21 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 22.08.2023 – Se schimba regulamentul la Inspectie

Scris de: L.J. | pdf | print

22 August 2023 19:18
Vizualizari: 4319

* Pe cei de la PayPal ii stiti pentru platile electronice. De data aceasta, corporatia americana face valuri intr-un alt domeniu. Nu va spunem mai multe, ci va lasam sa dati click aici.


* Municipiul care l-a dat tarii pe fostul premier Dacian Ciolos naste acum un scandal. Care este motivul aflati dand click aici.


* Stati cu ochii pe Consiliul Superior al Magistraturii joi, 24 august 2023! Caci Plenul CSM planuieste sa schimbe Regulamentul de organizare si functionare a Inspectiei Judiciare.Momentan, nu stim decat ca acest punct de vedere figureaza pe ordinea de zi a CSM. Sa speram ca institutia va fi suficient de transparenta, incat sa anunte schimbarile chiar joi, imediat dupa vot – adica sa nu ne lase sa asteptam pana la publicarea motivarii.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Cetateanul date 22 August 2023 20:16 -4

Cu mici și notabile excepții infecția este doar instrument pentru unii și sanatoriu pentru alții.

# maxtor date 23 August 2023 03:00 -1

propunem desfiintarea "regulamentului", spre avizul celor interesati.

# maxtor date 24 August 2023 06:29 0

in ultimul regulament CCR a dat mai multa ingaduinta opiniilor separate si cu caracter politic...presupunem ca in 9 insi ala se poate schimba oricind,ad-hoc; nu e totusi lege...

# maxtor date 24 August 2023 13:20 0

poate I.J. ar trebui sa se ocupe sa afle de ce Inalta Curte face ABSTRACTIE de interesul social general in privinta solutionarii dosareLOR privind prelungirile succesive ale starii de alerta; poate I.J. ar trebui sa afle cum dosarul fat-frumosului activist notoriu Aurelian Popa a fost solutionat primul si deocamdata ultimul...poate e caz de " complet anti-coruptie " cum se exprima doamna din extreama dreapta, dna. Milu.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.07.2024 – Procurorul care vrea sa infunde AUR nu se lasa

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva