29 May 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

BLACK HOLE LA BRD (XI) – Se ridica cortina de pe marele jaf. 5,5 milioane euro din creditele clientilor-sageata care au fraudat BRD cu 19 milioane euro s-au intors in conturile afaceristului Relu Aparaschivei, care ii folosea ca avans “din resurse proprii” pentru alte credite. Judecatoarea Cristina Mazilu, sotia lui Relu Aparaschivei, avea imputernicire pe conturi si facea vacante de vis cu “sagetile” sotului. Lipsesc milioane de euro din declaratiile de avere ale judecatoarei (Documente)

Scris de: L.J. | pdf | print

25 March 2019 18:30
Vizualizari: 10020

Lumea Justitiei continua dezvaluirile despre jaful de la Banca Romana de Dezvoltare (BRD) si implicarea judecatoarei Cristina Gabriela Mazilu, de la Judecatoria Sectorului 4, fosta sotie a afaceristului Relu Aparaschivei, artizanului "tunurilor" de zeci de milioane de euro date la Grupul BRD Dorobanti (condus pe atunci de vestita directoare Dana Bajescu). Aceste "tunuri" s-au dat cu ajutorul unor clienti-sageata, cu care judecatoarea si fostul ei sot se petrecea prin vacante in statiuni de lux precum Valgardena – Italia.


In prezent mega-dosarul cu fraudele de la Grupul BRD Dorobanti, estimate de BRD la circa 53 milioane de euro (prejudiciu) declinat de la DIICOT, se afla in lucru la noua Sectie pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie din cadrul PICCJ, datorita implicarii in aceste afaceri a judecatoarei Cristina Gabriela Mazilu, de la Judecatoria Sectorului 4, sotia afaceristului Relu Aparaschivei in perioada 2009 – 2010, cand in familia celor doi s-au adunat milioane peste milioane de euro (cu zecile) astfel incat oricine ajungea sa studieze declaratia de avere a judecatoarei il lua cu ameteala.

In prezentul articol vom arata cum in perioada 2009 – 2010 familia Mazilu - Aparaschivei a incasat aproximativ 5,5 milioane euro prin transferuri operate prin Grupul BRD Dorobanti, condus de Dana Bajescu, si prin Agentia Europa, condusa de cumnata acesteia Alice Monac. Cele 5,5 milioane euro au provenit din patru credite (originate cu bani fictivi dupa cum Lumea Justitiei a demonstrat in editiile anterioare) si acordate fraudulos la patru din cei sapte “clienti sageata”, pe care Relu Aparaschivei, aflat pe mana cu functionarele bancii, ii aducea de mana la banca, doar cu buletinul, sa ia fiecare cate 3 milioane de euro credite de “nevoi personale”. Uluitor, din creditele unora din cei sapte clienti-sageata, milioane de euro erau sifonati prin Credit Swiss Monaco si Agentia Primaverii din Grupul BRD Dorobanti in conturile a trei firme controlate de Relu Aparaschivei, care i-a folosit ca avansuri (chipurile din surse proprii) pentru a obtine de la BRD Dorobanti alte credite uriase, in suma totala de 8,8 milioane euro, cu complicitatea mafiei din BRD Dorobanti.

In acest articol abordam doar o parte din transferurile dolosive realizate in favoarea familiei Aparaschivei - Mazilu.

Defalcate cele 5,5 milioane intrate conturile familiei Aparaschivei – Mazilu sunt:

-1,3 milioane euro provin din vanzarea de terenuri (in realitate ape statatoare) catre clienti sageata ce au luat credite pentru acest scop si s-au realizat in baza a doua contracte de vanzare-cumparare prezentate de Lumea Justitiei in editia Black Hole la BRD (X). Sagetile au fost fratii Pop Constantin-Eugen Pop si Georgiana Pop, cu care sotii Aparaschivei – Mazilu si-au petrecut multe vacante impreuna.

Sumele provenite din cele doua contracte de vanzare - cumparare au fost evidentiate in Declaratia de Avere aferenta anului 2010, la capitolul III – (vezi facsimil 1)

- peste 4,2 milioane euro s-au acumulat in conturile familiei Aparaschivei - Mazilu prin 30 de transferuri bancare realizate din creditele acordate "sagetilor" Stefan Muntean si Ionut Nicoresteanu. Atentie, acesti bani nu apar in declaratia de avere a judecatoarei Cristina Gabriela Mazilu!!!

Asadar, din cele peste 5,5 milioane de euro incasate de familia Aparaschivei - Mazilu, judecatoarea a trecut in declaratia de avere doar 1,3 milioane euro. Credem ca judecatoarea Mazilu cunostea sumele totale intrate in conturile familiei, deoarece tot ea a insirat minutios toate imprumuturile acordate de familia ei, imprumuturi care nu puteau fi facute decat din banii dositi. Suma nedeclarata de judecatoarea Mazilu Gabriela-Cristina este uriasa fiind in valoare de peste 4,2 milioane de euro.

Iata schema sintetica (partiala) a manoperolor dolosive realizate prin BRD Dorobanti condus de Dana Bajescu & Co, impreuna cu Relu Aparaschivei, manopere nedepistate nici de Inspectia Societe Generale Paris, nici de controlul central intern al BRD, nici de controlul Directiei centrale de risc a BRD, nici de controlul BNR, si nici de DIICOT:

1. Neconcordantele din declaratiile de avere ale Judecatoarei Mazilu Gabriela-Cristina – anul 2009 (sume intrate in conturile familiei Aparaschivei -Mazilu versus Declaratia de avere a judecatoarei Mazilu)

CREDIT SWISS Monaco

- La 22.12.2009 in contul lui Relu Cristian Aparaschivei (sotul judecatoarei Mazilu) deschis la Credit Swiss Monaco (MC581404 8000 01107424 0000 115) au fost transferati 300.000 euro, din creditul lui Muntean Stefan (client sageata) si contul acestuia de credit de la Agentia Europa, folosindu-se ca justificativ pentru efectuarea platii un document intitulat “Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare”, iar transferul s-a realizat in baza unei “Declaratii de plata externa”IataDeclaratia de plata externa” - (vezi facsimil 2)

Promisiunea bilaterala mentionata ca si justificativ de plata in “Declaratia de plata externa” este susceptibila a fi falsa, date fiind contradictiile flagrante ale datelor calendaristice si sumele utilizate.

Agentia PRIMAVERII - Grup BRD Dorobanti

- Intre 21.12.2009 si 31.12.2009 au fost sifonati peste 370.000 euro din creditul clientului-sageata Stefan Muntean, bani virati in contul lui Aparaschivei in Agentia Primaverii, prin sapte “Ordine de plata in valuta”, ce fusesera semnate in alb de Muntean anterior acordarii creditului si care erau completate olograf de functionarii BRD Dorobanti implicati in fraudarea bancii. De retinut, judecatoarea Cristina Gabriela Mazilu era imputernicita pe acest cont, deci avea acces si cunostiinta despre operatiunile efectuate.

Din 24.12.2009 pana in 21.01.2010 clientul-sageata Stefan Muntean s-a aflat in Dubai, Singapore si Filipine, aspecte demonstrate de Lumea Justitiei in articolul Black Hole la BRD (VI) asa cum rezulta din actele si declaratiile acestuia date la DIICOT, in care a marturisit ca a semnat documente in alb fara a cunoaste continutul acestora, si ca nu el a ordonat respectivele plati.

Iata mai jos un exemplu de “Ordin de plata in valuta” din acea perioada - (vezi facsimil 3)

Asadar cei peste 670.000 euro (300.000 euro + aprox. 370.000 euro) nu se regasesc in Declaratia de Avere aferenta anului 2009 a doamnei judecator Cristina Gabriela Mazilu (declaratia din 2010 pentru anul 2009) cu toate ca imprumuturile date de aceasta si sotul ei sunt descrise minutios.

Uitati mai jos ce declara judecatoarea Mazilu in Declaratia de avere, la capitolul active bancare (conturi si depozite) - (vezi facsimil 4)

2. Neconcordantele din declaratiile de avere ale Judecatoarei Mazilu Gabriela-Cristina – anul 2010 (sume intrate in conturile familiei Aparaschivei -Mazilu versus Declaratia de avere a judecatoarei Mazilu)

CREDIT SWISS Monaco

-In 07.01.2009 in contul lui Relu Aparaschivei (sotul judecatoarei Mazilu) deschis la Credit Swiss Monte Carlo (MC581404 8000 01107424 0000 115) au fost transferati 2.700.000 euro, cu aprobarea lui Bajescu Dana, din contul clientului-sageata Ionut Nicoresteanu, deschis la Agentia Europa, folosindu-se ca justificativ pentru efectuarea platii un document numit “Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare”. Transferul s-a realizat in baza unui document bancar numit “Declaratie de plata externa”, intocmit dolosiv in mod olograf de functionarele BRD Dorobanti

Iata “Declaratia de plata externa” mai jos - (vezi facsimil 5)

Promisiunea bilaterala mentionata ca si justificativ de plata in “Declaratia de plata externa” este susceptibila a fi falsa, date fiind contradictiile flagrante ale datelor calendaristice si sumele utilizate. Surprinzator, cat timp acest dosar s-a aflat la DIICOT, procurorii de caz nu au vrut sa verifice continutul si importanta acestui document justificativ, dimpotriva au afirmat niste enormitati, creand aparenta unei operatiuni derulate corect. In scop de a acoperi pe cine?

Agentia PRIMAVERII - Grup BRD Dorobanti

-Intre 04.01.2010 si 28.01.2010 au fost sifonati din creditul originat cu bani fictivi a lui Stefan Muntean peste 860.000 euro care au fost virati in contul lui Relu Aparaschivei la BRD - Agentia Primaverii, prin 22 ordine de plata in valuta, ce fusesera semnate in alb de Muntean si care au fost ulterior completate olograf in mod dolosiv de anumiti functionarii din Agentia Europa, la data cand operau transferurile. Atentie, judecatoarea Cristina Mazilu Gabriela era imputernicita si pe acest cont!

Din 24.12.2009 pana in 21.01.2010 clientul-sageata Stefan Muntean s-a aflat in Dubai, Singapore si Filipine, aspecte demonstrate de Lumea Justitiei in articolul Black Hole la BRD (VI) asa cum rezulta din actele si declaratiile acestuia date la DIICOT, in care a marturisit ca a semnat documente in alb fara a cunoaste continutul acestora, si ca nu el a ordonat respectivele plati.

Iata mai jos un exemplu de “Ordin de plata in valuta” din aceea perioada - (vezi facsimil 6)

Asadar cei peste 3.560.000 euro (2.700.000 euro + aprox. 860.000 euro) nu se regasesc in Declaratia de Avere pe anul 2010 a doamnei judecator Mazilu (declaratia data in anul 2011, aferenta activitatii anului 2010) cu toate ca imprumuturile acordate au fost insirate minutios.

Uitati mai jos ce declara judecatoarea Mazilu, in Declaratia de avere, la capitolul active bancare (conturi si depozite) - (vezi facsimil 7)

Concluzie: Toate ordinele de plata (transferuri) catre familia Aparaschivei - Mazilu au fost realizate din creditele originate cu bani fictivi, acordate fraudulos clientilor-sageata.

Prin manoperele dolosive realizate la Grupul BRD Dorobanti condus de Dana Bajescu & Co s-au sifonat, prin transfer, peste 4,2 milioane euro in favoarea familiei Aparaschivei - Mazilu din creditele acordate sagetilor Stefan Muntean si Ionut Nicoresteanu. Alte 1,3 milioane euro au intrat in conturile familiei Aparaschivei - Mazilu prin vanzarea si supraevaluarea unor ape statatoare pe post de terenuri, “cumparate“ cu creditele de la BRD de fratii Constantin-Eugen Pop si Georgiana Pop (clienti-sageata).

Cum a fost posibil ca sute de operatiuni dolosive, operatiuni fictive, documente false, documente alterate, documente inselatoare realizate la Grupul BRD Dorobanti condus de Dana Bajescu & Co sa nu fi fost descoperite pe cand dosarul a fost instrumentat de procurorii DIICOT? Simplu: procurorii au mers orbeste dupa denunturile si declaratiile false ale functionarilor din BRD, a lui Aparaschivei Cristian Relu si altii, in conditiile in care acestia au actionat in mod organizat. Procurorii DIICOT au omis un lucru simplu dar esential: verificare probelor care se aflau chiar sub nasul lor la dosarul cauzei.

Credem ca judecatoarea Cristina Gabriela Mazilu nu este o victima a sotului ei, de care a divortat imediat cum dosarul penal s-a constituit, deoarece milioanele de euro au fost sifonate din BRD cu concursul prietenilor ei (clientii-sageata) si ai sotului, cu care petreceau in vacante de vis in locuri ca Valgardena, inchinand cupe de sampanii pentru iscusinta sotului Relu, care descoperise cornul abundentei la BRD impreuna cu Bajescu Dana, Monac Alice sau Ceausu Monica (alta directoare a Agentiei Europa - BRD Dorobanti).

Si inca un amanunt care demonstreaza ca judecatoarea Mazilu a stiut de milioanele sotului ei, de la Credit Swiss Monaco:

In data de 12.02.2010, Aparaschivei Cristian a transferat din contul sau de la Credit Swiss Monaco suma de 3.000.334,14 euro (urmariti schema neagra de mai sus) in contul sau din Agentia Primaverii. Ca sa nu existe dubii, trebuie sa stiti ca banii au intrat in contul de la BRD - Agentia Primaverii, cu aprobarea lui Dana Bajescu, care era singura persoana care putea aproba un transfer de o asemenea valoare la nivelul Grupului Dorobanti.

Mai jos aveti dovada, respectiv extrasul de cont al familiei Aparaschivei - Mazilu cu toate detaliile: contul de la Credit Swiss Monaco de unde au provenit milioanele, contul de la Agentia Primaverii - Grup Dorobanti unde au intrat milioanele, suma intrata, data intrarii milioanelor - (vezi facsimil 8)

Transferul de 3.000.334,14 euro nu a ridicat suspiciuni Oficiului National pentru Prevenirea Spalarii Banilor, deoarece banii venisera de la Relu Cristian Aparaschivei de la Credit Swiss Monaco, in favoarea tot a lui Relu Aparaschivei la Agentia Primaverii. Operatiune “curata“, numita in banking transfer din cont in cont si care de regula nu ridica suspiciuni, ordonatorul sumei fiind aceeasi persoana cu beneficiarul sumei.

Atentie! In realitate acest transfer ridica suspiciunea legitima ca a fost finalul unui amplu circuit, prin care Dana Bajescu, in calitate de director al Grupului BRD Dorobanti, a validat 3.000.314,41 euro la 12.02.2010 (facsimil 8) sa intre in contul lui Aparaschivei din Agentia Primaverii. Ce sa vezi, minune mare, suma se potriveste ca o manusa cu cea provenita din conturile clientilor-sageata Stefan Muntean (300.000 euro la 22.12.2009 si Ionut Nicoresteanu (2.700.000 euro la 07.01.2010), iar diferenta de 334,14 euro era probabil suma depusa de Aparaschivei la deschiderea contului la Credit Swiss Monaco.

De ce aceste operatiuni de sifonare a unor sume uriase de euro din Grupul BRD Dorobanti nu s-a dorit a fi scoase la iveala in anii cat dosarul s-a aflat in instrumentarea procurorilor DIICOT? Nu este normal ca in numele unor dorinte patologice ale unor procurori, care au vrut cu tot dinadinsul trofee cu nume cat mai sonore din conducerea BRD (tinte prestabilite in denunturile diversioniste date de Dana Bajescu si complicele ei) sa se ascunda falsurile, banii fictivi, ilicitul, suveicile si manoperele dolosive din BRD Dorobanti, creand in schimb piste false de ancheta.

(va urma)

Comentarii

# Antonia date 25 March 2019 18:56 +11

ANI, ANI, ANI must be funny, in a rich jugde's world ! Ce panarame ordinare !

# Silvia date 25 March 2019 19:12 +7

Astia din BRD Dorobanti sunt de GUINNESS BOOK ! Ce caracatita de mafioti. Si ce bine le-au ascuns ei. Sunt liberi ?

# DorobantiGATE date 26 March 2019 00:23 +4

Toti BRD-istii ce au comis premeditat nenorociri ...vor fi demascati...unul dupa altul. Se pare ca sunt niste denunturi despre numeroase credite realizate de aceeasi Bajescu cu bani fictivi si clienti sageti (altii) ...dar acoperite de... cerise sur les gateaux : deux  francais. Asteptam probele :lol:.

# News Europe date 26 March 2019 01:13 +8

DorobantiGATE led to discovery of multiple abuses of power. This is a major banking scandal that occurred in BRD and Diicot, subsequent attempt to cover up director Bajescu involvement ! Timeline of key criminal financial operations  in DorobantiGATE was unveiled by LujuReporters !

# Mediapart ...allez, allez, allez les bleus ! date 26 March 2019 01:57 +4

Qu'est ce qu'on va voir bientot sur notre site bien aimé, concernant la BRD ???? Dilemma and suspense  :lol:

# BRDDorobanti - Flew over the Cuckoo's Nest date 26 March 2019 02:32 +2

Atrociatile din BRD Dorobanti au fost devoalate cu precizie de Luju in Schema Neagra. Bani fictivi - contracte de credit false - Credite frauduloase - Bani negri transferati SAU retrasi in cash - Bani albiti prin circuit suveica - "Surse proprii companii" din banii albiti - Noi credite frauduloase acordate - Devalizarea lor. Criminal bancari ce au ascuns cam 10 Ani acestei nenorociri. Cinste Luju! Astia din Dorobanti erau dusi rau de tot. Rau. Au buba rau de tot la cap.

# Carlos date 26 March 2019 11:46 +1

Cinste luju.ro! Dar ce au facut institutiile platite din bani publici: DIICOT+SRI? Sau DIICOT sunt interesati doar de clasa de jos ? Mai vin cu cate o stire cu megacantitati de droguri !? Cateodata-la cate magarii s-au facut si se fac in justitie- te intrebi daca-s reale? Acesti indivizi de la BRD sunt liberi ?! Semnatarii protocoalelor ilegale sunt liberi ! Toti astia care reprezinta clasa de sus sunt liberi indiferent ce megaescrocherii fac. PSD ALDE de ce s-au ocupat doar de completele de 5 alese nealeatoriu? Dar celelalte complete puse cu mana ? Acum au trecut la cele de 3 ! Dar care? Ce sa vezi! Tot la ce-i priveste pe cei de sus si anume dosarele de coruptie! Este incredibil cum se face legea in Ro. Numai escrochereste,DISCRIMINATORIU. In loc sa declare toate completele de 3 ilegale pt ca si acelea au fost puse cu mana,ei se duc doar catre faptul ca nu au fost specializate? Atat de evident sa fie ca vor sa salveze doar pe cei din clasa de sus!? Mafie peste tot

# MANOPERE DOLOSIVE MARCA BAJESCU date 30 March 2019 08:47 +5

Asadar tot ce a repetat si mai repeta Bajescu cum ca inspectorii francezi nu cunosteau banca e valabil. Pe ea nu au prins-o in 2011 dar e dovedita acum ! D-aia  si mega tupeu pe ea si gasca ei.Cu un tupeu rar intalnit individa Bajescu neprinsa cu infractiunile de inspectorii francezi tot se caina si spunea ca altii sunt de vina si cat de “corect “ a mai lucrat ea si gasca ei...! Ei bine acum au fost prinsi cu hotiile ( bani fictivi, suveici, documente falsificate) chiar de cine nu de asteptau vreodata...de jurnalisti...cu probe beton. Sl ea si ceilalti din mafia din BRD Dorobanti ! Daca pana de curand a tinut cu vrajeala dand vina pe te miri cine ACUM S-A TERMINAT. Probele arata ca ea in cercul ei din Dorobanti facea numai manopere dolosive si le ascundea. AU FOST DEMANTELATI ! Infractori de cea mai joasa speta.Pai sa tot aratati catre altii cand stii ca toate infractiunile comise  nu ti le-a gasit nimeni ! Mizerii umane!

# Colombo date 30 March 2019 09:57 +6

Normal si firesc. Tupeul infractorului care a gandit ca a comis crima perfecta si arunca vina pe tapi ispasitori. Ea cu gasca ei. Au mintit perfect...pana acum. De acum incolo vor da socoteala la greu...ca jale mare au facut. Bani fictivi, aporturi proprii fictive, surse proprii ilicite, contracte de credit falsificate, documente completate olograf cu tot felul de alte infractiuni, milioane scoase de ei pe naspa, extrase de cont contrafacute....Criminali in serie in grupul Dorobanti.Si apoi toti din Dorobanti se dadeau virgine...ca vezi tu centrala, ca procedura, ca pe mâna cu sagetile, ca aia si ailalta...vrajeala de infractori neprinsi...cand colo ei erau infractori sadea. Mafioti in adevaratul sens al cuvantului. 10 ani au mintiti la greu acesti mafioti de Dorobanti...si le-a cam tinut. ACUM AU FOST DEMANTELATI CU PROBE LA GREU ! DEMANTELATI ! 

# DODI date 25 March 2019 19:31 -5

Banca nu plânge după asemenea ”afacere” din două motive: 1. această gaură este o găurică față de tunul adevărat dat aceleiași bănci în Franța și 2: de regulă băncile au asigurări pentru asemenea riscuri. Pe de altă parte, după ce DIICOT s-a speriat de ce a aflat și ce ar mai fi aflat dacă ”săpau” în continuare, acum avem șansa de afla în sfârșit că un tun are șansa de a fi... dezmembrat. Este singura organizație de procurori care a făcut dovada unui profesionism care nu se închină în fața neciopliților, indifent care ar fi culoarea politică sau așezarea în ierarhia sociaslă a impricinanților.

# E de Stan si Bran date 26 March 2019 01:00 +6

Comentariul lui Dodi te lasa fara suflare ! A asteptat Diicot ca sa vina Lumea Justitiei sa dezvaluie caracatita. Mai sa fie ! Pai atunci sa se faca procurorii de la Diicot jurnalisti de caterinca  si jurnalistii de la Luju procurori ! Probabil doar atunci vom avea si noi o Justitie onesta !

# Liam O'Neill date 25 March 2019 19:04 +8

BRD DorobantiGATE scandal began in 2015, DIICOT took aggressive step to cover up the crime with false denunciations. LUJU reporters deserve a great deal of credit for uncovering the details of BRD DorobantiGATE. 

# Emily Walsh date 25 March 2019 19:18 +3

DorobantiGATE, top pink collar criminals ! La piovra !

# Adrian. Apropo de Guiness Book date 25 March 2019 19:28 +6

As avea o adaugare. Faceti o nominalizare si pentru DIICOT pentru recordul mondial de crime bancare negasite ! Cred ca in orice dosar financiar din lumea asta, acest dosar se afla in primele 3. Atatia ani de zile si sa nu vezi nimic...este chiar de Guiness Book !

# mă îndoiesc că ADINA FLOREA poate s-o dovedească pe MAZILU date 25 March 2019 19:19 -6

În afară de infracțiuni de conducere sub influența alcoolului, mă îndoiesc că secția de investigare a magistraților e în stare să ducă la bun sfârșit și infracțiuni mai complexe, cum sunt cele care o privesc pe această Mizilu... Dacă Tudorel mai scurtează și termenele de prescripție , atunci e clar, madam Mazilu va trăi fericită până la adânci bătrâneți ;-) cu conturile pline .

# silviu date 25 March 2019 19:24 +2

Judecatoarea a ascuns milioanele in Declaratia de avere. Ce scheme au utilizat indivizii astia ca sa ascunda totul ? Ce vor face acum procurorii si ANI ? O s-o claseze...astia au pile si bani la greu !

# Mai Teodorovici , ce zici sa mearga Fiscul in control date 25 March 2019 23:27 0

la toti milionarii in EURO , sa vedem si noi cum se fac banii adevarati .... :P Sa vedem cum au dat la sapa , fiecare pe parcela lui , astfel incat sa apara milioane de EURO !? :eek:

# Pintea date 26 March 2019 10:59 +3

Degeaba ati facut un serial cu aceste dezvaluiri, pt ca celor care trebuie sa le pese, nu le pasa! Instanta le da achitari, BRD il mentine in functie pe directorul infractor Cercel, iar un cetatean obisnuit cand se duce la banca pt orice, completeaza numai cereri pt GDPR, pt ANAF, pt Of de spal a banilor, pt rahat pe bat, etc. Iar astia, si altii, au furat sume de bani enorme si dorm linistiti si bogati. O banca hartuieste un client pt 20 lei sau chiar pt mai putin. Si BNR doarme, doarme, iar cand guvernul a zgâlțait-o putin, a tipat cat a putut de tare! Probabil ca unii de acolo primesc bani ca sa tina ochii bine inchisi.

# Apa lina mult te-nseala date 30 March 2019 11:05 +6

Gasca din Dorobanti a inselat procurori Diicot, avocati, politisti, inspectori...spunand aceleasi minciuni in contextul in care realizasera crimele perfecte. Nimeni negasind mai nimic, infractorii de Dorobanti au capatat tupeu , din ce in ce mai mult, aproape zbierand ca ei sunt curati..si apa-i lina :lol: . Na, ca a cazut pe ei mormanul de infractiuni pe care l-au ascuns ani si ani ! Dormeau linistiti criminalii, stiind ca metodele lor de lucru paralel bancare ( megailicite) nu pot fi descoperite. Na, ca ati fost demascati ordinarilor.

# Xbjaa date 7 April 2019 05:24 +1

Cristian asta in continuare tradeaza tara. Am mers cu masina la el are un service auto pe barbu de la vrancea kawa motors nu cred ca plateste nici o taxa

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.05.2023 – Pensionara cu talent a scos piese noi (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva