21 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ALEGERI PENTRU CSM: PRIMUL GREU PICAT – Fostul presedinte al Curtii de Apel Constanta, Marius Cristian Epure, nu a fost votat de colegii sai. Seful Curtii de Apel Alba Iulia Liviu Odagiu merge in turul II al alegerilor pentru noul Consiliu Superior al Magistraturii, cu unanimitate. Presedintele Tribunalului Dambovita Narcis Erculescu si seful Judecatoriei Ploiesti Alin Ene au trecut in faza nationala

Scris de: George TARATA | pdf | print

28 April 2022 11:47
Vizualizari: 5332

Noi rezultate de la alegerile pentru viitorul CSM. Presedintele Curtii de Apel Alba Iulia, judecatorul Liviu Odagiu (foto 1), a trecut in turul II.


 

Odagiu a fost votat in unanimitate joi, 28 aprilie 2022, de colegii sai din instanta, astfel incat va merge in faza nationala a alegerilor pentru CSM, care se va desfasura in 22 iunie 2022.

 

Succes pentru Erculescu si Ene


De asemenea, tot in etapa nationala au ajuns presedintele Tribunalului Dambovita, Narcis Erculescu (foto 2), dar si seful Judecatoriei Ploiesti judecatorul Alin Ene (foto 3).


Epure a esuat


In schimb, fostul presedinte al Curtii de Apel Constanta, judecatorul Marius Cristian Epure (foto 4) nu a reusit sa obtina voturile colegilor sai pentru a trece in turul II.


Lupea si Ciuca merg in turul II

 

Amintim ca se cunosc deja si rezultatele de la Cluj si Targu Mures. Concret, judecatoarele Adina Daria Lupea de la Curtea de Apel Cluj si Andreea Ciuca, presedinta Curtii de Apel Alba Iulia, precum si judecatorul Mihai Ghica de la Tribunalul Cluj au intrat in faza nationala a alegerilor pentru noul CSM (click aici pentru a citi).

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.04.2024 – Prima victorie in instanta obtinuta de vanatorul de pedofili

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva