11 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 21.08.2022 – CSM pregateste trei valuri

Scris de: L.J. | pdf | print

21 August 2022 20:43
Vizualizari: 6248

* Google investeste masiv in companii blockchain. Gigantul tehnologic are plasamente de 1,5 miliarde dolari in startup-uri cripto. Cititi aici mai multe detalii.


* CSM-ul  condus de Marian Buda (foto) a oferit explicatii despre campania de informare publica “Oameni pentru justitie. Justitie pentru oameni”. Stiti, campania aia de o vedem pe la televizor cu niste judecatori care fac dreptate in fel de fel de litigii (click aici pentru a vedea clipul).


 

Cica e abia inceputul, iar dupa primul clip video vor urma “valul 2” si “valul 3”, CSM urmand sa o tina tot intr-o campanie de informare pana in 2023. Apropo de valul 1, valul 2, valul 3, nu va suna cunoscute asemenea exprimari? Oricum, de departe cea mai tare fraza din comunicat este cea in care se arata ca “aceasta campanie are drept scop crearea unei punti de legatura intre oamenii legii si cetateni, bazata pe incredere si respect reciproc, atat de necesara in societatea actuala”. Un adevarat geniu cel care a scris asta. Pe noi ne-a convins.


Prezentam comunicatul CSM:

 

“Campania de informare publica lansata in 12 august 2022 de Consiliul Superior al Magistraturii sub sloganul 'OAMENI PENTRU JUSTITIE. JUSTITIE PENTRU OAMENI” se va desfasura pe parcursul a 6 luni in perioada 12 august 2022 - 10 februarie 2023 si are ca obiectiv principal informarea publicului larg cu privire la activitatea sistemului judiciar si rolul justitiei in societate.

Difuzarea campaniei se va face la nivel national, atat in mediul off-line, prin canalele media TV, radio si prin panouri stradale, cat si in mediul on-line, prin platformele Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, TikTok, pe canalul YouTube si pe site-ul www.justitiepentruoameni.ro.

Campania este structurata in 3 valuri de comunicare, fiecare cu o durata de 2 luni, fara pauza intre acestea. Abordarea campaniei vizeaza coerenta si unitatea de mesaj si va avea o crestere graduala a aparitiilor pe canalele mai sus amintite, printr-o comunicare in serie.

Valul 1 se desfasoara in perioada 12 august - 10 octombrie, fiind intitulat 'OAMENI PENTRU JUSTITIE' si pune accent pe informarea publicului larg cu privire la rolul, misiunea si limitele sistemului judiciar, informare realizata prin intermediul unor reprezentanti ai justitiei. Materialele dezvoltate prezinta publicului larg sistemul judiciar prin intermediul magistratilor vazuti ca oameni ce reprezinta acest sistem si stabilesc in mod clar valorile fundamentale care caracterizeaza actul de justitie: profesionalismul, respectul fata de lege, corectitudinea si impartialitatea. Spotul TV poate fi vizionat aici: https://bit.ly/3AhuXYV.

Valul 2 al campaniei continua in perioada 11 octombrie - 9 decembrie 2022, sub titulatura 'JUSTITIE PENTRU OAMENI'. Mesajul transmis este acela ca, pentru sistemul judiciar din Romania, fiecare caz conteaza, iar institutiile ce formeaza sistemul judiciar sunt prezente, potrivit competentelor lor specifice, in viata de zi cu zi a cetatenilor. Mesajul este intarit de date statistice prezentate publicului larg prin intermediul comunicarii din valul 2. Comunicat de presa Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capacitate Administrativa 2014-2020! www.poca.ro

Valul 3, desfasurat in perioada 10 decembrie 2022 – 8 februarie 2023, este cel care incheie campania de informare prin sloganul general 'OAMENI PENTRU JUSTITIE. JUSTITIE PENTRU OAMENI'. In acest ultim val, prezentam in mod deschis catre oameni, catre societatea civila si catre mass-media finalitatea actului de justitie, impactul participarii si emotiile resimtite in fata instantelor judecatoresti. Pe scurt, valul 3 de comunicare conecteaza sistemul judiciar cu publicul larg, accentuand ideea ca fiecare cauza conteaza si fiecare cauza in parte este rezolvata, fara exceptie, in numele legii.

Asadar, aceasta campanie are drept scop crearea unei punti de legatura intre oamenii legii si cetateni, bazata pe incredere si respect reciproc, atat de necesara in societatea actuala.

Mai multe despre continutul comunicational puteti gasi aici: www.justitiepentruoameni.ro”.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 22 August 2022 15:45 +143

Securistul acoperit cu nume de vespasiană, cel care a introdus cotețul (csm) în BUDĂ, nu face decât ceea ce a făcut toată viața: ascultă și execută orbește ordinele primite de la SRI. Constituția și legile țării sunt pentru el doar niște bariere care îi arată ce avânt să-și ia pentru a le depăși. Aflarea adevărului și condamnarea făptașilor nu are rost dacă nu se primește în acest sens ordin de la superiorii săi din organizația antiromânească Noua Securitate (numită pentru fraieri: SRI).

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 10.12.2023 – Prima adunare generala a judecatorilor in scandalul salariilor

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva