9 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 7.08.2023 – Dezbateri despre pensiile magistratilor si prescriptie

Scris de: L.J. | pdf | print

7 August 2023 17:20
Vizualizari: 5924

* A fost sedinta importanta la Banca Nationala a Romaniei (BNR). Consiliul de Administratie s-a intrunit luni, 7 august 2023, iar ce a decis aflati de aici.

 

* Doamne ajuta sa vedem cat mai repede finalizata Autostrada Moldovei, astfel incat soferii sa nu mai fie nevoiti sa circule pe vestitul drum european E85, unde an de an au loc sute de decese din cauza accidentelor rutiere. Tocmai au venit noutati despre proiectul Autostrazii Moldovei. Click aici pentru a citi mai multe detalii.

 

* Magistratura ia foc din cauza masurilor fiscale pregatite de Guvern (click aici si aici pentru a citi), dar “ministra” Justitiei Alina Gorghiu este fericita. Nu din cauza a ce se intampla in sistem, ci pentru cu totul si cu totul alte motive. Care sunt ele? Iata-le mai jos, expuse chiar de Gorghiu in postarea de pe pagina sa de Facebook, de duminica, 6 august 2023:

Corect este 'ministra' si 'presedinta'! Cuvintele au fost recunoscute oficial de Academia Romana!!

Este un act de normalitate. Femeile ocupa funcții de conducere atat la stat, cat si in mediul privat. Iar modul in care vorbim despre ele trebuie sa reflecte asta. Nu 'doamna presedinte', ci 'presedinta'! Nu 'doamna ministru', ci 'ministra'!

In Guvern, avem 6 femei 'ministru', 4 din Partidul Naţional Liberal. E bine ca, de acum, se va vorbi oficial despre 'ministrele' din Guvern si activitatea lor. Ma bucur si sunt mandra ca sunt 'ministra' justitiei!”


Hai ca e bine!

 


* Nu ratati emisiunea “Off/On The Record”, realizata de jurnalista Sorina Matei, care va fi difuzata marti, 8 august 2023, la postul de televiziune Aleph News.


 

Invitat este Razvan Savaliuc, senior editorul Lumea Justitiei, care va discuta cu Sorina Matei (o excelenta ziarista si o specialista recunoscuta in Justitia romana), problemele de actualitate din sistemul judiciar. De la pensiile magistratilor, pana la prescriptie si multe altele.

Asadar, marti, 8 august 2023, de la orele 22, in direct pe Aleph News!


 


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Cetateanul date 7 August 2023 19:27 +86

Moartea, în luna a 9-a de sarcină, a unei nefericite paradite de anticorupțe, achitată la fond, se pune la probleme de actualitate? Dar refuzul instanței de a-i permite deplasarea la tratament oncologic în străinătate se pune tot la chestiuni de actualitate? Întreb desigur pentru un prieten... că de întrebi prin statul mafiot și eșuat o iei prin g(a)ură. <img src=ops:' />

# maxtor date 7 August 2023 19:30 +32

1.exact: sosoaca cu "senator" pare soroshista....2."excelenta ziarista" nu a percutat cand cazanciuc debita ca " politicile penale....nu se discuta in public ", de parca am negocia recunoasteri....

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 8.12.2023 – Judecatorii pregatesc bomba bombelor pentru Guvern

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva