23 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

Vorbe de fumoar – 5.01.2024 – Demisie importanta la varful Curtii de Apel Bucuresti

Scris de: L.J. | pdf | print

5 January 2024 17:27
Vizualizari: 7315

* E criza mare de forta de munca in Romania. Si din pacate nu poate fi rezolvata decat prin aducerea de lucratori straini. Un nou lot de muncitori din strainatate va veni la noi in tara in 2024. Despre cati muncitori este vorba aflati din articolulul publicat aici.


* E asta da veste: a fost semnat contractul pentru o sectiune de drum care a scos peri albi bucurestenilor. Iar proiectul ar urma sa fie gata intr-un an. Click aici pentru a citi mai multe detalii.


* Noul an aduce numai suprize. Pe langa pensionarea judecatorului Cristi Vasilica Danilet de la Tribunalul Cluj (click aici pentru a citi), o alta surpriza consta intr-o demisie de la varful Curtii de Apel Bucuresti.

Ne referim la demisia inaintata de judecatorul Ovidiu Richiteanu-Nastase. O demisie nu din sistem, ci doar din functia de presedinte al Sectiei I penale a Curtii de Apel Bucuresti. O functie in care a fost numit in 2021, dar pe care nu a ocupat-o neintrerupt de la acea data in conditiile in care o perioada a fost si viceperesedinte cu delegare al CAB. Altfel, demisia lui Richiteanu-Nastase a fost deja pusa pe ordinea de zi a primei sedinte a Sectiei pentru judecatori a CSM din 2024, cea din 10 ianuarie 2024.


* Si ca tot vorbim despre demisii, mai e una pe teava, programata pentru aceeasi sedinta a Sectiei pentru judecatori a CSM din 10 ianuarie 2024.


Judecatorul Voicu Puscasu (foto) de la Tribunalul Hunedoara si-a depus demisia, dar nu din vreun post de conducere, ci din functia de judecator. Cu alte cuvinte, vrea sa plece din magistratura prin demisie. O intentie pe care a avut-o si anul trecut, cand insa s-a razgandit. Oricum, speram ca judecatorul Voicu Viorel Puscasu sa paraseasca sistemul doar pentru ceva mai bun, astfel ca ii uram succes pe mai departe.

 


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# maxtor date 5 January 2024 21:22 +1

"sa paraseasca sistemul doar pentru ceva mai bun" -pastor????(nu noi am ales poza!)

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 22.05.2024 – Belea pe capul lui Florenta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva