24 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 27.11.2022 – Ministerul Justitiei tine scorul la Campionatul Mondial de Fotbal

Scris de: L.J. | pdf | print

27 November 2022 18:15
Vizualizari: 4919

* Companii cripto sunt vizate de o investigatie de amploare. Mai multe detalii puteti citi aici

 

* Raportul Comisiei Europene privind progresele inregistrate de Romania sub Mecanismul de Cooperare si Verificare (MCV), scos pozitiv de aceasta data de birocratii de la Bruxelles, a fost ocazia potrivita pentru ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, de a iesi public pentru a se mandri ca, sub domnia sa la MJ, Romania a reusit sa scape de mecanismul caduc oricum de vreo 12 ani.


Ghinionul ministrului a fost insa ca in perioada in care vin expertii de la Bruxelles sa arunce cu bunatate peste Romania se desfasoara si Campionatul Mondial de Fotbal, infinit mai important si mai real decat acest MCV care nu a facut decat sa tina sub sluj Romania. De aceeasi parere par ca sunt si reprezentantii Ministerului Justitiei, daca nu chiar si ministrul Predoiu, care nu au putut sa isi ia ochii de la fotbal, sau macar sa strecoare un element legat de fotbal chiar in conferinta lui Predoiu. Pentru cine a avut rabdare sa vizioneze conferinta de presa sustinuta de Predoiu miercuri, 23 noiembrie 2022, a putut observa cum, dupa vreo 12 minute de discurs, in coltul ecranului a aparut de neunde scorul la unul din meciurile din Campionat. Nu stim daca a fost sau nu eroare, caci vreme de circa 20 de minute, pana aproape de finalul conferintei mesterii de la butoane au tot adus modificari ba la echipe, ba la steaguri. De scor nu s-a atins nimeni nici in Ministerul Justitiei! Chiar asa, cu ce echipa tine oare ministrul Predoiu? O fi fan Ronaldo sau Messi?


 

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.04.2024 – „Baronul Lamborghini” risca sa fie arestat 30 de zile. Propunere pentru reorganizarea parchetelor (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva