9 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 31.08.2023 – Pensionari in parchete

Scris de: L.J. | pdf | print

31 August 2023 18:08
Vizualizari: 5982

* Se intampla lucruri spectaculoase pe piata cripto. Totul are loc dupa lansarea filialei Binance in Japonia. Click aici pentru a citi mai multe.

 

* Ministerul Transporturilor pregateste declansarea unor noi proceduri de expropriere. Motivul: constructia unui segment din poate cea mai importanta autostrada din Romania. Aflati detalii de aici.


* Cu un deficit de personal tot mai mare de judecatori si procurori, CSM a dispus noi eliberari din functie prin pensionare. Nu ca CSM ar avea puterea de a le bloca.


 

Cele mai recente plecari din sistem s-au produs in parchete. Sectia pentru procurori a CSM a aprobat in sedinta de joi, 31 august 2023, pensionarea a trei procuroare. Una de la PICCJ, una de la Parchetul Tribunalului Maramures, una de la Parchetul Tribunalului Ilfov. Asadar, iata ordinea de zi solutionata in ceea ce priveste pensionarile:

“-Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 15.09.2023, a doamnei RADESCU ELENA (n.r. - foto), procuror la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

-Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei TATARU OANA, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures.

-Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 15.09.2023, a doamnei ROATA ELVIRA, prim-procuror adjunct la Parchetul de pe langa Tribunalul Ilfov”.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 8.12.2023 – Judecatorii pregatesc bomba bombelor pentru Guvern

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva