23 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

Vorbe de fumoar – 6.01.2023 – Solomon le-a facut agenda procurorilor din noul CSM

Scris de: L.J. | pdf | print

6 January 2023 17:33
Vizualizari: 6382

* Ca si cum nu l-ar fi urat suficient de multa lume pe Sam Bankman-Fried dupa falimentul FTX, aflati ca acum „Diavolul in haine de tocilar” (cum a fost poreclit de catre un patron pe care l-a adus aproape de faliment) tocmai si-a facut un nou dusman. Si nu orice fel de dusman. Click aici ca sa va minunati si dumneavoastra!


* Avem o stire despre care speram ca va va face sa uitati de frigul din apartamente: primarul Capitalei Nicusor Dan vrea sa extinda liniile de tramvai din Bucuresti. Cu cati kilometri si mai ales in ce zone vedeti dand click aici.


* Procurorii sunt primii dintre membrii noului Consiliu Superior al Magistraturii care isi vor incepe activitatea.


 

Prima Sectie pentru procurori a noului CSM (foto) va avea loc marti, 10 ianuarie 2023. Nu figureaza nimic arzator pe ordinea de zi, doar doua pensionari, niste delegari si prelungiri de delegari in functii, stabilirea comisiilor de lucru la nivelul Sectiei pentru procurori si stabilirea calendarului pentru prezentarea rapoartelor de activitate de catre parchete.

Altfel, observam ca sedinta Sectiei pentru procurori a noului CSM a fost convocata de vicepresedintele vechiului CSM, procurorul Nicolae Solomon. Este logic atat timp cat ordinea de zi a sedintei Sectiei pentru procurori a CSM a fost publicata pe site-ul Consiliului vineri, 6 ianuarie 2023, iar noul CSM isi incepe mandatul sambata, 7 ianuarie 2023. La judecatori Buda nu s-a bagat peste Gradinaru...


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Mai degraba fripturist decat solomonic date 6 January 2023 21:16 +1

Ca orice ingrasat intr-o functie care e prea mare pentru el, si care cu un ochi e dupa slanina, iar cu celalalt dupa faina, Solomon traieste o dilema: va prinde oare o functie inalta, deh, ca sa nu ramana fara coledzi, sau e mai bine sa primeasca o sinecura in care sa faca ceafa (si mai) groasa?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 22.05.2024 – Belea pe capul lui Florenta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva