17 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 26.11.2023 – Buda e indispensabil

Scris de: L.J. | pdf | print

26 November 2023 19:39
Vizualizari: 5011

 

* Daca va intrebati ce mai face fostul presedinte al CSM din 2022, judecatorul Marian Buda (foto), aflati ca o duce bine. Dupa plecarea din Consiliu, petrecuta la inceputul anului, si-a reluat postul de sef al Sectiei a II-a civila a Inaltei Curti, si sef va ramane si dupa expirarea mandatului.


 

Cica Marian Buda urmeaza sa fie pastrat la conducerea Sectiei a II-a civila a ICCJ si dupa ianuarie 2024, cand i s-ar termina mandatul de trei ani pe care l-a primit in 2020, dar care a fost suspendat vreme de aproape un an, cat a condus CSM. In acest sens, auzim ca Buda va primi o delegare pe functie din partea Sectiei pentru judecatori a CSM, urmand sa fie presedinte al Sectiei a II-a civila a instantei supreme inca sase luni, cel putin. Daca e bun, ce sa faci...


* Va avea loc o plecare din DNA. Nu este un procuror cunoscut opiniei publice si nici vreun veteran al parchetului anticoruptie. Astfel, la CSM a ajuns cererea de incetare a activitatii in cadrul DNA formulata de procurorul Marius Valcu, acesta parasind parchetul anticoruptie dupa sase ani de activitate. O avea el motivele lui.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 27 November 2023 22:57 +1

Adevărul este acesta: justiția română fără BUDA este în BUDĂ! Așa că nu mai răstălmăciți ”profesionalismul” acoperitului Noii securități! Precum mulți alții din ICCJ el face ce numai ce i se dispune și nimic altceva nu... spune.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.07.2024 – Fost judecator, actual secretar de stat in MJ, la sueta cu un inculpat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva