15 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 7.06.2024 – Sotia lui Uncheselu, tinuta pe loc

Scris de: L.J. | pdf | print

7 June 2024 17:28
Vizualizari: 4264

 

* Guvernul a demarat prima etapa pentru infiintarea unei companii de stat strategice. O companie care se va ocupa inclusiv de transportul trupelor militare. Click aici pentru a afla mai multe detalii.


* O premiera are loc in Romania. Ea vizeaza un important proiect de infrastructura, mai exact un drum expres. Despre ce anume este vorba, cititi in articolul publicat aici.


* Veste proasta pentru sotia vestitului procuror Jean Uncheselu (foto). Judecatoarea Alina Uncheselu de la Tribunalul Bucuresti a fost refuzata de CSM.


Alina Uncheselu a cerut sa fie lasata sa plece de la Tribunalul Bucuresti la Curtea de Apel Craiova. O plecare sub forma unei detasari. Din pacate pentru ea, judecatorii din CSM au decis ca o asemenea mutare nu poate avea loc: “Respingerea solicitarii privind delegarea doamnei judecator cu grad profesional de curte de apel Uncheselu Marcela-Alina de la Tribunalul Bucuresti la Curtea de Apel Craiova”. Poate data viitoare e cu mai mult noroc.


* Doi procurori de la PICCJ si DNA se pregatesc sa plece din sistem. Este vorba despre procurorul Rares Pana de la PICCJ si procurorul George Daniel Cojocaru, seful Serviciului registratura, grefa, arhiva si relatii cu publicul din cadrul DNA. Cei doi si-au depus cererile de eliberare din functie prin pensionare, acestea urmand sa fie solutionate in viitoarea sedinta a Sectiei pentru procurori a CSM. Tot atunci va fi aprobata si pensionarea sefei Parchetului Tribunalului Tulcea, procuroarea Coca-Marina Cretu.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Cetateanul date 8 June 2024 21:30 0

Cât de hazliu o fost mariusica...adus de acasă sa facă pe mediatorul. Rău îi de ăi prinși de nas... Dar altfel "celebri" (doar în minteoaca lor). Parcă o fost reloaded la faza cu șefa când o dispus sa iasă tot asa la colț de strada cu ceva explicații după ce o aflat ca umbla după ceva foloase cu păr printre coperți. PS Păcat ca nu o fost la fel de norocos la acoperirea preaînaltei frunti precum fratele florian :lol:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 14.06.2024 – Guvernul inflameaza grefierii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva