23 March 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 22.12.2022 – Ultima zi pentru ultima ramasita a Completului negru

Scris de: L.J. | pdf | print

22 December 2022 19:01
Vizualizari: 7568

* Ce legatura credeti ca exista intre celebrul traficant de droguri Joaquin „El Chapo” Guzman si piata criptomonedelor? Nu, nu s-a apucat de investit in criptovalute. Sau cel putin nu s-a aflat inca. Dati click aici, caci nici nu stiti ce pierdeti!


* Cine zicea ca nu se misca lucrurile in materie de reabilitare a caii ferate din Romania? In ce zona vor incepe lucrarile si cat vor dura aflati facand click aici.


* Joi, 22 decembrie 2022, a fost ultima zi la Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru judecatoarea Ioana Alina Ilie, fosta colega cu magistratii supremi Ionut Matei (foto) si Florentina Dragomir in celebrul „Complet negru” care l-a azvarlit nevinovat in inchisoare pe avocatul Robert Rosu si plecati la pensie imediat dupa izbucnirea scandalului provocat de condamnarea lui Rosu.In caz ca ati uitat, va amintim ca vineri, 23 decembrie 2022, intra in vigoare decretul prin care presedintele Klaus Iohannis a scos-o la pensie pe Ioana Ilie. Dumneavoastra ce ziceti: o fi dat judecatoarea o petrecere de adio la ICCJ? Dar inculpatii pe care Alina Ilie i-a aruncat in puscarie, inclusiv cu nerespectarea deciziilor CCR?


* Si apropo de pensionari: joi, 22 decembrie 2022, Sectia pentru judecatori din CSM a scos la pensie 28 de judecatori, a modificat data pensionarii in cazul altei judecatoare, a amanat discutarea a trei cazuri si a revocat pensionarea magistratei Marilena-Daniela Sandu de la Tribunalul Neamt, la cererea acesteia. Amanarile au fost dispuse tot la solicitarea magistratilor in cauza.


Iata lista solutiilor date la solicitarile de pensionare:


Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerilor privind: (unanimitate)

1. eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei judecator ANDRONE LILIANA-FELICIA, presedinte al Sectiei a II-a civile a Curtii de Apel Ploiesti.

2. eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei STROE ELIZA MAGDALENA, judecator la Curtea de Apel Bucuresti.

3. eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei BARBU LAVINIA GABRIELA, judecator la Curtea de Apel Craiova.

4. eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei POP ANCA-ADRIANA, judecator la Curtea de Apel Cluj. 5. eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei DUTA CARMEN, judecator la Curtea de Apel Constanta.

6. eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei SMARANDI LAURA, judecator la Curtea de Apel Constanta.

7. eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului DRAGULESCU LEONTIN, judecator la Tribunalul Buzau.

8. eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei POPOVICI MONICA-MIHAELA, judecator la Tribunalul Botosani.

9. eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului POPESCU EMILIAN-FLORIA, judecator cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Arad.

10. eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei IONESCU CAMELIA-MIHAELA, judecator cu grad profesional de curte de apel dobandit incepand cu data de 01.01.2023 la Tribunalul Iasi.

11. eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei COSINSCHI ADRIANA-RAMONA, judecator la Tribunalul Iasi.

12. eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei judecator GRADINARIU MIHAELA-CRISTINA, vicepresedinte al Tribunalului Constanta.

13. eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului AGAFITEI VASILE, judecator la Tribunalul Vaslui, in prezent desemnat judecator titular pentru supravegherea privarii de libertate la Penitenciarul Vaslui si la Centrul de retinere si arestare preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui.

14. eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei GHIUGAN IONELA-MARIANA, judecator cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Bucuresti.

15. eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei VLASCEANU MIHAELA OLIMPIA, judecator la Tribunalul Constanta.

16. eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului MITICA ALEXANDRU, judecator la Tribunalul Iasi.

17. eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei BARBU ADELA, judecator la Tribunalul Mehedinti.

18. eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului COMAROMI NICOLAE, judecator la Tribunalul Timis.

19. eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului COZGAREA BOGDAN-IONUT, judecator cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Mures.

20. eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei MARUSCA BOGDANA MARIA, judecator cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Brasov, detasata la Consiliul Superior al Magistraturii.

21. eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei ROMAN LILIANA, judecator la Judecatoria Timisoara.

22. eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei COMANITA ADRIANA-MAGDALENA, judecator la Judecatoria Barlad.

23. eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului GHIMPAU ALIN-MIHAIL, judecator la Judecatoria Drobeta-Turnu Severin.

24. eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei BOSOTEANU GABRIELA, judecator cu grad profesional de curte de apel la Judecatoria Sighisoara.

25. eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei STANILA CARMEN, judecator la Judecatoria Gherla.

26. eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei ALDEA ANGLIANA ELENA, judecator la Judecatoria Brasov.

27. eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei LICIU IOANA-HERMINA, judecator la Judecatoria Dragasani.

28. eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului CRAINICEANU CRISTIAN-MARIUS, judecator cu grad profesional de tribunal la Judecatoria Iasi.

2. De asemenea, Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat:

1. Revocarea Hotararii Sectiei pentru judecatori nr. 3124/15.12.2022, ca urmare a solicitarii doamnei judecator (n.r. Marilena-Daniela Sandu de la Tribunalul Neamt).

2. Modificarea Hotararii Sectiei pentru judecatori nr. 2689/17.11.2022, in sensul de a se mentiona ca doamna judecator UNCHEASU CECILIA, presedintele Sectiei conflicte de munca si asigurari sociale a Tribunalului Dolj, detine gradul profesional de curte de apel, incepand cu data de 01.01.2023.

3. Amanarea analizarii solicitarii de eliberare din functie, prin pensionare, a doamnei OCHEA NELA IULIANA, judecator la Curtea de Apel Craiova, ca urmare a solicitarii doamnei judecator.

4. Amanarea discutarii cererii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei CAIMAC MARIA ADRIANA, judecator la Tribunalul Dolj, ca urmare a solicitarii doamnei judecator.

5. Amanarea discutarii cererii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului ALEXANDRU FELIX, judecator la Tribunalul Buzau, ca urmare a solicitarii domnului judecator”.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.03.2023 – Judecatoarea Florica Roman candideaza. Alta judecatoare a iesit din suspendare

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva