15 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 31.07.2022 – Gluga a certat judecatorii, de nervi ca nu l-au votat

Scris de: L.J. | pdf | print

31 July 2022 18:28
Vizualizari: 6531

* Luna august va ajunge sa fie cunoscuta nu doar pentru concedii si cozi la pasapoarte ale romanilor din diaspora. Nu va stricam surpriza, ci va spunem ca se anunta ceva spectaculos. Click aici sa vedeti ce anume!


* Auzim ca presedintele Curtii de Apel Craiova, judecatorul Adrian Gluga (foto), a fost extrem de nervos dupa alegerile din 22 iunie pentru viitorul Consiliu Superior al Magistraturii, intrucat lucrurile nu au iesit asa cum spera el – adica magistratul nu a reusit sa ocupe unul dintre cele 3 locuri destinate curtilor de apel din Consiliu.Lumea Justitiei a aflat ca atat de nervos a fost Gluga, incat a sunat pe la curtile din tara, certand diversi judecatori ca i-au dat prea putine voturi. Pe de alta parte, din informatiile noastre, Adrian Gluga este acum extrem de multumit ca se va organiza turul II al alegerilor si da pe dinafara de incredere ca va ajunge in CSM, de parca i se cuvine sa fie membru in Consiliu.


* Avocatul Horatiu Mihet – roman crescut in SUA inca din 1990, de cand avea 12 ani – este cunoscut in cercurile conservatoare pentru lupta sa din ultimul deceniu in apararea crestinilor din Statele Unite ale Americii in fata ofensivei progresiste. Intai a fost vorba despre atacurile activistilor LGBT, iar acum despre tirania pandemica. Mai precis, despre obligarea unor cadre medicale sa se vaccineze.

Nu mai devreme de vineri, 29 iulie 2022, organizatia profesionala crestina americana Liberty Counsel (Avocatul Libertatii) a ajuns la o intelegere cu reteaua de spitale NorthShore University HealthSystem din zona metropolitana Chicago. Intelegerea (pentru evitarea unui proces) presupune ca reteaua de spitale sa plateasca peste 10 milioane de dolari constand in compensatii pentru angajatii retelei care au fost obligati sa se vaccineze impotriva coronavirusului in ciuda convingerilor lor religioase. Este vorba mai precis despre 10.337.500 USD. Gasiti mai multe detalii aici, pe Activenews.ro. Cinste lui! Asteptam ca avocatii din Romania sa-i urmeze exemplul.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!Comentarii

# Oribil date 31 July 2022 19:24 +62

Ce fata de infractor, de recuperator….oribil!

# John date 1 August 2022 07:56 +67

Fata ca fata, metodele de convingere sunt relevante...

# Eu date 1 August 2022 12:40 +4

Mie imi place

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 14.06.2024 – Guvernul inflameaza grefierii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva