27 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

Vorbe de fumoar – 25.08.2023 – Se pensioneaza politistul din scandalul judecatorului ICCJ Alin Nicolescu

Scris de: L.J. | pdf | print

25 August 2023 19:25
Vizualizari: 4512

* Mastercard si bursa cripto Binance isi vor inchide programele de carduri cripto din trei tari ale Americii Latine, precum si una din Peninsula Arabica. Motivul il puteti afla dand click aici.


* A inceput numaratoarea inversa pentru un pasaj rutier foarte asteptat de catre bucuresteni. Cand ar putea fi dat in folosinta aflati facand click aici.* Tineti minte ca presedinta ICCJ Corina Corbu a sesizat Inspectia Judiciara dupa ce un politist a acuzat ca a fost intimidat de catre seful Directiei Generale Anticoruptie, chestorul Liviu Vasilescu (foto), care l-ar fi trimis sa-i ceara scuze judecatorului suprem Alin Sorin Nicolescu in urma unui incident de la examenul de licenta (click aici pentru a citi)?

Ei bine, acum seful DGA Liviu Vasilescu iese la pensie. Presedintele Klaus Iohannis i-a semnat decretul in acest sens vineri, 25 august 2023. Dumneavoastra ce credeti: judecatorul Nicolescu se va grabi sa faca acelasi gest?


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# maxtor date 25 August 2023 20:04 +2

(vezi manushile de ginecolog) Premieră în Dictatura Sanitară: Judecător condamnat la Închisoare pentru că a anulat Legea Măștii în Școli,își va pierde postul și dreptul la pensie: ai nostri ca brazii !

# Ioana M. date 25 August 2023 20:23 -1

Ma uit la imaginea asta si imi aduc aminte de prima perioada din pandemie cand ni se spunea sa NU purtam masca, doar manusi.... Si o multime de cetateni s-au imbolnavit. O fi cineva de vina ???

# Zorba Igrecul date 25 August 2023 23:59 +8

Știu că nu interesează pe nimeni, dar omul ăsta, reclamat de un imberb și sensibil polițist ,,erou”, a fost cu adevărat profesionist, iar cei care au colaborat cu el știu foarte bine. Serviciul pe care îl conducea in IGPR inainte de a fi pus pe funcții mai mari era de 10 ori mai profesionist decât SRI și SIPI la un loc, motiv pentru care era și preferat de procurori și a contribuit la rezolvarea de multor cazuri grele. Unele cum n-or să vadă polițiștii de operetă cu program la sală, la epilare și pensare de sprâncene.

# Cetateanul date 26 August 2023 11:57 +1

Întreb pentru un prieten: examenul de licență al marelui prof o fost pe 4 iulie, adicătălea în zi de marți. O fost pontat domnul prezent la instanță?Dar în multele alte zile? La preaînalta oare se face mai nou plata cu ora? Asta așa că tot se face infecția că face. PS Parcă fostul cesezmist Toni tot pe chestiune asemenea o fost parașutat afară.

# Camelia G date 26 August 2023 13:47 +11

Terminati cu prostiile! Asa este gandirea in Romania sa se judece dupa auzite sau dupa aparente ! Dl judecator Alin Sorin Nicolescu este un adevarat profesionist in ceea ce face cat si in ceea ce tine de o onoare! Cand vreodata s ar fi coborat la acest nivel pe care expuneti in diverse articole? Vi se pare normal sa atingeti imaginea unui astfel de om? Asta inseamna ca oricine poate afirma orice. Dl judecator mi a fost profesor si rar mi a fost dat sa intalnesc o asa persoana devotata in ceea ce face si este o persoana foarte corecta, prompa, serioasa! Asa cum sustin eu pot confirma sute de studenti ce au invatat procedura penala la un alt nivel cu dl judecator( nu cei ce au venit din alte institutii sa ne arate noua legitimatiile sau cat de smecheri sunt ei la un examen de licenta)!!!

# Andrei Busuioc date 26 August 2023 14:17 +12

Șeful DGA iese la pensie pentru că cererea de pensionare a fost băgată anterior acestui ,,incident" atât de minor dar atâta de mediatizat. Șeful DGA iese la pensie pentru că oricum ar fi ieși. Este ușor să asociem lucrurile...haideți să o facem cum trebuie. Ciudat că toate aceste lucruri apar in contextul in care un complet de judecată a ICCJ a achitat așa zisii torționari ai lui Gheorghe Ursu. Ciudat este că judecătorul in cauză a făcut parte din acel complet. Ciudat este că după aproape 6 săptămâni de la ,,incident" domnul polițist de la DGA s-a hotărât să ne povestească ,,prin ce a trecut". Cam sensibil personajul, așa cum spunea cineva mai sus.

# Legendarea lui Cioriia date 26 August 2023 15:06 +12

A înnebunit lumea cu celebru Cioriia, gaboru cinstit și judecătorul rău. În realitate ce s-a întâmplat, el provenind din familie de gabori (tăticu fiind milițean la Dăbuleni în trecut) și văzând că tăticu e șefu pe "tarla", a încercat să fie și șef, numai că pe o tarla mai mare și mai importantă. Și-a arătat legitimația de serviciu, să vadă fraieru de supraveghetor că el e la (atenție!) Direcția Generală Anticorupție. Când a aflat că "fraieru de supraveghetor" era puțin judecător care a ajuns la ICCJ nu știa ce să mai facă, dar a blufat și a încercat să rămână pe poziții. După aia, evident că a trebuit să se afle adevărul și s-a aflat (fiind confirmat de către gaborel) a arătat legitimația și și-a permis să îi adreseze unui dascăl o jignire gratuită, cum că acesta nu ar fi demn să fie profesor și judecător la ICCJ. Repet, un puțoi de 23 de ani care provine dintr-o familie formată dintr-un agent corupt care are ditai mai vila de 200mp.

# Mihai Ursu date 26 August 2023 23:46 0

Spre deosebire de majoritatea preopinenților care au comentat aici, o să-mi exprim opinia cu deplina asumare a identității și a calității pe care o am. Sunt Mihai Ursu, avocat în Baroul București și, anterior, jurnalist de televiziune timp de vreo 20 de ani. În virtutea studiilor și experienței ca ziarist, aș dori să subliniez că acest mod de a pune problema, adică adresarea publică a întrebării dacă „se pensionează sau nu” un magistrat, constituie un mod artificial de a provoca un eveniment sau de a naște un nou subiect, acolo unde nu există nici evenimentul și nici subiectul. Pentru cineva care a scris vreo trei sute de hectare de pagini de știri, această abordare constituie în mod vădit și o manieră de a pune presiune publică pe o persoană. Cam atât deocamdată pe latura procedurală, pentru că se termină spațiul alocat, sper să pot continua și cu un comentariu pe fond.

# Mihai Ursu date 26 August 2023 23:53 -1

În continuarea comentariului anterior ce s-a rezumat la aspectele procedurale, aș dori să adaug, pe fond, că dintre toți cei care comentează, nimeni nu a fost prezent la incidentul de la examenul de licență de la Universitatea Nicolae Titulescu de pe 04.07.2023. Nici măcar subsemnatul. Dar, în calitate de absolvent al aceleiași universități, pot să vă garantez că disciplina candidaților, în sesiunea când am susținut eu acest examen, a fost strictă și lipsită de compromisuri. Iar, schimbând ipotetic rolurile, dacă eu aș fi fost supraveghetor la un examen atât de important, de care depinde reputația unei instituții, l-aș fi poftit pe orice turbulent să iasă din sală, urându-i succes la sesiunea din februarie. Domnul profesor Nicolescu, de la care am luat și eu lumina în procedură penală, a preferat să-i arate doar obrazul candidatului-polițist, în loc să-i creeze candidatului polițist probleme reale, precum excluderea de la licență și un raport disciplinar.

# Viorel Eduard date 27 August 2023 01:30 +793

Nu mi mai vine a arunca cu piatra daca ma pun in locul acestuia, care ani si ani si a sacrificat atatea, s a privat de atatea, a slujit valorilor si principiilor de drept cu sacrificiu si care nu primeste înapoi ceea ce i se cuvine: respectul! Tipul a făcut din tantar armăsar; a exagerat o atitudine care l a deranjat, dar care era fireasca și a coafat lipsa lui de respect si etalarea sa de polițist. O răzbunare copilărească si nedemnă pentru un bărbat pentru un fleac.

# Viorel Eduard date 27 August 2023 08:16 +852

Este un reflex social de a ne îndrepta cu ură împotriva MAGISTRAȚILOR. ... Este frustrant a uita că ceea ce este cel mai esențial în speța dată nu se poate transpune n scris: limbajul non verbal, paraverbal, atitudini s.a. lipsesc. Mai exact, stilul de scriere pe care tânărul îl adoptă îl transformă în cineva care stârnește puțină milă, dar citind printre rânduri, folosindu ma chiar de propria i mărturie și ținând cont de cele ce nu se pot reda prin scris, cred că domnul ofițer a uzitat mai mult decat era necesar de legitimația din dotare, nu oricum, cu putina mândrie, cu o aroganță, nu întocmai cu respect (din moment ce tu l tragi la răspundere pe Dl. Profesor ori Dl. supraveghetor pe un ton neprietenos), atitudine care deranjează pe oricare dintre noi, nu doar pe Dl. judecător. Lucru firesc!

# Mihai date 27 August 2023 12:10 -35

Ioana M : ,, o multime de cetateni sau imbolnavit ca nu purtau masca” DUTE IN MORTII MA-TII SI FA DOZELE 4,5,6,7…. Oricum puti a proasta. Idioti cu logica ta au limitat drepturile cetatenesti. Si ghici ce, este demonstrat ca vaccinul te omoara.

# Mardare Aurel date 28 August 2023 09:44 +7

Un polițist care a căutat putina afirmare. S-ar părea că a gasit-o. Îi cunoaștem toți pe acei colegi care flutura legitimația peste tot. Când ai 23 de ani și nicio experiență fundamentală de viață este ușor să faci circ.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.05.2024 – Dosar cu procurori DNA si judecatori, trimis la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva