24 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

Vorbe de fumoar – 30.01.2024 – Luna tristetii pentru procurorul Natavala

Scris de: L.J. | pdf | print

30 January 2024 19:15
Vizualizari: 4140

* Vazandu-se asaltat de plangerile romanilor, Ministerul Finantelor a rezolvat, in sfarsit, o problema legata de e-Factura. Despre ce este vorba, aflati dand click aici.


* Lumea Infrastructurii are cifrele celei mai mari achizitii de trenuri din istoria Romaniei. Click aici ca sa vedeti cat costa, cum arata si ce dotari vor avea!


* In caz ca va vine sa compatimiti pe cineva, dar n-aveti pe cine, il puteti compatimi, de exemplu, pe procurorul Corneliu-Iuliu Natavala (foto) de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 3.Marti, 30 ianuarie 2024, Sectia pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii i-a respins a doua oara lui Natavala transferul de la PJS3 la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, la fix o saptamana de la primul reject. Iar cel dintai refuz a venit la pachet cu alta veste proasta: in aceeasi zi de 23 ianuarie, si Directia Nationala Anticoruptie i-a aratat usa (click aici pentru a citi).

Si procuroarea Cornelia Hrincescu merita compatimita. Fosta sefa DNA Bacau a primit si ea refuz din partea CSM marti, 30 ianuarie 2024, in ceea ce priveste transferul de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bacau la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bacau. Acelasi raspuns l-a primit Hrincescu si in prima etapa a acestei sesiuni de transfer (din 23 ianuarie 2024) – tot in legatura cu solicitarea de a pleca de la PT Bacau la PCA Bacau.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Vieriu date 30 January 2024 19:34 +1

:D :

# Cetateanul date 30 January 2024 21:38 0

Hazliu cum cred fără temei unii în Le Bon. Deci...ntz...nemoria nu este scurtă! Cum să chemi unii să faci pe alții, ne competent fiind, și să te mai dedulcești și la diverse!? Sau despre cum o chestiune știută de mai mult de două ființe... nu mai îi secretoasă :lol:. Cât despre zorro îi greu de acceptat că îi de fapt zerro. Îi fain decorul de Veneția....mai mult tufă :lol:

# Lila Lilica date 31 January 2024 00:27 +1

Compătimiți,compătimiți...că tot rămâne ceva! :lol: Să fim serioși,totuși,un magistrat iși poate exercita atribuțiile pe orice nivel ierarhic...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.05.2024 – CSM incepe consultarea cu instantele si avocatii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva