30 November 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 9.09.2022 – Se misca lucrurile in dosarul Rarinca-Tudoran

Scris de: L.J. | pdf | print

9 September 2022 17:17
Vizualizari: 5350

* Am fi vrut sa va dam vesti bune despre situatia de la Blue Air, dar, din pacate, nu este cazul. Ce s-a mai intamplat acum aflati facand click aici.


* Daca sunteti din Galati sau umblati des pe-acolo, aflati ca primaria a luat o masura pentru descongestionarea traficului rutier. La ce ne referim vedeti dand click aici.


* Din Galati este si Mariana Rarinca, pensionara pe care judecatorii George Dorel Matei si Corneliu-Bogdan Ion-Tudoran (foto) au condamnat-o abuziv ca sa-i dea satisfactie fostei presedinte ICCJ Livia Stanciu. Va spuneam in luna iulie ca Rarinca l-a denuntat la PICCJ pe Tudoran pentru ca a ascuns bolile ce l-ar fi facut inapt sa ramana magistrat. Cu aceeasi ocazie, va aratam cum Parchetul General a tratat-o pe pensionara in bataie de joc, emitand nu o ordonanta de clasare, ci o simpla adresa in care se exprima pleonastic, afirmand ca „nu au rezultat indicii privind comiterea vreunei infractiuni de natura penala” (click aici pentru a citi).Din fericire, Parchetul General pare ca si-a dat seama de gafa comisa si incearca s-o indrepte. Vineri, 9 septembrie 2022, Rarinca a fost chemata sa dea declaratii in cauza de mai sus. Ce sa zicem... Doamne, ajuta! Hai cu trimiterea in judecata a dosarului!


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 9 September 2022 21:22 -12

Nu vă bucurați prea tare. PORCurorii vor să astupe un rahat cu altul și să le dea un aspect de legalitate. Porcăria fiind comisă, dreptatea nu poate trece pe strada doamnei Rarinca atâta vreme cât PORCuroarea comunistă Coliva stanciu mâncă o pâne albă, nemeritată, la CCR având oblăduirea nulității de la Cotroceni.

# JE SUIS RARINCA(ESCROACA) date 10 September 2022 09:45 +52

Nu prezintă relevanţă pentru Curtea de Apel ieşirile publice pe la diferite emisiuni, talk – show-uri, etc, ale inculpatei, prin care aceasta nu-şi recunoaşte în nicio modalitate activitatea infracţională, ci are în vedere doar conduita procesuală din prezenta cauză, unde inculpata a încercat să încheie un acord de vinovăţie cu procurorul, a recunoscut că a greşit în comportamentul său faţă de persoana vătămată şi a arătat prin intermediul apărătorului ales că solicită menţinerea soluţiei de condamnare a primei instanţe

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2022 – Argentina Campeon!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva