18 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 4.12.2023 – Iata viitorii sefi ai CSM

Scris de: L.J. | pdf | print

4 December 2023 19:07
Vizualizari: 6161

* Mai apare o structura de control. De data aceasta este vorba despre “Politia Finantelor”. Click aici pentru a afla mai multe detalii.

 

* A ajuns in tara primul tren nou cumparat de Romania in ultimii 20 de ani. Vreti sa vedeti cum arata acesta, dati click aici.


* Oare ce o fi patit judecatorul Mircea Cretu (foto 1), presedintele Curtii de Apel Timisoara?


 

Mircea Cretu si-a inaintat demisia de la conducerea instantei. Gestul sau este unul neasteptat, avand in vedere ca participa la concursul pentru functii de conducere, dorind deci inca un mandat de trei ani ca presedinte al Curtii de Apel Timisoara. Cert este ca cererea de eliberare din functia de presedinte a Curtii de Apel Timisioara, prin demisie, formulata de Mircea Cretu va fi discutata de Sectia pentru judecatori a CSM in sedinta de joi, 7 decembrie 2023.


* Asa cum Lumea Justitiei a anuntat deja, Consiliul Superior al Magistraturii va fi condus in 2024 de judecatoarea ICCJ Denisa Stanisor (foto 2). Candidatura Denisei Stanisor este singura inregistrata la CSM pentru functia de presedinte.

 


In ceea ce priveste functia de vicepresedinte CSM, exista de asemenea tot o singura candidatura. Cea anuntata tot de Lumea Justitiei, si anume a procuroarei Emilia Ion (foto 3).

 


Asadar, in 2024, presedinte CSM va fi Denisa Stanisor, iar vicepresedinte Emilia Ion. Deloc surprinzator, avand in vedere cutuma conform careia conducerea Consiliului este asigurata rand pe rand de toti membrii, in functie de gradele profesionale, iar Stanisor si Ion au cele mai mari grade profesionale (ICCJ, respectiv curte de apel) dupa Daniel Gradinaru si Daniel Horodniceanu, actualii sefi CSM. Sa fie intr-un ceas bun!


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.07.2024 – Fost judecator, actual secretar de stat in MJ, la sueta cu un inculpat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva