16 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 8.12.2022 – Panioglu si Gulutanu, fierte la foc mic

Scris de: L.J. | pdf | print

8 December 2022 19:30
Vizualizari: 4178

* Piata criptomonedelor functioneaza pe sistemul: „nasol moment, misto coliva”. Adica desi domeniul este marcat de o neincredere generala crescanda, unii investitori vad asta ca pe o oportunitate. Cine a apasat pedala de acceleratie in ultimul an aflati facand click aici.


* Ministerul Transporturilor si Consiliul Judetean Prahova au facut primul pas pentru decongestionarea traficului pe Valea Prahovei. Cat vor costa lucrarile vedeti dand click aici.


* Judecatoarele Daniela Panioglu (foto) si Alina Nadia Gulutanu de la Curtea de Apel Bucuresti au primit joi, 8 decembrie 2022, o noua amanare de pronuntare in dosarul disciplinar nr. 6/J/2022, care ar fi trebuit solutionat inca din 29 septembrie 2022.De data aceasta, auzim ca Sectia pentru judecatori in materie disciplinara din CSM a fixat noul termen de pronuntare pentru ziua de joi, 15 decembrie 2022.

Cele doua magistrate sunt acuzate de patru abateri disciplinare prevazute de art. 99 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor:

- h): „nerespectarea in mod repetat si din motive imputabile a dispozitiilor legale privitoare la solutionarea cu celeritate a cauzelor ori intarzierea repetata in efectuarea lucrarilor, din motive imputabile”;

- m): „nerespectarea in mod nejustificat a dispozitiilor ori deciziilor cu caracter administrativ dispuse in conformitate cu legea de conducatorul instantei sau al parchetului ori a altor obligatii cu caracter administrativ prevazute de lege sau regulamente”;

- o): „nerespectarea dispozitiilor privind distribuirea aleatorie a cauzelor”;

- r): „neredactarea sau nesemnarea hotararilor judecatoresti sau a actelor judiciare ale procurorului, din motive imputabile, in termenele prevazute de lege”;

- t) teza I: „exercitarea functiei cu rea-credinta”.


* Tot joi, dar la Tribunalul Bucuresti, judecatoarea Maria-Manuela Orzata a fost mentinuta in dosarul lui Mario Iorgulescu, fiul sefului LPF Gino Iorgulescu. Magistratul TMB Mihai-Andi Malaliu a respins cererea avocatului Constantin-Florin Durgheu – aparatorul lui Mario – de recuzare a judecatoarei Orzata. Lumea Justitiei v-a prezentat deja nemultumirile avocatului (click aici pentru a citi). Astfel, procesul a continuat joi cu audierea mai multor martori. Urmatorul termen a fost programat pentru data de 11 ianuarie 2023, cand sunt programate alte audieri de martori.


* Alianta Pentru Patrie – partidul lui Codrin Stefanescu – reactioneaza virulent dupa esecul actualilor guvernanti de a baga Romania in Schengen: pe de o parte pentru ca n-au avut demnitatea politicienilor suveranisti din Ungaria, Polonia, Cehia etc. (care au stiut sa negocieze avand mereu in minte interesele propriilor tari), iar pe de alta parte din cauza ca n-au fost in stare sa faca front comun la negocieri cu Bulgaria si Croatia.


Iata comunicatul APP:

Esecul integrarii in Schengen, este esecul clasei politice din Romania, umila, sclava si in genunchi in fata stapanilor din U.E.

Este o buba plina de puroi care s-a spart.

Este demonstratia clara, ca atunci cand esti sclav, umil, servitor, stapanii nu dau doi bani pe tine si te trateaza asa cum esti!

Nu Austria sau Olanda este de vina, sau acolitii ei din politica europeana, ci noi!

Noi pentru ca le-am permis sa ia din Romania miliarde de euro, din asigurari, petrol, banci, lemn si alte afaceri, dandu-le de inteles ca suntem sclavii lor, si ei stapanii nostri.

Noi suntem de vina, ca le-am acceptat minciunile privind migratia si insecuritatea granitelor. Nu ei!

Noi suntem de vina, ca suntem lasi, fricosi si ca am votat o clasa politica sclava totalmente intereselor straine.

Opiniile, ideile, curajul unor romani, exprimate in spatiul public, in online, ca trebuia sa luam masuri suveraniste in acest context, sunt corecte, pertinente, firesti, dar nu pot fi aplicate de catre o clasa politica vanduta!

Sa iei masuri dure si in interesul Romaniei, este simplu, daca Romania ar fi fost condusa de patrioti.

Sa spui ca nu va dam gazele prin Borealis, la Viena, ca nu va mai acceptam ca toate profiturile OMV si ale celorlalte companii straine sa fie externalizate, ca nu suntem de acord cu modul in care se comporta bancile in tara noastra, toate acestea ar fi fost gesturi firesti, normale, patriotice, dar nu ai cu cine!

Ne-am lasat jecmaniti, furati, exploatati si umiliti, doar cu acordul nostru si al clasei noastre politice, fie hastag-rezist, neoglobaliste, fie vanduta grupurilor de interese straine care deja controleaza aproape totul in tara noastra, inclusiv pe subordonatii lor, adica autoritatile romane!

Nici macar nu au fost solidare, ele, autoritatile noastre, cu vecinii nostri, care prin politica lor suveranista, au reusit sa puna cu botul pe labe pe cei de la Bruxelles, si tot sistemul lor birocratic. Asa cum a facut Ungaria, Polonia, Cehia etc.

Nu au fost in stare sa fie solidari cu vecinii nostri in ceea ce priveste aderarea la Schengen, adica sa facem ”bloc” comun la negocieri, cu Bulgaria si Croatia.

Ne-am lasat amanati, anchetati si etapizati, conform unei programari impuse politrucilor nostri de la Bucuresti, toate acceptate, tot de catre noi, pana in ultima secunda.

Am ajuns bataia de joc a acestor grupuri de interese straine, am ajuns sa fim umiliti, mintiti si judecati pentru fapte inexistente, toate cu acceptul autoritatilor de la Bucuresti, in lipsa totala de barbatie suveranista a conducatorilor nostri si a lipsei diplomatiei romanesti.

In concluzie:

Aceasta batalie pierduta nu este pierduta de poporul roman, ci de conducatorii vremelnici ai tarii!

Iar noi, sute de mii de romani, membrii ai A.P.P. va spunem tuturor cat se poate de clar:

Daca nu suntem uniti, daca nu ne intarim, daca nu luam pozitie publica, atunci in 2024, vom pierde si bruma care ne-a mai ramas!

Iar noi cei din A.P.P., nu dorim asta si vom lupta pentru ca urmasii nostri, copiii si nepotii nostri, sa nu fie sclavi intr-o colonie, asa cum au decis si dirijat aceste grupuri globaliste, astazi, prin umila si servila noastra clasa politica.

In mod clar, dupa acest esec, Guvernul Romaniei, Parlamentul si Presedintele ar trebui sa-si dea demisia in corpore! Sa aiba loc alegeri anticipate, ca oamnenii simpli din popor sa preia fraiele si sa schimbe in mod radical toate nenorocirile care s-au abatut asupra noastra.

In numele A.P.P. vreau sa-i asigur pe romani ca ne vom lua revansa, vom regla toate aceste abuzuri impotriva Romaniei, vom renegocia in modul cel mai hotarat pozitia tarii noastre in Europa, (atat din punct de vedere economic, politic cat si comercial) imediat dupa alegerile din 2024. Pentru ca singura conditie, sansa, varianta este aceea de a avea alaturi de noi, in conducerea tarii, in toate structurile, patrioti romani adevarati.

Punct!”


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# maxtor date 8 December 2022 20:58 -25

1.ha:probabil i-a injurat si pe inspectorii judiciari! (pentru pariuri rama doar intrebarea-cat de mult?)2.tortzionara!3.codrin e subtil:"negocieri" inseamna ca mai avem de cedat(austria poate considera "de retro-cedat";si-a luat copacii).

# maxtor date 8 December 2022 21:01 +15

-„nerespectarea dispozitiilor privind distribuirea aleatorie a cauzelor”-la Loteria Spaniola niste copilashi striga efectiv cifrele extrase, se televizeaza;propunem asemenea.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 14.06.2024 – Guvernul inflameaza grefierii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva