24 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

Vorbe de fumoar – 26.03.2024 – Judecatoarea pentru care se roaga Becali

Scris de: L.J. | pdf | print

26 March 2024 20:33
Vizualizari: 4438

* In sfarsit, a fost adoptata legea care va stop jaful comis impotriva romanilor care sunt nevoiti sa ia credite de la IFN-uri. Initiata de senatorul Daniel Zamfir, legea a fost adoptata si va pleca spre promulgare. Mai multe informatii aflati din articolul publicat aici.


* Compania de drumuri are un nou sef. Cum se numeste el si cine i-au fost contracandidatii, vedeti dand click aici.

 

 

* Exista o judecatoare care este amintita in rugaciunile zilnice ale latifundiarului Gigi Becali (foto). Stim asta chiar de la patronul FCSB (club total diferit decat Steaua Bucuresti, in pofida confuziei intretinute in mod voit de anumite zone).


 

Afaceristul a dezvaluit intr-o declaratie data marti, 26 martie 2024, la Romania TV, ca se roaga in fiecare zi pentru familie si prieteni, dar si pentru o judecatoare. Este vorba despre judecatoarea Daniela Toader de la Curtea de Apel Bucuresti, in prezent detasata la CSM. Motivul pentru care judecatoarea Toader este prezenta in rugaciunile lui Becali ar avea legatura cu un dosar de spalare de bani, in care, in 2020, procurorul DNA Radu Ionescu l-a pus pe patronul FCSB sub urmarire penala pentru spalare de bani, dand in final clasare. Iar magistrata CAB Daniela Toader ar fi dat o solutie care l-a salvat pe Becali, dupa cum chiar acesta spunea in 2020: “Mi-au pus dracii pe unul, Radu Ionescu, de la DNA, spalare de bani. Dracii l-au pus. Cum sa spui asa ceva?! Spalare de bani?! Cu nepotul meu? Mi-a dat Dumnezeu o judecatoare pe care o cheama Toader Daniela si am mers in fiecare zi la biserica. Toader Daniela, Toader Daniela… Au inghetat si au incremenit lacate pe toata acuzația. Dracul mi l-a dat pe Radu Ionescu, Dumnezeu mi-a dat-o pe Daniela Toader”. Asadar, Becali nu se roaga de ieri, de azi pentru judecatoarea Daniela Toader. Totusi, crestineste este sa te rogi nu doar pentru cel care ti-a facut bine, ci si pentru cel despre care consideri ca ti-a facut rau. Asta apropo de procurorul DNA Radu Ionescu.

 

 

* Comisia nr. 1 a CSM („Legislatie si cooperare interinstitutionala”) in format de procurori i-a pus gand rau colegului de breasla Sorin Marian Lia de la Parchetul de pe langa Judecatoria Corabia.

In sedinta de marti, 26 martie 2024, comisia i-a transmis Sectiei pentru procurori a CSM propunerea de respingere a plangerii prealabile pe care Lia a formulat-o impotriva Hotararii nr. 1563/2023 a Sectiei pentru procurori (vezi facsimil 1).
Prin acea hotarare, sectia i-a respins lui Sorin Lia transferul de la PJ Corabia la Parchetul Militar Bucuresti, parchet condus de catre procurorul Bogdan Pirlog, co-presedinte – alaturi de Lia – al Asociatiei Initiativa pentru Justitie (AIJ), unul dintre bastioanele #rezistentilor din magistratura romana (vezi facsimil 2).

Ce sa zicem... Nasol. Pana una-alta, asteptam sa vedem ce va zice Inalta Curte, in faza de contestatie: confirma solutia prin care Curtea de Apel Craiova a dispus inceperea judecatii pe fond in binecunoscutul dosar penal impotriva lui Sorin Lia sau, dimpotriva, restituie cauza la parchet (click aici pentru a citi)?

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Just date 26 March 2024 20:48 +6

Totusi, crestineste vorbind, nu avea ce sa apara aici parvenitul si ipocritul de becali.

# Pt Just. Nu aveti dreptate. E chiar interesant subiectul date 26 March 2024 21:57 0

Când cineva castiga in instanta zice "Evident, am avut dreptate". Când hotărârea nu ii este favorabila, zice "Nenorocitul de judecator ". Mai rar vedem reactii ca cea a domnului Becali. Apropo...știți cât de po******r este d-l Becali în România conform sondajelor serioase? ( hint: ocupa primul loc).

# Io date 26 March 2024 22:13 0

Frumos, cand inculpatii se roaga pentru un magistrat si nu dau acatiste pentru ceva rau..Asta inseamna sa se afle adevarul si sa se pronunte solutii corecte.

# maxtor date 27 March 2024 00:51 0

e o rugaciune, e in Psalmi,"Fiii lui să pribegească cerşetori prin lume, toţi,. caute-şi pâinea lor departe, duşi din spartul lor cămin, Stăpânească-l creditorii, jefuiască-l cel străin…"

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.05.2024 – CSM incepe consultarea cu instantele si avocatii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva