7 December 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 29.08.2022 – Complicele lui Predoiu

Scris de: L.J. | pdf | print

29 August 2022 19:26
Vizualizari: 5659

* In caz ca vreti sa cititi toate proiectele noilor legi ale justitiei, asa cum au fost adoptate ele de Guvern si trimise Parlamentului, le gasiti pe Lumea Juridica. Si nu doar proiectele, ci si expunerile de motive. Deci click aici!


* O deputata vrea sa stavileasca vanzarile abuzive ale bunurilor pe care statul le detine in domeniul energetic. Cine este initiatoarea si mai ales cum arata proiectul ei de lege vedeti dand click aici.


* Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu s-a enervat pe niste drumari straini care nu se misca suficient de repede. Care este soseaua unde lucrarile treneaza si mai ales ce i-a transmis Grindeanu firmei in cauza aflati facand click aici.

 

* Lumea il injura pe ministrul Justitiei Catalin Predoiu pentru dezastruoasele noi Legi ale Justitiei, si pe buna dreptate credem noi, insa ar trebui sa stie ca Predoiu nu este singurul vinovat.


 

Prin anumite medii din sistem se vorbeste ca o mare contributie la elaborarea proiectelor privind viitoarele Legi ale Justitiei ar fi avut-o fostul judecator si fostul secretar general al CSM, George Catalin Serban (foto), in prezent secretar de stat la Ministerul Justitiei. Cica aportul lui Serban la crearea noilor Legi ale Justitiei ar fi fost unul destul de consistent, iar aceasta varianta nu ne surprinde in conditiile in care ministrul Catalin Predoiu are si alte treburi, nu doar sa elaboreze Legile Justitiei, cum ar fi sa dea raportul pe la ambasade. Desigur, totul s-ar fi intamplat sub atenta supraveghere a lui Predoiu, ca nu se apuca George Serban de capul lui sa faca ce vrea. Altfel, daca ati uitat cine este acest George Catalin Serban, vorbim despre omul numit si tinut de simplul membru CSM Bogdan Mateescu, pe vremea cand era presedinte al Consiliului, in functia secretar general al CSM pe langa lege, un personaj despre care se aude ca ar fi apropiat de liderul PNL Iulian Dumitrescu, seful Consiliului Judetean Prahova, si despre care oamenii spun ca ar intentiona sa intre in politica in 2024, cu o candidatura la Primaria Calarasi.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Gica contra sistemului date 29 August 2022 21:15 +7

Tot din categoria pamfletului este ceea ce o sa va spun în continuare. Pai de legile Justiției are asta chef, timp și minte? Iar proiectele legilor Justitiei sunt venite de acolo de unde reziștii, cu Maciuca în frunte și-au luat "asumarea". Restul sunt bârfe.Romanica este deja o colonie.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 7.12.2022 – Judecatori noi la Inalta Curte

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva