21 September 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 6.06.2023 – Incep interviurile pentru conducerile PICCJ si DIICOT

Scris de: L.J. | pdf | print

6 June 2023 18:47
Vizualizari: 4188

* Oare sa nu mai fie interesata lumea de investitiile in criptomonede? Punem intrebarea dupa ce am aflat ca interesul pentru cautarile online despre criptomonede a scazut semnificativ in ultimele luni. Mai multe detalii aflati insa de aici.


* Una dintre cele mai importante companii nationale intra in cel de-al 15-lea an de pierderi. Nu a mai avut profit, atentie, din 2007. Click aici pentru a vedea despre ce societate este vorba.


* Numirea sefilor de rang secund din marile parchete intra in linie dreapta. La Ministerul Justitiei incep miercuri, 7 iunie 2023, interviurile pentru posturile de adjuncti de la PICCJ, DNA si DIICOT.

Primii care vor sustine interviurile in fata comisiei conduse de ministrul Justitiei Catalin Predoiu (foto) sunt candidatii pentru Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Ordinea este urmatoarea:


 

- procurorul Aurel Sebastian Valean de la Parchetul Curtii de Apel Oradea, singurul candidat pentru functia de prim-adjunct al PICCJ;

- procuroarea PICCJ Maria Militaru, candidata pentru functia de adjunct al PICCJ;

- procurorul Andrei Solomon de la Parchetul Tribunalului Bucuresti, fost membru CSM, contracandidatul Mariei Militaru la functia de adjunct al PICCJ;

Prima zi de interviuri o va incheia procuroarea DIICOT Claudia Curelaru, singurul candidat inscris pentru cele doua posturi de adjunct DIICOT disponibile.

Joi, 8 iunie 2023, interviurile vor continua cu candidatii pentru cele doua posturi de adjunct DNA, pentru care s-au inscris procurorii DNA Tatiana Toader, Paul Silviu Dumitriu si Monica-Erika Danciu.

 


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 7 June 2023 16:34 +1

Rău a ajuns România dacă ratații profesionali au ajuns șefi (de stat sau șefi de comisii de examinare). Ce pretenții de calitate umană poți avea de la asemenea indivizi care au o singură preocupare în viață: apucarea unui ciolan cu cât mai multă carne. Și aceea nemeritată!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 20.09.2023 – Lia fuge de Curtea de Apel Craiova

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva