20 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

ZEFLEMEAUA LUI DOREL – Judecatorul care s-a numit singur in dosarul "Rarinca" a oferit un spectacol incalificabil. Dorel Matei s-a comportat ironic, s-a strambat dispretuitor la Mariana Rarinca, a facut gesturi ostentative de lehamite care au oripilat asistenta. Suparat ca nu a putut sa judece pe loc cauza Rarinca, Dorel a amendat-o absurd pe avocata din oficiu Aura Ungureanu, cu 5.000 lei, doar pentru ca aceasta a spus ca a fost numita cu cateva minute inainte si vrea timp sa studieze dosarul

Scris de: L.J. | pdf | print

21 August 2015 15:08
Vizualizari: 11007

Lumeajustitiei.ro trage un semnal de alarma cu privire la comportamentul judecatorului Dorel George Matei de la Curtea de Apel Bucuresti, manifestat la sedinta de judecata de vineri 21 august 2015 in dosarul "Rarinca". CSM si conducerea CAB ar trebui sa trimita supraveghetori la termenele in care apare Dorel Matei pentru a lua act de felul in care acesta intelege sa se comporte fata de parti si aparatori si sa dispuna in consecinta. Noi va relatam ce am vazut cu propriii ochi.


Dupa apelul formulat in cauza "Rarinca", acuzata i-a invederat judecatorului Dorel Matei faptul ca nu are aparator si ca doreste sa isi angajeze un avocat, scop in care l-a rugat sa ii acorde un termen de judecata, conform legii. Sigur pe el ca a prins-o pe Mariana Rarinca, judecatorul Dorel Matei a anuntat ca aceasta are un avocat din oficiu in persoana avocatei Aura Speranta Ungureanu din Baroul Bucuresti. Numai ca aceasta i-a replicat judecatorului ca doreste un termen de judecata pentru a putea asigura o aparare efectiva, intrucat a primit delegatia de imputernicire din oficiu cu cateva minute inainte de proces. Dorel Matei a reactionat: "Delegatia este datata din 18 august 2015, deci ati avut trei zile", si i-a fluturat imputernicirea prin fata ochilor.

"Poate a semnat-o altcineva acum trei zile, insa eu am primit-o astazi cu cateva minute inainte de a intra in sala". De asemenea, avocata Ungureanu i-a atras atentia judecatorului ca mai are si o alta cauza la care trebuie sa se prezinte si ca acesta nu a fost prezent la ora 9.00 in sala de judecata, asa cum scria pe citatie si la avizier, ci la 9.20. Ofuscat ca i s-a atras atentia ca a intarziat, precum si de faptul ca nu putea sa judece pe loc cazul "Rarinca", cum ar fi vrut probabil, judecatorul Dorel Matei a anuntat ca o amendeaza pe avocata Ungureanu cu 5.000 lei pe motiv ca si-ar fi exercitat cu rea-credinta dreptul la aparare, dar si sesizarea Baroului pentru a se lua masuri impotriva avocatei . Pentru Dorel Matei nu a contat faptul ca Mariana Rarinca si aparatoarea din oficiu au cerut sa li se respecte drepturi garantate de lege, tinand dinadins sa spuna in sala ca atat Rarinca, cat si avocata din oficiu obstructioneaza judecata cu rea-credinta.

Dupa o susoteala cu colega de complet, Anamaria Tranca, Dorel Matei a anuntat ca amana cauza pentru data de 10 septembrie 2015, intr-un moment in care intreaga sala era convinsa ca instanta va trece direct la judecata, fara a tine cont de dreptul la aparare al Marianei Rarinca. Se pare ca in al 12-lea ceas, instanta a realizat ca s-ar expune disciplinar si penal daca nu ar fi acordat termen pentru lipsa de aparare, conform legii, chiar daca procuroarea de sedinta de la DNA si partea vatamata, Livia Stanciu, sefa Inaltei Curti s-au dat peste cap sa il convinga pe Dorel Matei ca trebuie sa respinga cererea de acordare a unui termen pentru lipsa de aparare si sa treaca la judecarea cauzei.

Foarte important – iar CSM si conducerea Curtii de Apel Bucuresti sa ia aminte – pe tot parcursul sedintei, judecatorul Dorel Matei a avut in opinia noastra un comportament incalificabil, total nepotrivit unui judecator si care a lasat impresia, daca nu convingerea ca acesta are deja sentinta stabilita. In repetate randuri, Dorel Matei a intrerupt partile prin remarci ironice. De cateva ori, Dorel Matei a facut gesturi din mana a lehamite, a intors fata si a dat ochii peste cap, s-a incruntat, s-a strambat, s-a aplecat peste prezidiu, a ras ironic, si-a aratat starea de nervozitate, ori pe cea de ironie, intr-un mod in care demostra ca nu ii pasa de ce ar crede altii despre comportamentul lui. Nu exageram cu nimic din ceea ce am scris si daca s-ar putea da vreo filmare din timpul sedintei, va asiguram ca intreaga opinie publica s-ar cutremura vazand un asemenea comportament.

Opinia noastra ferma este ca judecatorul Dorel Matei nu poate fi obiectiv si impartial in aceasta cauza, nu doar pentru felul in care si-a dat singur dosarul, ci si pentru felul in care se comporta in sala de judecata.

Incredibil, Livia Stanciu a cerut sa se incalce dreptul la aparare

Un alt spectacol, care a surprins asistenta, a fost oferit de sefa Inaltei Curti, judecatoarea Livia Doina Stanciu. Luand cuvantul in urma cererilor de amanare pentru lipsa de aparare formulate de Rarinca si avocata din oficiu, sefa Inaltei Curti, Livia Stanciu, a cerut nici mai mult nici mai putin decat sa se respinga cererile de amanare pe motiv ca sunt facute cu rea-credinta si ca ne aflam intr-un proces care a avut mai multe termene. Mai multi avocati din sala au comentat automat ca termenele anterioare au fost de admitere a contestatiei in anulare, in vreme ce la termenul de vineri se rejudeca apelul, adica o cu totul alta faza procesuala.

Pe ton profesoral, Livia Stanciu a insistat pe ideile sale:"In temeiul art. 356 combinat cu 92 alin. (8) Cod procedura penala, va solicit sa respingeti cererea formulata de inculpata Rarinca Mariana pentru acordarea unui termen in vederea angajaraii unui aparator ales. Va rog sa respingeti aceasta cerere ca nefondata fiind facuta cu rea-credinta. (...) Sa nu uitam ca aceasta cauza se afla in rejudecarea apelului. In prima faza, inculpata a fost reprezentata de un aparator ales, apoi de avocat din oficiu. (...) Ne aflam de fapt intr-o unica cauza, contestatia in anulare a fost inregistrata in urma cu 3 luni, pe data de 29 mai; sa nu uitam ca in contestatia in anulare au fost termene la 24 iunie, 26 iunie, la care inculpata a fost prezenta, a depus note scrise la dosar, note care tin nu doar de contestatia in anulare, ci si de rejudecare. Inculpata a fost prezenta si la o serie de posturi de televiziune in care a sustinut ca dumneaei si-a luat codurile, si-a facut singura apararile. (...) Vorbim de fapt de un subiect faptic unic. Pentru toate aceste considerente, apreciez ca cererea inculpatei de a-si angaja aparator ales e o cerere facuta cu rea-credinta. Aparatorul pe care l-a avut in contestatia in anualare a precizat ca in situatia in care admiteti contestatia in anualare doreste sa nu fixati termen in ziua de miercuri, 19 august, termen de care apreciez ca instanta a tinut cont".

Chiar daca in tot timpul sedintei de judecata, judecatorul Dorel Matei s-a uitat duios si admirativ catre Livia Stanciu, in timp ce spre Mariana Rarinca a aruncat numai priviri ironice si dispretuitoare, in fata prevederile legale care obliga acordarea unui termen pentru lipsa de aparare, a trebuit sa se acorde o amanare. Pentru data de 10 septembrie 2015. Brusc, in cazul "Rarinca" nu mai este nicio urgenta, judecatorul Dorel Matei trecand de la termene de o zi la termene de trei saptamani. Sa fie din cauza ca trebuie sa plece in concediu? Daca s-a ajuns sa se dea termene de trei saptamani, atunci de ce mai era nevoie ca Dorel Matei sa admita la 23 iulie 2015 cererea de preschimbare de termen a DNA si sa dea termen in aceeasi zi, repartizandu-si singur dosarul?

La iesirea din sala de judecata, asistenta a observat cat de intunecata la fata era sefa ICCJ, Livia Stanciu, nemultumita probabil ca nu s-a dat condamnare pe loc. Livia Stanciu a fost huiduita de sustinatori ai Marianei Rarinca, veniti sa o incurajeze la Curtea de Apel Bucuresti: "Demisia. Nu meriti sa fii in justitie, doamna Livia!"

Pe scarile Palatului de Justitie, un grup de sustinatori a desfasurat un drapel imens si a afisat pancarte cu urmatoarele mesaje:

-"Si eu sunt Rarinca";

-"Je suis Rarinca";

-"Sustin pe Mariana Rarinca si pe judecatorii cinstiti";

-"Inalta Curte, mic curtean (sefa). Demisia de urgenta";

-"Cinste si onoare magistratilor evadati din lagarul basist";

-"Stanciu de la Inalta Curte, da-ti demisia si du-te! Unde? La Targsor";

-"Sunt solidar cu Rarinca. Jos politia politica".

Mitingul spontan de pe scarile Palatului de Justitei i-a agitat imediat pe jandarmii de la paza, care au intervenit: "Ce se intampla aici? Ce miting e asta".

Raspunsul a venit prompt: "E spontan, dar e de-adevaratelea!"

Comentarii

# bulă date 21 August 2015 15:24 +16

Mascul feroce judele ăsta, se dă dur din invidie pe Cami  :P :P :P

# 4pedu CVD = finu Oanei date 21 August 2015 18:03 +15

Încurajat de behăiala ce răzbate din CSM - “daca esti achitat nu inseamna ca esti nevinovat” - se comportă ca atare.

# obiectiva date 21 August 2015 22:12 +9

LIVIA STANCIU SE COMBINA  :eek: :eek:``` Pe ton profesoral, Livia Stanciu a insistat pe ideile sale:"In temeiul art. 356 combinat cu 92 alin. (8) Cod procedura penala,````` articolele se COROBOREAZA, sau se raporteaza .....NU SE COMBINA ..... :o :o :o 

# REMEMBER date 22 August 2015 22:12 -3

NU se ajungea la panaramă de se îndura duduia avocat Lavinia Pop cea atît de capabilă ... la înșfăcat lovelele! Se dădu rotundă: “Faptul ca doamna Rarinca a fost achitata se datoreaza si apararilor efectuate de subsemnata in faza de urmarire penala, aparari care au reprezentat fundamentul achitarii”

# Ana date 21 August 2015 15:32 +28

Spuneti-ne va rog, cum o putem ajuta pe Dna Rarinca?!?! In afara de Luju, nu vad in presa revolta care ar trebui sa fie iscată de un astfel de proces. O așa mare nedreptate!!! 

# unul din lumea cea mare date 21 August 2015 16:38 +17

ptr ana// si antena 3 ,in rest tac toti ca pestele cu apa in gura!

# obiectiva date 21 August 2015 22:15 +11

normal ca TAC TOATE TELEVIZIUNILE , au bube in cap cu datoriile catre stat  si se mai taraie de pe o zi pe alta...iar antena 3 este SINGURA televiziune care isi achita darile catre stat...... :P 

# COKO ONE (All is under our control) date 21 August 2015 22:57 +4

Obiectiva, am fost avansat.Nu mai sunt "securistul atipic", ca stii, noi securistiii nu prea le avem cu scrisul si adesea scriiam "securistul atipit" de era sa ma mute monomul Co la "ascultaci"!! :roll: Da' ma salvat monoama Co pentru ca i-am gasit bastonul american de gadilit in palma si aiurea, sub canapea si ma decorat cu insigna americana "racheta Patriot"si m-a avansat la gradul de postac, purtator de vorbe al binomului CoKo.Si, iata-ma rebrenduit. :P :P :P :P :P :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

# O ajutati angajandu-i un avocat LEGAL din aripa Bota. date 21 August 2015 18:05 +7


Citeza pe Ana
Spuneti-ne va rog, cum o putem ajuta pe Dna Rarinca?!?! In afara de Luju, nu vad in presa revolta care ar trebui sa fie iscată de un astfel de proces. O așa mare nedreptate!!! 

# unul din lumea cea mare date 21 August 2015 15:42 +14

la asa injustitie asa bucatari chinezi(magistrati).orice comentariu este DE PRISOS!!!!!!

# d. date 21 August 2015 15:45 +19

Domnul GHINION tace.... el e tar-n gura doar cand ii cere demisia lui Ponta. Un presedinte de 2 bani avem. De fapt multi sunt ce-i ce l-au ales... asta e... ni-l meritam.

# Omul fu sincer, noi nu-l luarăm in serios date 26 August 2015 22:02 0

INCORECT! Dl GHINION are o folie față de băieții cu ochi bleu. Uitarăți cum l-a luat gura pe dinainte (întrebat de i se pare normal să fie ofițeri acoperiți în presă și politică): "Da. Face parte din activitatea serviciilor și nu cred că este o problemă. Nu cred că trebuie noi să le spunem cum să-și facă treaba". Cu prima ocazie a întors-o, fu mai tare tentația jobului la Cotroceni decît tăria de caracter. http://www.dcnews.ro/iohannis-spioni-in-presa-i-politica-ceva-normal_454990.html

# Observator 001! date 21 August 2015 15:48 +19

Din surse care nu vor să își păstreze anonimatul(!) aflăm că în noaptea premergătoare judecării apelului, Dorel Matei a fost ținut sub observație de specialitate de către un grup de paramedici specializați în psihoză, hipnoză, anchiloză, alomorfoză, bronhostenoză, criptotuberculozăși farmacopsihoză. I s-au administrat droguri de mare risc, așa se face că nu își mai putea controla mușchii buccinatori, nici pe cei fesieri (d-aia mirosea neplăcut), lăsând impresia că se strâmbă, că își bălăncăie pomeții obrajilor și că nu își mai poate controla privirea, ochii luându-i-o adesea razna. Sunt informații  că în timpul procesului a avut un atac de apoplexie judiciară, fiind ținut în viață prin intervenția de la distanță cu aparatura de profil. În prezent, este internat la clinica de maximă discreție „Livia&Luluta Hospital”. Vă vom ține la curent cu evoluția stării de nesănătate a pacientului.

# COKO ONE (all is under our control) date 21 August 2015 22:10 +4

Observator, prietene, esti singurul om de pe aici ce ma intelege.Toti injura, toti scuipa in toate directii, monoama Ko si-a consumat toate servetele parfumate cu parfum american din rahat de casalot, curatindu-si flegmele iar monomul Co nici nu mai are curaj sa raspunda la telefonul nesecurizat, de teama ca aude "dute-n.....in america..." si ceva cu mama si cu boule sau cu mama boului, nu mai stiu.Un lucru este cert:baiatul asta, Dorel, ale carei diagnostice le-ai mentionat foarte bine, este un om necajit.Nici el nu este bucuros de ceea ce este dar este preferatul monoamei Ko si se autodepaseste ca sa fie pe plac monoamei Ko, cu toate ca tratamentul nu-l prea ajuta.Dar sa stii, oamenii sunt tendentiosi.Spuneau mai sus ca se stramba in sala ca nu stiu ce mai facea.Gresit. Repeta.La Craciun, anul trecut, monoama Ko la desemnat pe Danilet sa o faca pe Mosul copiilor de securisti dar copii s-au speriat atat de tare incat erau sa sara de etajul 21.Asa ca, in criza l-au adus pe Dorel(va ur) :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :P :P :P :P <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

# Observator 001! date 22 August 2015 09:31 +5

în stare de criză, / precum o baliză, / Dorel le dă viză / să-și intre în priză, / sub tandra deviză, / ca o vocaliză, / „Rarinca ni-i miză”!... P.S. ... în leagăn de briză, / legați de baliză, / să-i ducem cu „viză” / la expertiză... 

# COKO ONE (all is under our control!!!) date 22 August 2015 13:08 +1

Observator,m-ai tampit (de tot!! :P ) cu poieziile astea ale tale.Azi dimineata, cand am incercat sa fac analiza literara a poieziei, m-am trezit cautand costumul de doliu.Ce crezi ca mi-a iesit la analiza (poeziei, evident)??? Ca Dorel, fiind in criza de identitate, a bagat mana in priza si dupa ce-a facut o vocaliza am scapat de el. Dar m-am trezit din placutul vis....si mi-am pus costumul de doliu in dulap,... asteptand vremuri mai bune!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: ADMIN, de ce nu bagi episodul 2 de la raspunsul pe care i l-am adresat Observatorului???.De teama ca se vor sesiza institutitiile statului de drepti????ATUNCI FAC PRECIZAREA:tot ce este scris sub semnatura COKO ONE (all is under our control) este proprietate privata, este un pamflet iar personajele nu au nimic comun cu realitatea.Acum poti sa-l afisezi fara consecinte pentru tine.Mi-am asumat eu toate consecintele. OK. :-* :lol:

# baba rada date 21 August 2015 16:12 +16

Cred ca refuzul avocatilor de a acorda asistenta juridica in civil si penal este o solutie! Astept cu interes pozitia Baroului Bucuresti, asta daca nu or fi si ei membri ai câmpului tactic...

# CI date 21 August 2015 16:54 -18

Îmi place cum judecăm oamenii după priviri, pe care le calificăm, nu știu în temeiul cărei competențe, drept duioase, admirative, ironice sau disprețuitoare...Contează doar ce citim în ochii cuiva...Frumos!

# CI date 21 August 2015 16:55 -23

Poliția politică a cui, că Băsescu nu mai e? Și ce miză politică reprezintă Rarinca?

# Goe date 21 August 2015 16:57 +16

A amendat-o pe avocata din oficiu ca sa descurajeze si alti avocati sa intre in dosar. Dorele, Dorele, ce o sa mai canti tu "of viata mea", cand sistemul pe care l-ai slugarit o sa te plimbe cu duba ca pe Eva.

# Un avocat LEGAL din aripa Bota o poate ajuta. date 21 August 2015 18:10 +11

Numai daca se vor scoate sa suprrafata mizeriile din sistem , numai asa cazul are o sansa.Un avocat care nu se teme de sistem poate lupta cu incompetentii.Dorel e un monument de incompetenta. Trebuie sa-i aratam ce valoare are. :o :o :o :o

# O ajutati angajandu-i un avocat LEGAL din aripa Bota date 21 August 2015 18:22 +3

pt  Ana

# Grupul infractional organizat date 21 August 2015 18:31 +19

Grupul infractional organizat format din dorel si colega, stanciu si procurorul,  judeca in romania. :cry: :cry: :cry: :cry:

# TITULESCU date 21 August 2015 18:48 +13

NU ATI PUTUT SA-L SALVATI PE VOICULESCU DE LA EXECUTIE NICI PE RARINCA NU O SA PUTETI SA O SALVATI.DACA NU ATI FI ascultat la vocea tortionarilor -securisti CARE V-AU VORBIT DE MINE SI NU ATI FI LUAT IN SEAMA NISTE NIMICURI DE creaturi AS FI AVUT INCREDERE IN VOI dar asa am VAZUT IN GURA CUI PUTEI PRIVI SI CA DINCOLO DE A-I CRITICA PE ALTI AR TREBUI SA VA VEDETI BARNA.MIZERIA DIN JUSTITIE VINE SI DE LA PRESA CARE SPUNE ,, CEI MAI MULTI MAGISTRATI SUNT OAMENI ONESTI,MINUNATI ......'' ZAU ? ATI LUCRAT VOI IN JUSTITIE CA SA STITI MIZERIA DE ACOLO SI CATI SUNT MINUNATI SI CATI NU ? SI DACA RARINCA VA FI EXECUTATA SI CE DACA ,boborul E LA MARE, MANANCA PESTISORI, GOGOSI , STA IN CLUBURI SI NU-I PASA . UN POPOR ADEVARAT IESEA DEMULT IN STRADA SI HAITELE ASTEA DE ZOMBI ERAU FARA LOC DE MUNCA NU DISTRUGATORI DE DESTINE SI DE NATIUNE platiti cu zeci de milioane pe luna INTR-O TARA ATAT DE SARACA. SI OAMENII FARA DUMNEZEU MOR SI VOR FI JUDECATI DE DUMNEZEU, NU-I ASA MINUNATI JUDECATORI?

# remember date 21 August 2015 21:44 +10

TITULESCULE,esti suparat rau, pe toata lumea, poate chiar indreptatit dar uiti un amanunt:poporul nu este vinovat pentru ca nu iese in strada.Poporul a iesit la vot, si-a facut datoria,a votat cu varf si indesat pentru demiterea tuturor securistilor din tara, politicienii au primit mesajul dar, cei mai multi dintre ei au bagat capul intre umeri fiind ei dintre cei vizati, au trecut in barca lor normala, cea a securistilor si l-au lasat pe Ponta si guvernul lui de peticeala sa rezolve toate problemele.Suntem foarte multi de partea Rarincai, suntem constienti de faptul ca un om simplu este hartuit de un sistem mafio-securist imens, ce ne cheltuieste banii lovind pe unul de-al nostru dar de aici si pana a face revolutie in strada, e distanta mare.Iti dai seama ca in conditiile actuale, orice manifestatie ar aduna o groaza de securisti ce ar profita de confuzie, lovind in guvernul Ponta??Ti-ai propus sa-l dai jos pe Ponta???Noi nu.Rarinca va fi ajutata, iti promit. :roll: :roll: :roll: :roll: :sigh: :sigh: :sigh: :sigh: :sigh:

# TITULESCU date 22 August 2015 09:59 +5

POPORUL ASTA E MAI MULT DECAT VINOVAT CA NU IESE IN STRADA. PANA CAND ,DAR PANA CAND SA TOLEREZE SI SA PLATEASCA ASEMENEA INDIVIZI si pentru ce sunt platiti ? Sa dea 50 milioame AMENDA CAND UN AVOCAT CERE TERMEN PENTRU PREGATIREA APARARII. Acest individ IN CLIPA URMATOARE TREBUIA EXCLUS DIN PROFESIE SI TRIMIS IN JUDECATA PENTRU ABUZ IN SERVICIU si abia ATUNCI VORBEAM DE JUSTITIE IN ROMANIA. NU-I POSIBIL CA PE BANII ROMANIEI UN ANGAJAT LA STAT fie el si judecator SA-SI PERMITA SA FACA CE VREA SI SA AMENDEZE PE CINE VREA ,CA ASA VREA EL . PANA CAND ,DUPA PAREREA TA TREBUIE PLATITI ASTIA SI DE CE ,PENTRU CE PROFESIE SUNT EI PLATITI ? PANA CAND ? Sunt angajati la stat SI PLATITI DE STAT PENTRU CE? Sa dea amenda 5000 lei CA ASA VREA EL SI NU RASPUNDE ? DAR DE CE NU RASPUNDE ,DAR CE SUNTEM IN JUSTITIA LUI PATRASCANU CU O NOUA NATIUNE carer stand in casa ACOPERA ASASINAREA ROMANILOR INTR-O ALTA MANIERA? ABUZUL NU E JUSTITIE!

# remember date 22 August 2015 12:43 +3

TITULESCULE, iti inteleg mania si crede-ma eu sunt cu mult mai manios decat tine pe tot ce se intampla.Ii vad cum isi bat joc de noi, pe banii nostri, la fiecare pas dar problemele astea ar trebui rezolvate de ministrul de justitie si camarila lui.Ministrul ori nu poate, ori nu vrea, cert este ca la urmatoarele alegeri va plati, sunt sigur de asta.Ponta nu poate sa-l demita pentru simplul motiv ca n-a fi deacord generalul izmenelor, de unde concluzia ca Cazanciuc ( aceasta cacofonie a justitie, de facto!!!) este omul infiltrat al binomului si prin deductie logica, omul americanilor cu pasaport in buzunar, ca atare deocamdata nu se poate face nimic.Mania proletara ar fi in acest moment profund daunatoare ministrilor buni din guvernul Ponta si lui Ponta.Acest guvern nu merita sa cada dintr-o imprudenta pentru ca a facut si face, multe lucruri bune pentru po******tie si oamenii de afaceri onesti, a mai stopat hotia mafioto-securista si a citit calea de ai indeparta pe mafioti de la butoane. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> <img src=ops:' />

# TITULESCU date 22 August 2015 18:04 +3

PONTA PRIN ORDONANTA DE URGENTA SI MAI ALES COLEGII DIN PARLAMENT TREBUIA SA STABILEASCA RASPUNDERE PENTRU MAGISTRATI. GUVERNUL PONTA ESTE UN GUVERN BUN SI SPUN ASTA FARA VREO SIMPATIE FATA DE PONTA si nu are de ce sa CADA DACA SE IESE IN STRADA PENTRU ABUZURILE DIN JUSTITIE ,DAR STAI LINISTIT NU IESE NIMENI IN STRADA. PONTA E ANCHETAT DE UN COLEG ,MA ROG FOST COLEG AL LUI EVAsi nu s-a deranjat si el asa SA VADA CINE IL ANCHETEAZA .DAR DE FAPT CE CONTEAZA la EVA DESI S-A DOVEDIT CE ,,INDREPTATIT'' ERA SA-I ANCHETEZE PE ALTI NU S-AU ANULAT ACTELE FACUTE DE EL PRIN DOSARE ,BA A RAMAS LUMEA LA PUSCARIE PE ANCHETELE UNUI PUSCARIABIL . Cam cat timp mai trebuie sa fim batjocoriti ,,IN NUMELE LEGII '' IN ROMANIA ? Mai avem putin timp si murim SI CONSTATAM CA NE-AU DOMINAT,NE-AU CONDUS ,NE-AU DISTRUS REPETENTI SCOLII? NU PUTEM SA NE AJUTAM PE NOI NU PUTEM SA TRAIM ,NU PUTEM SA NE AJUTAM COPIII . MURIM SUFOCATI DE RAI SI PROSTI SI NEMERNICI,, cadem'' si noi inaintea lui PONTA. ASTA E !

# remember date 22 August 2015 21:05 +2

TITULESCULE, un parlament in care peste 50% sunt securisti acoperiti sau descoperiti,limbile lor si tradatorii de neam si tara, face,asa cum este normal,o politica securisto-mafiota si o politica de inalta tradare, ca atare nu este interesat sa promulge legi prin care porcurorii si judecatorii securisti sa fie trasi al raspundere.O constructie solida de viitor ar insemna sa luptam toti cei constienti de ce se intampla, cu toate armele pasnice din dotare, sa alegem la viitoarele alegeri parlamentari curati iar alegerea lor sa o conditionam de emiterea unor legi capabile sa blocheze aceasta masinarie infernala securisto-mafiota.Cum putem proceda practic???Ne intrebam deputatul si senatorul din circumscriptie daca este securist acoperit sau descoperit sau are vre-o legatura cu securisto-mafiotii si ce stie despre colegii lui de pe lista.Presa democrata ne poate ajuta mult.Cu un parlament curat si cu un guvern curat poti sa te gandesti si al legi cu caracter democratic ca in UE.

# kfk date 21 August 2015 21:11 +11

Nu l-a filmat nimeni pe asta? La sedinta de judecata din 10 septembrie, sper sa o faca cineva, sa ramana pentru posteritate marsavia care se va intampla acolo.

# george date 21 August 2015 21:23 +9

@LUJU: Va rugam publicati si fotografia ipochimenului. Un asa nemernic "merita" sa fie cunoscut cum arata de toata lumea.

# avi avi date 21 August 2015 21:29 +4

10 cartonase verzi

# mda... date 21 August 2015 23:10 -14

ufff...politie politica?? dar ce faceti voi aici cum se numeste?? sunt curioasa cu ce o sa mai aruncati in cazul in care in urma rejudecarii dna in cauza o sa fie achitata

# ipse date 22 August 2015 22:10 +3

@mda...: Dorele, tu esti, cochon batran?

# mda... date 22 August 2015 23:02 0

n-ai nimerit :)))

# Ce iaște GRAMATICA date 23 August 2015 17:31 0

Automat a pus adjectivul „curioasa”; 1 pik de respect pentru seksu slab  :P

# mda... date 23 August 2015 20:25 0

daca stai sa te uiti si la celelalte comentarii o sa vezi ca folosesc tot femininul..nu e nicio strategie. Abia dupa ce am citit comentariul lui ipse am observat ca 2 din cele 3 litere sunt initialele lui judge :))

# mda... date 21 August 2015 23:15 -9

kfk...du-te sa-l filmezi!! Si apoi o sa-ti aruncam chiftele cu prastia peste gard la rahova =)))))

# kfk date 21 August 2015 23:49 +3

Cel putin eu voi merge, voi filma(daca va fi nevoie cu „camera ascunsa”) si voi posta apoi mizeria pe facebook. Comentariul dvs. imi lasa, insa, un gust amar. Oare cati romani gandesc asa? Cu siguranta, umilitor de multi. Si asta explica, in parte, de ce este posibila functionarea abuziva a acestei institutii /Justitia/, si nu numai, in Romania. FRICA, LASITATEA, OPORTUNISMUL, STUPIZENIA... "calitati" fatale la o natie.

# mda... date 22 August 2015 23:05 -2

nu ma refeream la faptul ca incurajez abuzul, insa daca ai cunoaste putin legea, ai sti ca este ILEGAL sa filmezi/inregistrezi o sedinta de judecata..daca sustii atat dreptatea, de ce esti in stare sa incalci legea?

# unul din lumea cea mare date 23 August 2015 00:57 +3

ptr mda// !!!!! NU ESTE SEDINTA PUBLICA????!!!!!! STRADA ESTE PUBLICA??? daca strada este publica si AI VOIE SA FILMEZI, SI ,,SEDINTA ESTE PUBLICA,, de ce sa nu ai voie sa filmezi? doar pentru ca INJUSTITIEI II ESTE TIRSEALA DE FARADELEGILE PE CARE LE SAVIRSESTE????(este o opinie,asa ca simtiti/va liberi sa apasati pe rosu);in sua nu au voie sa se dea FETELE JUZILOR A INCULPATILOR SI A PROCURORILOR din sedintele de judecata publica,de asta sint admisi in sala pictori care FAC PORTRETE,dar audio au voie sa inregistreze

# mda... date 23 August 2015 16:05 -3

prin sintagma ''sedinta publica'' se intelege faptul ca la sedinta pot participa, neingradit, si persoane care sunt straine de cauza care se afla pe rol, nu faptul ca se poate filma/inregistra...intereseaza-te inainte sa vorbesti.

# Alina date 23 August 2015 16:27 +3

Iar dumneavoastra ati trebuit sa cititi dispozitiile in vigoare care permit si filmarea - dupa ce se face o cerere care ulterior poate fi aprobata.  Si poate vedeti cum in Mexic se transmite live nu numai sedinta de judecata, ci si DELIBERAREA, care in Europa este inca secreta. 

# mda... date 23 August 2015 20:27 -3

sa faci cerere si sa ai nevoie de aprobare nu este egal cu a scoate ''de nebun'' telefonul sau alte mijloace pentru a inregistra/filma

# Cristian Moldoveanu date 22 August 2015 08:37 +6

Eu am o intrebare: judecatorii pot face greva? Pentru ca e momentul sa se intample ceva. E momentul ca judecatorii sa iasa in strada. Asemenea abuzuri se vor perpetua, daca asociatiile magistratilor nu vor lua o pozitie ferma, iar simpla opozitie verbala sau scrisa, pur si simplu nu este suficienta. Pentru binele justitiei, al societatii si al statului, trebuie sa schimbati componenta CSM si sa cereti in CSAT oprirea amestecului SRI in justitie. Aceste abuzuri au loc doar pentru ca CSM-ul este complice. Iesiti in strada stimati magistrati. Fortati alegeri anticipate pentru CSM. Nu mai puteti astepta inca un an.

# mishulescu date 22 August 2015 10:46 +4

Ma intreb , cand mama dracului iesim in strada sa stopam abuzurile, tupeul  si sfidarrea acestei mafii foarte periculoase. ? NOI SUNTEM ROMANIA ! UNITI RUPEM TOT.

# mda... date 22 August 2015 15:41 -4

"Judecatorul Dorel Matei a avut in opinia noastra un comportament incalificabil, total nepotrivit unui judecator si care a lasat impresia, daca nu convingerea ca acesta are deja sentinta stabilita". V-am citat. Acum , sa fim seriosi, ne-am cam saturat de judecatori care stau in sala incruntati si rigizi  ca niste stane de piatra. E mult mai interesant un proces cu un judecator care mai are si mimica, si simtul umorului, si alte replici decat cele uzuale si sterse. Matei e un judecator atipic, dar in sensul bun al cuvantului. Tot respectul! Cat despre "a lasat impresia", cred ca atat timp  cat nu s-a antepronuntat cu privire la cauza respectiva, nu s-a comis nici o ilegalitate. Impresii putem avea multe si diferite. Nu e nici o problema cu acest judecator. E chiar foarte bun. Si e si un barbat adevarat atat timp cat nu-i pasa de ce scriu si spun altii, ci judeca in functie de propria constiinta procese atat de dificile si incalcite.

# baba rada date 22 August 2015 20:46 +1

Ce n'as da sa te vad un pic in fata lui Dorel!

# remember date 22 August 2015 21:28 +1

MDA, problema ce ne-o punem noi este:are contiinta sau macar constientizeaza ce se intampla in jurul lui???Avem mari semne de intrebare in ce priveste calitatea contiintei lui, atata timp cat amendeaza un avocat, coleg cu el, cu o suma pe care el o ia intr-o luna fara sa faca mare lucru dar pe care avocata s-ar putea sa nu o realizeze nici in 2 luni.Omul poate sa fie mim, poate sa fie atipic,poate sa fie cum vrea el dar, intr-o asemenea functie si in conditiile date, trebuie sa ne demonstreze ca si gandeste singur, nu ca aplica oridine antepronuntate iar cand ordinele nu pot fi executate "a la carte", ia decizii extremiste.Asta ne-a demonstrat si ne demonstreaza ca e subtire la mansarda si nu are ce cauta in meseria asta, ce presupune mult echilibru psihic.Sunteti cumva coegi???"Spune-mi cu cine te iei ca sa-ti spun cine esti", spune un proverb romanesc.Ai fost in sala la proces????Data urmatoare o sa ma uit mai cu atentie in jurul meu.Promit. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :P :P :P :P :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

# ce sa zic... date 22 August 2015 22:31 -1

Umorul denota o inteligenta peste medie, nu faptul ca ar fi cineva "subtire la mansarda". Mie mi se pare ca atunci cand cineva nu are ceva bun de spus despre o persoana - e mai bine sa taca. In cazul de fata e la fel. Matei e un personaj original, are multe plusuri, a ajuns acolo unde a ajuns pentru ca e un  monument de inteligenta, ceea ce nu se poate spune despre criticii lui.

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 23 August 2015 01:06 +2

ptr ce sa zic// EU ZIC SA TACI!!!!! ......... ca iti vor ramine plusurile in git.....si ,,MOLUMENTUL pe creiere,,

# apărătoru lu Matei date 23 August 2015 08:29 +3

Las-o jos că măcăne! A te strîmba dispretuitor la pîrît, a face gesturi ostentative de lehamite = semne de umor ce denotă juzi cu intelighenția ... above average  :P :P :P. Nenea ministru de justiție, musai să bagi testu ăsta, justiția are nevoie de personaje originale!!!

# Tepes date 22 August 2015 18:21 +1

Cred ca ar trebui sa participe la acest proces, ca spectatori doar, judectori din Asociatia Magistratilor! Oricum eu presimt ca dupa acest proces va incepe curatenia in "Justitia independenta". Vor disparea toate jegurile din CSM, Inspectia judiciara precum si Codrutza si Livia Stanciu! 

# mda... date 22 August 2015 23:10 -2

eu nu va inteleg deloc...cred ca stati sa-l urmariti non-stop pe acest om...daca ii condamna pe unii, ''vaaai, este un tiran, aplica pedepse prea mari'', daca ii achita, ''sigur a primit ordin de sus''...oricum ar da-o, voua tot nu va convine. 

# unul din lumea cea mare date 23 August 2015 01:08 +2

ptr mda// mi-ar conveni sa te judece pe TINE asta cu plusuri ,,molumentale,,

# mda... date 23 August 2015 16:11 -2

din comentariul tau rautacios inteleg ca ori te-a judecat, ori esti un avocat ofticat care face parte din categoria celor care nu stiu sa-i intre in gratii prin inteligenta sau pregatire...ce sa facem acum daca omul e pretentios..nu se coboara la nivelul tuturor si de aceea i se pun etichete. Si nu, nu m-ar deranja sa fiu judecata de acest judecator, deoarece am incredere ca nu e deloc asa cum il zugraviti voi.. 

# păcală date 23 August 2015 17:22 +1

Tipeso, poa' ți-ar plăcea să se coboare la nivelul tău! Nu te gîndi la prostioare . . .

# mda... date 23 August 2015 20:31 -2

nici nu ar avea cum sa coboare la nivelul meu...singura ipoteza in care am putea fi la acelasi nivel este sa ajung eu la acelasi nivel cu dumnealui...ceea ce nu se va intampla prea curand. Dar sper totusi ca atunci cand voi avea aceeasi varsta, sa fiu si eu la nivelul la care este acum

# brrc date 23 August 2015 23:46 +1

SCARTZ, m(a)da(m) stanciu!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.05.2024 – Dosarul 10 august a nimerit la un judecator #rezist

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva