17 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 28.11.2023 – Semnatara Protocolului PICCJ-SRI a ajuns Inalt Consilier UE

Scris de: L.J. | pdf | print

28 November 2023 19:47
Vizualizari: 6241

* Stiti ca ani de zile cei care lucreaza in domeniul IT au fost scutiti de impozite, de parca ei nu traiau in aceasta tara si nu aveau obligatia de a plati taxe la buget la fel ca orice alt roman. In final s-a renuntat la aceasta anomalie. Tot pentru IT-isti se pregateste o noua masura. Care este ea, aflati de aici.


* Vor fi livrate in acest an primele metrouri fara mecanic. Este un pas important pentru evolutia si modernizarea infrastructurii feroviare, dar din pacate nu se va produce la noi in Romania. Click aici pentru a citi ce tara va avea in curand metrouri fara mecanic.


* Cinci procurori aflati la pensie au fost reincadrati in functie, altul a renuntat la cerere, iar alti trei au fost amanati. Astfel, in sistem se vor intoarce:

-Lucica Fatu (la Parchetul Judecatoriei Cornetu);

-Florian Gheorghe (la Parchetul Tribunalului Dambovita);

-Beatrice Silvia Sisman (la Parchetul Curtii de Apel Constanta);

-Gabriela Rugea (la Parchetul Judecatoriei Babadag);

-Gheorghe Stanciu (la Parchetul Tribunalului Vrancea).

Fostul procuror Doru Gabriel Stoica a renuntat la cererea de reincadrare in functie, iar Sectia pentru procurori a CSM a amanat discutarea solicitarilor de revenire in sistem formulate de Denis Dimitriu, Florin Catalin Radu si Dragos Cornel Cojocariu.


* Plecata din sistem in urma cu cateva luni, desigur cu o pensie consistenta, semnatara nelegalului Protocol PICCJ-SRI (care a stat la baza constituirii echipelor mixte dintre procurori si ofiteri SRI) a ajuns Inalt Consilier al UE. Ne referim la Gabriela Scutea (foto), fost Procuror General al Romaniei si fosta mana dreapta a Laurei Kovesi.


 

 

Gabriela Scutea este acum Inalt Consilier UE pe probleme de justitie si procuratura pentru Republica Moldova (vezi facsimil). Scutea isi desfasoara activitatea in cadrul unui proiect finantat de Uniunea Europeana, al carui obiectiv este de sprijinire a autoritatilor de la Chisinau in implementarea agendei de reforma, in cadrul procesului de aderare la UE. Va dati seama ce reforma va face Scutea. Saracii moldoveni...

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Cetateanul date 28 November 2023 20:19 0

Săracii... hulubi :lol:

# DODI date 28 November 2023 22:22 +4

Specialista în umectarea feselor de șefi a constatat că Prutul nu este un obstacol prea mare pentru a-și continua opera. Așa că l-a trecut pe un... Pod de flo(r)i.

# Lila Lila date 29 November 2023 17:01 0

Pentru d.na Scutea se pare că Moldova e doar o trambulină pt. o viitoare carieră europeană...deh...acu să mai fericească și pe alții!

# Puutiineee ! date 29 November 2023 18:58 0

Fereste-te ba,că vine Scutea să pună în executare mandatu. Magnum militari,ba Puține. Și belit:o cu zgaiba asta de procurare. E din ce in ce mai aoropse,mai ca'ti sufla'n ceafa

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 16.06.2024 – Inca un client al retelei Coldea-Dumbrava

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva