18 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

Vorbe de fumoar – 24.03.2023 – Agitatie in Baroul Dolj

Scris de: L.J. | pdf | print

24 March 2023 21:58
Vizualizari: 6720

* Un coreean a fost arestat pentru o frauda uriasa cu criptomonede. Dumneavoastra ce ziceti: este asiaticul singurul vinovat sau a fost bagat in fata ca tap ispasitor? Click aici ca sa va faceti o parere!


* Ministerul Transporturilor vrea sa fluidizeze traficul pe Valea Prahovei. Cum anume vedeti dand click aici.


* Este fierbere in Baroul Dolj, unde sambata, 25 martie 2023, vor avea loc alegerile pentru postul de decan. Actualul decan, Lucian Bernd Sauleanu (foto), nu mai poate candida, intrucat a detinut deja cele doua mandate de cate patru ani permise de Legea avocaturii 51/1995.


 

 

Asa ca in cursa au intrat avocatii Radu Marinescu, Bogdan-Valentin Mihaloiu si Mihai-Dragos Nicu. Toti trei fac parte din Consiliul Baroului Dolj, Nicu fiind chiar prodecan. Surse locale ne-au declarat ca dintre cei trei de mai sus, Sauleanu l-ar dori succesor pe Bogdan Mihaloiu. Cica initial, vorbeste lumea, actualul decan era apropiat de Dragos Nicu, insa relatiile s-ar fi racit anul trecut, din cauza ca acesta din urma s-ar fi opus dorintei decanului ca baroul sa cumpere o cladire. Cert este ca tensiunea este destul de mare in Baroul Dolj si deocamdata nimeni nu stie cine va fi castigatorul. In fine: om trai s-om vedea.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Crin Nicu Bologa presedinte! date 26 March 2023 11:57 0

Un pensionar este de 10 ori mai bun decat orice altceva! Stie de toate, face de toate si este si ieftin! Din postura de fost sef DNA pensionarul Crin Nicu Bologa va fi un bun presedinte! Votati cu incredere!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2024 – Procuror cu demisia trimisa la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva