12 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 7.11.2023 – Horodniceanu isi afla sentinta

Scris de: L.J. | pdf | print

7 November 2023 19:42
Vizualizari: 4406

* In caz ca nu va erau suficiente reglementarile puse de guverne in domeniul criptomonedelor, aflati ca ele se vor inmulti cat de curand. Ce planuieste Marea Britanie aflati dand click aici.


* Se construieste un depou pentru trenurile de metrou chiar in inima Bucurestilor. Cat va costa vedeti facand click aici.


* Au ramas mai putin de 24 de ore pana cand vicepresedintele CSM Daniel Horodniceanu (foto) isi va afla soarta.Ne referim la dosarul in care Inspectia Judiciara l-a trimis in judecata disciplinara pentru celebrul scandal cu politistii. Mai exact, pentru abaterile disciplinare de la literele a) si m) din art. 271 al Legii nr. 303/2022 privind statutul judecatorilor si procurorilor: „incalcarea prevederilor legale referitoare la incompatibilitati si interdictii”, respectiv „folosirea functiei detinute pentru a obtine un tratament favorabil din partea autoritatilor sau interventiile pentru solutionarea unor cereri, pretinderea ori acceptarea rezolvarii intereselor personale sau ale membrilor familiei ori ale altor persoane, altfel decat in limita cadrului legal reglementat pentru toti cetatenii”.

Noi indraznim sa facem un pronostic: miercuri, 8 noiembrie 2023, Horodniceanu va fi scos basma curata de Sectia pentru procurori a CSM in materie disciplinara.


* La Ministerul Justitiei continua seria interviurilor pentru marile parchete. Marti, 7 noiembrie 2023, au avut loc interviurile sustinute de procurorii care se lupta pentru sefia Sectiei de combatere a criminalitatii organizate din DIICOT. Le puteti vedea mai jos:


- Adrian-Petre Todoran;
- George-Cosmin Militaru.

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Bell date 7 November 2023 20:15 +36

Mi se pare ca aceasta cercetare a durat prea mult !!! Pe timpul cercetării el nu a fost suspendat !!! Dacă era "un muritor de rand" era REZOLVAT DEMULT !!! Ce EXEMPLU DA JUSTITIA CU PRIVIRE LA RESPECTAREA LEGILOR ?! Dacă la acest nivel -CSM- NU SE RESPECTA LEGEA, ce pretenție avem ca cetățeanul de rand sa o respecte ??!!

# jUSTie date 8 November 2023 08:31 +117

Interviurile: “Daca dvs. castigati pozitia” - care pozitie? Nu doar candidatii sunt de urmarit, dar si membrii comisiei, cu precadere “conducerea” - intrebari stangace, pozitii inconfortabile … asteptarile personalului sectiei/directiei sunt cunoscute sau ar fi trebuit sa fie cunoscute mai ales ca potrivit Constitutiei procurorii isi desfasoara activitatea sub autoritatea ministrului justitiei. Prezenta unui candidat pe loc/pozitie (citam) “arata” cat de atinse vor fi aceste asteptari! PS Multe flori sunt, dar puţine rod în lume o să poarte! Alte măşti, aceeaşi piesă, alte guri, aceeaşi gamă …

# Lila Lila date 8 November 2023 16:30 +1

S.a rezolvat...favorabil!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.06.2024 – Solomon o vrea pe “Veverita” la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva