe strada Batiste, fiindca nu veti mai gasi pe nimeni acolo! Toata activitatea s-a mutat in sediul din bulevardul Octavian Goga, numarul 2 (langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei), unde functioneaza deja Sectia de contencios a ICCJ.Dupa cum Lumea Justitiei a relatat inca de marti, sediul ICCJ din Batiste se va afla in renovare si extindere timp de un an (click aici pentru a citi).

Vineri, 21 iulie 2023, instanta condusa de judecatoarea Corina Corbu (foto) a emis doua comunicate, insotite de harta din facsimilul de mai jos, cu noul sediu incercuit. (Trebuie s-o descarcati ca s-o vedeti la rezolutie ridicata.)


Asadar, iata comunicatele ICCJ:


Ca urmare a demararii lucrarilor de renovare si extindere a sediului principal al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, situat in str. Batistei, nr. 25, Sector 2, Bucuresti,

Incepand cu data de 1 august 2023, activitatea tuturor sectiilor si compartimentelor de specialitate ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie se va desfasura exclusiv in imobilul din Bd. Octavian Goga, nr. 2, Sector 3, Bucuresti (imobil in care se afla si sediul actual al Sectiei de contencios administrativ si fiscal), dupa cum urmeaza:

Sectia de contencios administrativ si fiscal va continua sa isi desfasoare activitatea, ca si pana in prezent, in Tronsonul I, sala de sedinta 1, etaj 8, si sala de sedinta nr. 2, etaj 7;

Sectia penala – sala de sedinta 3, situata in Tronsonul II, mezanin 1;

Sectia a II-a civila – sala de sedinta 4 (Amfiteatrul Albastru), situata in Tronsonul II, mezanin;

Sectia I civila – sala de sedinta 5 (Amfiteatrul Alexandru Ioan Cuza), situata in Tronsonul II, etaj 4.

Registratura Generala, registraturile si arhivele Sectiei I si Sectiei penale isi vor desfasura activitatea in Tronsonul II, la mezanin 1, iar registraturile si arhivele Sectiilor Unite si Sectiei a II-a civile isi vor desfasura activitatea in Tronsonul II, la etajul 1.

Accesul publicului se va realiza prin Bd. Octavian Goga, nr. 2, Tronson I – intrarea B (Sectia de contencios administrativ si fiscal) si Tronson II – intrarea D (Sectii Unite, Sectia I civila, Sectia a II-a civila, Sectia penala).

Pentru indicatii de orientare in cadrul noului sediu temporar al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, justitiabilii sunt rugati sa apeleze la ajutorul persoanelor anume desemnate, precum si la personalul de paza sau sa urmareasca indicatoarele care vor fi amplasate in interiorul imobilului.

Repere si indicatii pentru localizarea sediului ICCJ

Harta destinata localizarii noului sediu temporar al Inaltei Curti de Casatie si Justitie:

https://www.google.com/maps/place/Bulevardul+Octavian+Goga+2,+Bucure%C8%99ti.

Noul sediu temporar al ICCJ este situat in zona Pasajului Marasesti (zona Piata Unirii), fiind localizat pe Splaiul Unirii.

Din Piata Unirii si zonele adiacente Pasajului Marasesti se poate ajunge la sediul ICCJ in aproximativ 10 minute de mers pe jos sau cu urmatoarele mijloace de transport in comun (1 statie).

Mijloace de transport in comun

Zona Piata Unirii

metrou: M1, M2, M3

autobuz: 313, 361, 783

troleibuz: 76

tramvai: 7, 32, 47

Timpuri Noi

metrou: M1, M3

autobuz: 133

tramvai: 19

Pasaj Marasesti

autobuz: 312, 323

tramvai: 23, 27

Biblioteca Nationala

autobuz: 104, 116, 117, 123”.


Masuri organizatorice privind desfasurarea sedintelor Sectiei penale din cadrul Inaltei Curti de Casatie si Justitie in perioada 24-31 iulie 2023

In data de 21 iulie 2023 a fost finalizata procedura de relocare a Sectiei penale a Inaltei Curti de Casatie si Justitie in imobilul din Bd. Octavian Goga, nr. 2, Sector 3, Bucuresti, context in care:

Sedintele Completurilor Speciale de judecata din cadrul Inaltei Curti de Casatie si Justitie – SECTIA PENALA, din data de 25 iulie 2023, respectiv 27 iulie 2023, se vor desfasura la SALA DE SEDINTA NR. 1 A SECTIEI DE CONTENCIOS ADMINISTRATIV SI FISCAL, situata in imobilul din Bd. Octavian Goga, nr. 2, Sector 3, Tronson I, etaj 8;

Activitatea de arhiva si registratura a Sectiei penale se va desfasura in spatiul destinat registraturii Sectiei de contencios administrativ si fiscal, situata in Bd. Octavian Goga, nr. 2, Sector 3, Tronson I, mezanin, camera 5;

Studiul dosarelor se va putea realiza in Camera de studiu – Bd. Octavian Goga, nr. 2, Sector 3, Tronson I, mezanin, camera 1;

Pana la finalizarea procedurii de relocare a intregii activitati a Inaltei Curti, in perioada 24-31 iulie 2023, accesul publicului se va realiza doar prin Bd. Octavian Goga, nr. 2, Tronson I – intrarea B.

Pentru indicatii de orientare, justitiabilii sunt rugati sa contacteze persoanele anume desemnate, precum si personalul de paza”.

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Cetateanul date 21 July 2023 18:43 +1

Nu dacă! Când!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 8.12.2023 – Judecatorii pregatesc bomba bombelor pentru Guvern

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva