12 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 27.05.2024 – Dosar cu procurori DNA si judecatori, trimis la PICCJ

Scris de: L.J. | pdf | print

27 May 2024 19:36
Vizualizari: 5994

* USR vrea sa puna la respect Fiscul. Cum arata proiectul de lege care urmareste sa disciplineze ANAF-ul, aflati dand click aici.


* Am tot auzit de investitii in Portul Constanta in ultimii doi ani. De data aceasta, Lumea Infrastructurii dezvaluie planul Guvernului pentru Dunare. Asadar, click aici!


* Zilele urmatoare veti afla despre un nou caz terifiant. Un om a carei viata a fost distrusa, dupa ce a fost condamnat si aruncat dupa gratii, pentru ca in final dupa o perioada de detentie sa se dovedeasca faptul ca era nevinovat. Totul s-a intamplat intr-un dosar DNA. Tineti aproape!


* Parchetul General va trebui sa continue urmarirea penala impotriva mai multor procurori care au facut prapad cand activau in DNA, dar si fata de cativa judecatori.


Este vorba despre un dosar in care sunt implicate personaje grele din magistratura din Oradea, precum procurorii Ciprian Man si Cristian Ardelean, sau judecatoarea Crina Muntean, dar si fostul sef al Sectiei I DNA Gheorghe Popovici (foto), astazi la pensie. Toti acestia, dar si altii (care pot fi vazuti in facsimilul de mai jos) sunt vizati de un dosar in care parti vatamate sunt fostii judecatori Adina Cioflan si Ovidiu Galea de la Curtea de Apel Oradea, respectiv Tribunalul Bihor, dar si de femeia de afaceri Nela Secara. Dosarul a fost clasat de PICCJ anul trecut, insa judecatoarea Adriana Ispas de la Inalta Curte a admis o plangere impotriva solutiei de clasare si a trimis cauza la Parchetul General pentru completarea urmaririi penale: “Admite plangerea formulata de petenta Romanian Community Coalition impotriva ordonantei nr. 90/P/2022 din 27 iunie 2023 a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Sectia de urmarire penala si criminalistica, mentinuta prin ordonanta nr. 272/II/2/2023 din 25 august 2023 a procurorului sef adjunct al Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Desfiinteaza solutia de clasare atacata si dispune trimiterea cauzei la procuror pentru a completa urmarirea penala. Cheltuielile judiciare raman in sarcina statului. Definitiva. Pronuntata in sedinta din Camera de consiliu, astazi, 27 mai 2024”. Vom reveni cu amanunte.

 


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 11.06.2024 – Paraditorul Andreei Cosma si procurorul „Talpa Iute”, reciclati de DIICOT

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva