24 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

Vorbe de fumoar – 25.01.2024 – Avocat arestat in cazul White Tower

Scris de: L.J. | pdf | print

25 January 2024 19:24
Vizualizari: 4678

* Aviz celor care doresc sa isi achizitioneze o locuinta. Ministerul de Finante a luat o decizie extrem de importanta. Care este ea, aflati din articolul publicat aici.

 

* Transportul va arata cu totul si cu totul altfel in viitor. Si tocmai pentru ca acest lucru se va intampla, unii au inceput deja sa se pregateasca. Click aici pentru a vedea ce se intampla.


* V-am tinut la curent in ultimele zile cu dosarul “White Tower” instrumentat de procurorii de la Parchetul Curtii de Apel Ploiesti. Un caz de inselaciune si fals, in care zeci de persoane au fost escrocate cu peste 1 milion euro, caz in care ar fi implicati un avocat si trei notari (click aici pentru a citi).


 

Informatiile pe care le prezentam astazi ii privesc pe avocatul Vlad Nichita (foto), din Baroul Prahova, si notarul George Radu Tudose. Cei doi au fost retinuti de parchet si dusi la Curtea de Apel Ploiesti pentru emiterea unor mandate de arestare preventiva. Instanta a dispus arestarea doar a unuia dintre cei doi, si anume avocatul Vlad Nichita. Notarul George Radu Tudose va fi plasat in arest la domiciliu. Si tot dupa gratii au ajuns dezvoltatorii imobiliari acuzati de tepe cu apartamente, Mihai Lupu si mama acestuia, Marioara Domnica Lupu. Vom reveni cu alte amanunte, mai ales ca lumea vorbeste despre alte persoane importante care ar avea legatura cu aceasta retea.


* Guvernul umbla la banii Serviciului Roman de Informatii. Evident, nu in sensul de a reduce fondurile alocate SRI, ci dimpotriva. Dintr-un Memorandum transmis Executivului aflam ca SRI cere suplimentarea unor limte de credite de angajament si bugetare. Mai exact, suplimentarea limitei de credite de angajament la Titlul 71 - Active nefinanciare cu suma de 582 mii lei si suplimentarea limitei de credite bugetare la Titlul 57 – Asistenta sociala cu suma de 800 mii lei. Pentru ce trebuie acesti bani, ne spune tot memorandumul: “In ceea ce priveste creditele de angajament, in conditiile neaprobarii limitei solicitate de SRI pentru luna ianuarie a.c., pentru incheierea angajamentelor legale in vederea achizitionarii tehnicii specifice pentru executarea misiunilor SRI prevazute de reglementarile legale in vigoare sau hotarari ale Consiliului Suprem de Aparare a tarii este absolut necesara suma de 582 mii lei. Totodata, pentru achitarea integrala in luna ianuarie a.c. a contributiilor legale prevazute de reglementarile legale in vigoare, datorate de beneficiarii drepturilor cuvenite pensionarilor militari in temeiul prevederilor Legii nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, cu modificarile si completarile ulterioare, este necesara suplimentarea cu suma de 800 mii lei a limitei de credite bugetare aprobata de Guvern pentru perioada de referinta la Titlul 57 – Asistenta sociala”. Oare cand se va intampla ca o cerere a unui serviciu de informatii de alocare a unor sume de bani sa fie respinsa de catre politic? Altfel, sa nu uitam ca nu a trecut nici macar o luna de la aprobarea bugetului pe 2024, iar unele institutii deja vor noi fonduri.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# moshbeton date 27 January 2024 02:44 0

povestaea tepei in link

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.05.2024 – CSM incepe consultarea cu instantele si avocatii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva