9 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 26.07.2023 – Doi procurori CSM demisioneaza

Scris de: L.J. | pdf | print

26 July 2023 17:43
Vizualizari: 7014

* Unii ar spune ca mutarea presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, este un semn de progres. Altii, dimpotriva, ar denunta-o ca pe o extindere a dictaturii sale. Va lasam sa va faceti singuri o parere dand click aici.


* Un drum din Romania vede asfaltul pentru prima data. Si nu in cine stie ce sat uitat de lume, ci intr-un oras. Click aici ca sa va minunati si dumneavoastra!


* Procurorii CSM Claudiu Sandu (foto stanga in prim-plan) si Bogdan Staicu (foto stanga langa Sandu) si-au dat demisia din functiile de sefi ai parchetelor de pe langa tribunalele din Brasov, respectiv din Bucuresti. Abia acum, la peste jumatate de an dupa ce si-au luat in primire posturile de membri alesi ai CSM. Iar in 2029, dupa ce le va expira mandatul in actualul Consiliu Superior al Magistraturii, cei doi se vor intoarce la PT Brasov, respectiv PT Bucuresti pe functii de executie.Ca un element de culoare, remarcam ca, spre deosebire de Claudiu Sandu, Bogdan Staicu nu si-a votat propria eliberare din functia de conducere, ci s-a abtinut.


In fine – iata minuta CSM de marti, 25 iulie 2023:


Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat:

1) eliberarea din functia de prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, prin demisie, a domnului procuror SANDU CLAUDIU CONSTANTIN, membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii, incepand cu data de 25.07.2023 si continuarea activitatii in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, dupa data de 07.01.2029, data la care se incheie mandatul de membru al Consiliului Superior al Magistraturii; (unanimitate)

2) eliberarea din functia de prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, prin demisie, a domnului procuror STAICU BOGDAN SILVIU, membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii, incepand cu data de 25.07.2023 si continuarea activitatii in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, dupa data de 07.01.2029, data la care se incheie mandatul de membru al Consiliului Superior al Magistraturii. (3 voturi DA, 1 abtinere exprimata de domnul procuror Staicu Bogdan Silviu, membru al Consiliului Superior al Magistraturii)”.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Cetateanul date 26 July 2023 21:28 +2

Puternicul care poate orice tot acolo... tot acolo? Atunci bine și... bleah

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 8.12.2023 – Judecatorii pregatesc bomba bombelor pentru Guvern

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva