9 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 21.08.2023 – „Mama DNA”, la judecata Avocatului Poporului

Scris de: L.J. | pdf | print

21 August 2023 18:34
Vizualizari: 4495

* S-a aflat ce a declansat cel mai recent macel international si mai ales ce implicare a avut miliardarul Elon Musk. Deci click aici, fiindca sigur nu aveti ce pierde!


* Avem o stire pentru aceia dintre dumneavoastra care veti vizita Sinaia venind din sudul tarii. Va spunem doar atat: este vorba despre mai mult de un miliard de lei. Restul cititi dand click aici.


* Fosta ministresa a Justitiei Monica Macovei (foto) – cunoscuta drept „Mama DNA” si, mai nou, „Doamna cu matura” – a ajuns la judecata Avocatului Poporului Renate Weber.Ati vazut, in urma cu cateva ore, comentariul de pe Facebook al judecatoarei TMB Madalina Afrasinie cu privire la felul in care se raporteaza „tovarasa Macovei” la prezumtia de nevinovatie (click aici pentru a citi).

La aceeasi postare, Avocatul Poporului Renate Weber a lasat urmatorul comentariu (vezi facsimil):

Ah, respectarea principiilor si a propriilor noastre valori! E greu, pentru unii e tare greu! Inclusiv pentru subiectul postarii dvs, care nu cred ca va intelege!

Va imbratisez, distinsa Doamna Judecator”.
Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Cetateanul date 21 August 2023 19:07 0

Desigur, e greu cu respectarea principiilor și valorilor. Mai ales atunci când se dorește păstrarea pe scaun. Bineînțeles că onor chestiuni ce țin chiar de competența noastră nu le contestăm ca să nu supărăm. Deși justițiabilii reclamă întemeiat. Deh, sub mese este bine și nu te vede nimeni. PS După război mulți viteji se arată...distinși unul și unul.

# DODI date 21 August 2023 21:16 +2

Pentru foștii securiști-comuniști (gen petrov, macovei, ciolANUSS, tractoristul, coliva stanciu, etc.) este greu să înțeleagă noțiuni elementare de drept. Singurele noțiuni aproFUNDate au fost acelea cu ”Să trăiți, am înțeles” și/sau viceversa: ”Am înțeles, să trăiți”. Restul, vorba unuia mai citit decât ei, ”e tăcere”.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 8.12.2023 – Judecatorii pregatesc bomba bombelor pentru Guvern

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva