17 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 8.09.2023 – Plecare din DNA

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

8 September 2023 16:39
Vizualizari: 6397

* In caz ca nu va era suficienta repulsia de pana acum fata de Fondul Monetar International, va dam noi un motiv in plus sa-i detestati pe camatarii mondiali de la FMI. Si nu doar pe ei. Asadar, click aici!


* Mana dreapta a primarului general Nicusor Dan propune un referendum pentru Bucuresti. La prima vedere, veti fi tentati sa zambiti ironic, dar lucrurile nu stau deloc asa. Este o tema cat se poate de serioasa. Deci click aici!


* Doar trei pensionari sunt asteptate saptamana viitoare in randurile procurorilor. Sectia pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii le va analiza in sedinta de marti, 12 septembrie 2023.In primul rand, este vorba despre procuroarea DNA Maria Luiza Capatina, sefa Serviciului de reprezentare la alte instante din cadrul Sectiei judiciare penale.

In afara de Luiza Capatina, au depus solicitari de pensionare procurorii Mirela Iuliana Scorneica (sefa cu delegare a Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3) si Xenofonte Purcarea (foto), prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Calarasi (vezi facsimil).

 

 

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Sursa foto: Mediacalarasi.ro

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.07.2024 – Fost judecator, actual secretar de stat in MJ, la sueta cu un inculpat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva