13 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe fumoar – 5.02.2024 – Judecatorii “Binomului DNA-SRI” forteaza preluarea ICCJ

Scris de: L.J. | pdf | print

5 February 2024 18:29
Vizualizari: 7009

* Pe internet si retelele de socializare circula filmari trunchiate cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu. Ce face acesta, aflati de aici.

 

* E gata documentatia pentru o noua bucata din centura unui important oras din Romania. Anuntul a fost facut chiar de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Click aici pentru a citi mai multe detalii.

 

* Vin vremuri putin mai dificile pentru secretarul de stat din Ministerul Justitiei, George Catalin Serban. De ce spunem asta? Pai pentru ca acesta a ramas fara propteaua sa politica. Ne referim la presedintele Consiliului Judetean Prahova, Iulian Dumitrescu, pus sub control judiciar de DNA. Informatia ca cei doi sunt foarte apropiati si ca Iulian Dumitrescu era cel care il sprijinea pe linie politica pe George Catalin Serban (fost judecator, fost presedinte al Tribunalului Calarasi si fost secretar general al CSM) nu a fost niciodata dezmintita de vreunul dintre ei, desi a fost vehiculata in dese randuri in spatiul public. Cel putin nu am vazut noi asta. Lumea vorbeste ca Dumitrescu l-ar fi ajutat pe Serban sa devina secretar de stat in MJ, numit de pe vremea lui Citu. Si ca tot Dumitrescu ar fi facut posibil ca acesta sa fie pastrat si de actuala ministra a Justitiei Alina Gorghiu. Dar se mai vorbeste ceva, iar noi am mai scris asta: cica Dumitrescu si Serban ar fi avut planuri mai mari. Adica dupa anii de secretar de stat in Ministerul Justitiei, fostul judecator George Catalin Serban sa candideze pentru un post de primar al municipiului Calarasi, loc de unde provine insusi Iulian Dumitrescu. Ghinion, totul a fost dat peste cap in cateva zile. Sa vedem deci ce se va intampla de acum, dupa ce seful CJ Prahova a fost tras pe linie dreapta de DNA.


* Foarte interesant ce ne-a explicat o persoana conectata la zone extrem de influente, dupa ce am publicat articolul “Batalia decisiva pentru viitorul Justitiei”, in care am prezentat sesizarea judecatoarelor CAB Andreea Ionescu si Adina Radu transmisa Inaltei Curti pentru a transa definitiv problema aplicarii deciziilor CCR si ICCJ pe prescriptie (click aici pentru a citi).


 

Cica acesta ar putea fi un moment zero pentru instanta suprema, in sensul devoalarii judecatorilor care s-au aflat in trecut in slujba fostului “Binom DNA-SRI” (Kovesi-Coldea). Practic, cine va vota in completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept pentru nerespectarea deciziilor CCR si ICCJ obligatorii privind prescriptia, deci pentru o Justitie facuta cu incalcarea legii, isi va asuma o intoarcere la anii negri ai Justitiei, dar mai ales isi va asuma legaturile cu fostul “Binom DNA-SRI”. Cu alte cuvinte, pentru a vedea cine sunt judecatorii care s-au aflat in slujba “Binomului” (nu ca nu i-am cunoaste deja pe unii dintre ei) trebuie doar sa ne uitam la cum se va pozitiona fiecare magistrat ICCJ in problema aplicarii deciziilor CCR si ICCJ pe prescriptie. Si nu doar atat. Aceleasi personaje ar incerca in acest moment sa stranga cat mai multe forte pentru a-si impune controlul asupra Inaltei Curti, implicit apoi asupra intregului sistem. Iar unul dintre aspectele pe care tabara nociva din Justitie mizeaza ar fi acela ca presedinta ICCJ Corina Corbu (foto) se indreapta spre finalul ultimului mandat si, zic ei, nu ar vrea sa se implice intr-un conflict pentru a nu-si periclita viitoarea numire in functia de judecator CCR. Interesant, nu-i asa? Papusarii nu lasa nimic la voia intamplarii...


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# dulapul securelii, pelticiunii si pierzaniei nationale date 5 February 2024 20:20 -3

TRAIASCA SUPREMATIA SI SUVERANITATEA CONSTITUTIEI ROMANIEI si DECIZIILOR CURTII CONSTITUTIONALE si ICCJ! TRAIASCA MAGISTRATII ROMANI LIBERI si INDEPENDENTI APARATORI AI SUVERANITĂȚII CONSTITUTIEI ROMANIEI si DECIZIILOR CURTII CONSTITUTIONALE si ICCJ! TRAIASCA MAGISTRATII ROMANI LIBERI si INDEPENDENTI, PROFESIONISTI si NESUPUSI INTERESELOR STRAINE Si NEOSECURELII, HASTAGISMULUI, SOROSISMULUI, CUCUVELISMULUI, LULUTZISMULUI, TFLIsmului, PROGRESISMULUI și altor INTERESE OBSCURE! JOS LABELE DE PE PENSIILE si DREPTURILE MAGISTRAȚILOR ROMANI LIBERI si INDEPENDENTI GARANTIA INDEPENDENTEI JUSTITIEI! aista-i o opinie TRAIASCA DREPTUL si PRINCIPIILE LUI SECULARE APLICATE DE PROFESIONISTI ! JOS SECURREALA DIN TARA! JOS CU ELEMENTELE DUSMANOASE LA STAREA DE SUVERANITATE A TARII! CE URMEAZA: Sa ne spună FANARIOTII europeni și lacheii ăștia ai lor citi greieri sa mincam, că nu mai avem voie sa bem lapte că se bese vaca, că nu mai avem mama și tata ci doar părinte 1 și 2, faina de grîu și mălai!

# maxtor date 5 February 2024 20:36 0

la ccr? l.stanciu 2!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.06.2024 – Solomon o vrea pe “Veverita” la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva