23 March 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 3.01.2023 – Modestul judecator Barba

Scris de: L.J. | pdf | print

3 January 2023 19:03
Vizualizari: 6868

* Zicala „Fa ce zice popa, nu ce face popa” trebuie inteleasa exact pe dos cand vine vorba despre domeniul bancar. Cine spune asta si mai ales in ce context cititi cu un click aici.


* Autoritatile au mai facut un pas pentru Autostrada Unirii. Despre ce este vorba mai exact vedeti dand click aici.


* Ati vazut deja ca marti, 3 ianuarie 2023, a avut loc tragerea la sorti a completurilor de 5 judecatori de la ICCJ pentru anul curent (click aici pentru a citi). Cel care a citit numele tuturor magistratilor supremi inainte de introducerea lor in urna a fost judecatorul Ionel Barba (foto), ex-presedinte al Sectiei de contencios de la Inalta Curte.Ei bine, tocmai de numele lui Barba se leaga pata de culoare a evenimentului: data fiind evidenta atmosfera solemna, numele colegilor erau citite sub forma „domnul judecator X” sau „doamna judecator Y”. Cu o singura exceptie. Cand si-a citit propriul nume (de doua ori a avut ocazia), magistratul suprem s-a limitat la formula „judecator Barba Ionel”.

In schimb, nu de aceeasi modestie a dat dovada presedinta Inaltei Curti Corina Corbu, care s-a domnit pe sine insasi in timp ce-si citea numele de pe biletelul scos din urna.

Modestul domn judecator Ionel Barba...


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!Comentarii

# dragos barna date 3 January 2023 23:37 +129

Acest domn, in dosarul 564/64/2013, desi formulasem intipinare m-a decazut abuziv din dreptul de a invoca cereri si exceptii, probabil raspunzand la ordinul primit, si mi-a trimis la rejudecare dosarul, intre timp baietii veseli de la AFIR cu partenera Monica Munteanu DNA Brasov si doamna judecator Cristina Ciolacu, presedinta Tr Brasov condamnandu-ma ulterior survenirii prescriptiei raspunderii penale simpla si speciala, omisa cu intentie a fi fost solutionata, desi era si invocata si era si obligatia doamnei judecator a o rezolva. In apel , mai trist ,cand le-am aratat domnilor jude. Lita Marius / Epure C-tin ca DNA umbla cu probe false ( vizite la morti pretins efectuate de frumosii de la OLAF si probe fabricate de DLAF ) mi-au agravat pedeapsa la 4,6 ani inchisoare. O adunatura de nemernici care actioneaza la vederea plicurilor. Din pacate asta e tara iar procurorul general nu are destui procurori petnru a urmari toate aceste abuzuri si incalcari ale disp .legale comunitare.

# maxtor date 5 January 2023 01:46 0

a avut o surpriza,"cine e judecator Barabas Ionel?!"

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.03.2023 – Judecatoarea Florica Roman candideaza. Alta judecatoare a iesit din suspendare

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva