21 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

Vorbe de fumoar – 29.07.2022 – Patania unui avocat cu judecatoarea Panioglu

Scris de: L.J. | pdf | print

29 July 2022 20:15
Vizualizari: 6757

* Cum e sa cumperi bitcoini cand criptovaluta valora doar cateva sute de dolari, apoi sa pierzi portofelul cu BTC? Exact: iti vine sa-ti bagi gheara-n gat de ciuda. Lumea Banilor prezinta cazul unor oameni care de ani intregi se chinuie sa gaseasca hard disk-urile aruncate cu nonsalanta, care contineau bitcoini. Click aici ca sa va luati si dumneavoastra cu mainile de cap!


* CNAIR a facut un pas important pentru un drum expres catre iesirea din tara. Click aici ca sa vedeti daca aveti drum pe acolo!


* Judecatoarea Daniela Panioglu de la Curtea de Apel Bucuresti continua sa fie acuzata de comportamente nedemne. De data aceasta, relatarea ii apartine avocatului Valentin Moise (foto) din Baroul Bucuresti.Joi, 28 iulie 2022, avocata Silvia Uscov a distribuit pe Facebook primul episod din seria dezvaluirilor Luju legate de iesirile nervoase ale judecatoarei Panioglu, iesiri care i-au adus din partea CSM suspendarea pe 3 luni – sanctiune disciplinara imblanzita de ICCJ prin taierea salariului cu 20%, tot vreme de 3 luni (click aici pentru a citi).

La postarea Silviei Uscov, avocatul Valentin Moise a relatat urmatoarele (vezi facsimil 1):

In aprilie a.c. aceeasi doamna mi-a intrerupt concluziile sa-mi tina dojenitor (cu martori) o lectie de gramatica motivat de faptul ca am folosit verbul 'a printa', in loc de 'a imprima' sau a 'tipari'. Am ascultat-o respectuos si i-am replicat ca acest verb este in DEX, iar variantele dumneaei sunt sinonime, iar nu variante corecte la varianta pretins gresita a verbului meu. Domnul informatician care asigura mentenanta conexiunii videoconferintelor cu locurile de detentie a izbucnit in ras”.

Intrebat de o comentatoare daca judecatoarea l-a amendat, avocatul a raspuns:

Nu. Am iesit rapid din polemica sa nu risc vatamarea clientei...”* Tot joi, CSM a publicat Hotararea nr. 1921 din 7 iulie 2022, prin care Sectia pentru judecatori a Consiliului s-a recunoscut invinsa de catre judecatoarea Ligia Raluca Munteanu de la Tribunalul Bucuresti, pe care Consiliul Superior al Magistraturii a vrut s-o elimine din concursul pentru promovarea pe loc, pe motiv de asa-zisa frauda, insa magistrata a castigat definitiv la ICCJ (click aici pentru a citi).

Va lasam sa va delectati cu Hotararea 1921/2022 (vezi facsimil 2):Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# maxtor date 31 July 2022 04:37 0

un pas mic pentru dna.judecatoare...., un pas mare pt. dl. Presedinte.....

# maxtor date 31 July 2022 04:40 0

asta mai lipsea:completu Inaltei sa desfiinteze CSM.îul.....

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 20.05.2024 – Inca o palma pentru Justitia din Romania

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva