30 November 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 24.08.2022 – S-a stins lumina in Cotet

Scris de: L.J. | pdf | print

24 August 2022 19:24
Vizualizari: 5037

* Abia acum, la peste o luna si jumatate dupa ce Consiliul Superior al Magistraturii a validat-o pe noua sefa a Inspectiei Judiciare, CSM a publicat un detaliu important despre judecatoare. Care este acesta aflati dand click aici.


* Doua marci de fite au fost detronate de unul dintre cei mai mari fabricanti de adidasi din lume. Nu, nu ne referim la cifra de afaceri globala. Click aici fiindca nici nu stiti ce pierdeti!


* Dupa Brasov, un oras din Moldova se pregateste sa devina relevant pe harta realizarilor din Romania postdecembrista. In ce domeniu vedeti facand click aici.


* Vai de steaua lor... Ne referim la cei care conduc si coordoneaza activitatea Consiliului Superior al Magistraturii, mai multi la numar, ca acolo nu e doar un singur jupan, desi in teorie cica sef ar fi Marian Buda (foto dreapta), sub atenta supraveghere a simplului membru CSM Bogdan Mateescu (foto stanga).


 

Ia uitati aici exemplu de lipsa de minte! Consiliul a publicat miercuri, 24 august 2022, hotararea nr. 116 a Plenului CSM din 12 august 2022, adoptata in baza Notei Comitetului Electoral pentru organizarea alegerilor pentru noul CSM, Nota prin care se propunea punerea in executare a deciziei ICCJ privind organizarea unui tur II de scrutin. Hotararea Plenului CSM a anonimizat insa numarul deciziei ICCJ privind organizarea turului II de scrutin la alegerile pentru noul CSM (vezi facsimil 1), din motive asupra carora nu vom insista, ele fiind evident unele absurde.

Dar ca sa vedeti totusi cat de ridicoli sunt unii de prin Cotet, adica de prin CSM, numarul deciziei ICCJ care a fost anonimizat in hotararea Plenului CSM se regaseste fix pe site-ul CSM, la sectiunea unde a fost publicata respectiva hotarare (vezi facsimil 2). Mai pe scurt: CSM, la sectiunea “Activitate consiliu – Hotarari ale Consiliului Superior al Magistraturii”, a publicat “Nota Comitetului Electoral Permanent privind punerea in executare a deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justitie nr. 1496/28.07.2022 - Sectia I civila”, insa in hotararea CSM prin care a fost pusa in aplicare decizia ICCJ numarul “deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justitie nr. 1496/28.07.2022 - Sectia I civila” a fost anonimizat.

Ca sa nu mai spunem ca numarul deciziei ICCJ apare si pe minuta ordinii de zi a sedintei Plenului CSM din 12 august 2022 (vezi facsimil 3).

Cum spuneam la inceput: vai de steaua lor!

 

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# visu date 24 August 2022 20:04 +88

Juristii nostri habarn-au de erga omnes ori de procesele de ordine publica!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2022 – Argentina Campeon!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva