30 November 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 4.08.2022 – Urmeaza cutremurul in CSM

Scris de: L.J. | pdf | print

4 August 2022 18:40
Vizualizari: 6087

* Nici bine nu s-au stabilit noile tarife pentru parcarile din Bucuresti ca deja se pune la cale o schimbare. Concret, se doreste modificarea...tarifelor. Mai multe detalii cititi aici.

 

* Un anunt important a fost facut joi, 4 august 2022, de CNAIR. El priveste unul dintre cele mai ample proiecte din Romania, vizand o extrem de necesara autostrada. Click aici ca sa vedeti despre ce este vorba.


* Asa ocazie sa ratam? La multi ani, Bobita! Cu o zi intarziere, dar niciodata nu-i prea tarziu. Miercuri, 3 august 2022, a fost ziua de nastere a lui Bogdan Mateescu, cel mai longeviv presedinte CSM, cu un mandat de interimar pe langa lege si Constitutie, astazi un simplu membru CSM. Bogdan Mateescu a facut 41 de anisori. Ocazie cu care ii uram multa sanatate, verticalitate daca se poate in toate si succese nebanuite pe unde va ajunge. Cu recomandarea, totusi, ca odata cu trecerea prin viata sa fie mai cumpatat, mai calculat, sa gandeasca bine inainte sa vorbeasca si sa aiba grija cu cine intra in cardasii, ca apoi il arata lumea cu degetul pe strada. 


* Si ca tot vorbim despre CSM.


 

Va anuntam ca am intrat in posesia unor documente care sunt menite sa arunce in aer institutia, demascand modul in care au ajuns sa lucreze reprezentatii Consiliului Superior al Magistraturii sub conducerea judecatorului Marian Buda (foto), membru interimar al CSM. Odata cu publicarea acestor documente, notiunea de Consiliu – garant al independentei Justitiei va deveni istorie. Tineti aproape!

 


 

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Gica contra sistemului date 4 August 2022 19:09 +93

Va înșelați dragi și curajoși ziariști. Nu se va întâmpla nimic. Secu e calare pe situație și biciuieste justiția (cu j mic) ca pe un animal bicisnic, ce se supune orbește. Nu v-a fost suficient accesul în și la conducerea CSM a acestei figuri grobiene? părerea mea. Cat timp populația acestei tari doarme ca boul pe coada, prosti ar fi aia, alde Secu, împreună cu jefuitorii Tarii, sa nu danseze pe cadavrul în putrefacție al Statului roman.

# Buda îl acoperă pe Savarina ! date 5 August 2022 12:38 +241

Va întrebați de calitatea CSM? Ce sa mai vorbim când președintele actual îl menține pe “consilier” in funcție ca sa ii confere un alibi lui Savarina? Menținerea polițistului la CSM este ca sa nu se întrunească condițiile unei fapte penale in cârca lui Savarina !! Buda îl tine tot consilier pe polițist ca sa aducă argumente ca omul are capacitați profesionale ce îl recomanda pentru post , capacitați ce uite ii sunt de folos si la alt președinte nu numai celui intim. Deci dacă aici s-a ajuns la acest coteț CSM voi va mai mirați de ceva prin aceast coteț ??? Nu ma așteptăm sa fiți atât de naivi. Iar acest Savarina conduce prin puterea conferita de băieții din spate tot. Este regretabil si din păcate nu ne mai facem bine . Boala sistemului este prea mare . Dacă savarina e acoperit de buda prin asta cine naiba mai spera la ceva de la justiția romană in general? Alții pentru ce a făcut savarina înfundau pușcăria ! Dar depinde cine face pentru cine cu cine - astea sunt legile si justiția

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2022 – Argentina Campeon!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva