18 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 29.03.2023 – Cami a primit a doua sansa. Intra pe spalarea banilor

Scris de: L.J. | pdf | print

29 March 2023 19:10
Vizualizari: 8734

* Hai ca asta-i tare! Senatul are pe masa un proiect de lege care prevede, printre altele, ca si Statul trebuie sa restituie sau sa ramburseze de la buget bani, avand chiar obligatia sa plateasca penalitati de intarziere si dobanzi contribuabilului "pagubit". Ce prevede exact proiectul, aflati aici.


* Comisia Europeana vrea un transport cu emisii zero si pentru aceasta a adoptat o serie de masuri care se vor rasfrange asupra tuturor cetatenilor europeni. Despre ce este vorba, cititi aici.


* Ce am anuntat inca de la inceputul anului, cand DNA s-a apucat sa il defileze pe antrenorul Victor Piturca in dosarul Romarm s-a intamplat. Totul era doar o strategie pentru atragerea atentiei asupra cauzei, caci, de fapt, dosarul ducea, asa cum v-am spus inca de pe atunci, la grei din politica. Printre numele anuntate de noi inca de atunci se aflau Ludovic Orban, Virgil Popescu si Claudiu Nasui. Fiecare dintre ei a fost la DNA, ultimul dintre acestia fiind fostul premier Ludovic Orban, in mandatul caruia s-ar fi petrecut faptele cercetate de DNA. Nu mai e mult si DNA inchide dosarul, iar din cate auzim, politicienii nu sunt omisi deloc... Tic tac...


* Gata, Cami are loc de munca. Vestita judecatoarea Camelia Bogdan (foto), exclusa de doua ori din magistratura a reusit sa se angajeze si a facut-o in stil mare. 


A anuntat pe o retea de socializare (facsimil) ca a primit sansa de a lucra in cadrul Grupului de Actiune Financiara (FATF) pentru controlul spalarii banilor, Grup infiintat la Summitul G7 de la Paris, in 1989, ca un organism inter-guvernamental menit sa stabileasca standardele internationale, sa dezvolte si sa promoveze politici de combatere a spalarii banilor si finantarii terorismului. Ei bine, Camelia Bogdan va fi "reprezentant distins al sectorului privat" in cadrul acestui Grup FATF, declarandu-se "foarte recunoscatore pentru a doua sansa": "Foarte recunoascatoare pentru a doua sansa! Astept cu nerabdare sa abordez aceste probleme si sa onorez invitatia FATF in calitate de reprezentant distins al sectorului privat!". Noi ii uram succes in cariera, avand convingerea ca se va descurca de minune acolo.

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Jaques de la Molay date 29 March 2023 19:23 +7

Loazele cu Loaze se completeaza. Esuatii din gunoi la gunoaie.

# Rita date 29 March 2023 22:14 0

Bine ca a iesit ca nu era din filmul instantelor ! Ea era in din alt film , un personaj cam ciudat , de neinteles! Este ca in basme bine ca ati eliminat personajul asta din justietie , personaj negativ si multe lucruri care nu sunt pamintene! Felicitari cui i a pus roba in cui!

# Moshbeton date 30 March 2023 11:04 0

Oare la acest organism nu se fac teste psihologice noilor angajați? Duduia asta e dusa cu pluta

# FOST JUDECATOR date 4 April 2023 17:22 0

MERITA, ESTE COMPETENTA...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.07.2024 – Fost judecator, actual secretar de stat in MJ, la sueta cu un inculpat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva