9 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 27.08.2023 – Liviu Vasilescu, chestorul „Ieu” (Document)

Scris de: L.J. | pdf | print

27 August 2023 20:44
Vizualizari: 3895

* Un paradis fiscal se pregateste sa fie chiar mai atragator pentru bogatasii care doresc sa-si puna averile la adapost. Cum anume aflati dand click aici.


* Ati vazut ca vineri, 25 august 2023, s-a pensionat seful Directiei Generale Anticoruptie, chestorul Liviu Vasilescu (foto), la doua saptamani dupa ce a izbucnit scandalul in care un politist acuza ca Vasilescu l-ar fi trimis sa-i ceara scuze judecatorului suprem Alin Sorin Nicolescu in urma unui incident de la examenul de licenta (click aici pentru a citi).Intre timp, un cititor ne-a trimis documentul de mai jos, sustinand ca nota de pe margine ii apartine fostului sef al DGA. Ia priviti ce scrie: „Am discutat ieu cu seful IPJ”.


Am cautat pe Internet un document care sa contina semnatura lui Liviu Vasilescu, astfel incat sa putem compara facsimilul de mai sus. Am gasit aici, in Jurnalul National, un document datand din 2019, cu doi ani inainte ca politistul sa fie numit in fruntea DGA. Dupa cum vedeti, semnaturile de pe cele doua facsimile seamana mult.

In rest, ce sa zicem... Ie bine. De acum, poate sa discute iel cu cine vrea, neinstitutional.
Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Un contribuabil date 27 August 2023 21:13 +5

Si ce daca il bate gramatica? IEL o sa ia o pensie frumoasa, " binemeritata", pentru munca de la coltul strazii si discutiile private.

# N.C. date 27 August 2023 22:10 +1

Este oare cert că, acel act cu rezoluția în care apare ''IEU'', este în forma ORIGINALĂ?? S-ar putea să mă înșel, însă mie îmi lasă impresia că acel cuvânt este fake. Dacă analizăm toate i-urile din rezoluție (i mic și I mare), se poate observa că I mare nu are punct, iar i mic apare peste tot cu punct, cu excepția cuvântului ''IEU'' unde: la litera 'i' în loc de punct apare o linie, iar tulpina i-ului mic este mai lungă și atipică față de ceilalți i. Mai mult, oricât de dezlânate ar fi literele în cuvânt, se poate observa că litera i apare mereu legată de litera de lângă...În concluzie, părerea mea este că acel i din ''IEU'' ESTE ADĂUGAT !

# Cetateanul date 27 August 2023 22:16 0

Or fost ei miniștri de interne de rezoluționau cu "nu sânt de acord". PS În țara unde "ciasuri" face legi iar un bioterrist specialist în închis balcoane conduce nația... ăsta îi parfum.

# Kkk date 28 August 2023 01:16 +3

Altceva scrie acolo: Am discutat ieri cu șeful IPJ... [se vede limpede punctul de pe i-ul final, fapt care exclude ca în loc de ieri să scrie ieu].

# Tablagiu date 28 August 2023 07:58 +2

Înțelegeți odată ca omul nu are nicio valoare ,este un simplu milițian,cu 2 fete ,extrem de versatil,tipul olteanul pur sânge,smecher ,limbile suprem și genul fără principii și fără caracter. A făcut flagrantul la oameni pe care ii cunoștea este jeg nu om.dupa ce le făcea flagrant se dădea prieten . Tipul acela de prefăcut tipic oltenesc . Este bine ca pleacă din politie și o face ca I s a cam apropiat funia de gat . Nu o face decât ca a fost capturat un interlop în America și ii tataie fisa de frica ,se va baga puțin în gaura dr șarpe. O epava de om .

# maxtor date 28 August 2023 10:02 0

ala e scris de doctor....

# doberman date 31 August 2023 19:50 0

,,Ieu,, ala e ,,ieri,, toata ziua.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 8.12.2023 – Judecatorii pregatesc bomba bombelor pentru Guvern

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva