21 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

CE FACUSI, NICULE? – Uite cine vrea sa ancheteze magistratii! Procurorul DNA Nicolae Marin a certificat o stenograma falsificata grosolan in dosarul Preda-Manolachi, in care s-a incercat inculparea lui Liviu Dragnea. Sintagma “sase cuburi, din start”, inventata de DNA drept limbaj codificat pentru traficul de influenta, a fost infirmata de expertiza. Nicolae Marin era disperat sa-l faca pe Dragnea: “Daca ar fi dupa mine, te-as impusca!... Zi de Dragnea!” (Documente)

Scris de: George TARATA | pdf | print

5 December 2018 17:46
Vizualizari: 13071

Lumea Justitiei prezinta in exclusivitate noi detalii din dosarul in care DNA i-a trimis in judecata pe fostul secretar de stat din Ministerul Transporturilor Valentin Preda si pe politistul judiciar DNA Emil Manolachi, si in care Directia Nationala Anticoruptie a fortat inculsiv inculparea lui Liviu Dragnea, in conditiile in care parchetul a cautat cu disperare sa obtina declaratii impotriva liderului PSD. Veti vedea cum DNA a falsificat in mod grosolan o stenograma, adaugand cuvinte, doar pentru a da greutate acuzatiilor. Totul s-a intamplat in dosarul instrumentat de procurorul Nicolae Marin (foto) - autor al rechizitoriului din 2014 confirmat de fostul sef al Sectiei a II-a DNA Claudiu Dumitrescu (vezi facsimil 1) -, cel care in prezent conduce DNA Ploiesti si care a socat zilele trecute cand si-a depus candidatura pentru Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie, sperand ca va fi numit intr-o functie din care va putea sa ancheteze magistratii.


Pana in momentul de fata, Lumea Justitiei a publicat pe parcursul mai multor articole o serie de dezvaluiri privind modul de lucru al DNA in acest dosar si presiunile exercitate impreuna chiar si cu ofiteri SRI, in vederea obtinerii unor declaratii impotriva lui Dragnea. Celebru este episodul in care in care politistul Emil Manolachi a relatat in fata Inaltei Curti cum procurorul Nicolae Marin i-ar fi cerut sa dea declaratii impotriva lui Dragnea:

“Legat de declaratiile date, incepand cu luna martie 2013, arat ca la un moment dat, audiat fiind in prezenta aparatorilor mei alesi, procurorul (n.n. - Nicolae Marin) a avut o reactie pe care nu am relatat-o pana acum, respectiv s-a ridicat, a lovit cu pumnul in masa si mi-a spus: 'DACA AR FI DUPA MINE, TE-AS IMPUSCA!' Aparatorul meu ales a reactionat spunand ca nu a mai vazut niciodata asa ceva. Nu am formulat la acel moment plangere impotriva procurorului, fiind intr-o stare psihica marcata de presiunile constant exercitate impotriva mea, dupa inceperea cercetarilor in prezenta cauza. Cand ma refer la presiuni, am in vedere solicitarile repetate ale procurorului, in sensul: 'ZI DE DRAGNEA!', desi eu ii relatasem ca nu il cunosc pe acesta din urma(click aici pentru a citi).

Tot Emil Manolachi a dezvaluit lucruri incredibile si intr-un denunt facut la DNA in 2013, in care a mentionat urmatoarele:

Precizez faptul ca cele declarate la data de 19.02.2013 au fost date sub presiunea celor aproximativ 10 persoane prezente dintre care la interogatorii din cadrul politiei judiciare (n.red. - neinteligibil) punand intrebari despre relatia cu Dragnea Liviu.

Precizez ca cele declarate mi-au fost sugerate de procuror Marin Nicolae in biroul acestuia iar cele declarate nu corespund realitatii. Am fost amenintat in permanenta cu retinerea in caz ca nu declar ceea ce trebuie.

Precizez faptul ca dl. procuror Marin Nicolae a insistat in permanenta sa scriu despre legatura mea cu numitul Dragnea Liviu, despre care eu nu pot declara nimic intrucat nu il cunosc personal, nu m-am intalnit niciodata cu el si nu il cunosc decat de la televizor(click aici pentru a citi).

Eu sunt pregatit cu toate celelalte... din care sase cuburi, din start”

Procurorul Nicolae Marin nu doar ca a facut presiuni pentru obtinerea de denunturi impotriva lui Dragnea (asa cum sustine Manolachi), dar a mai comis un lucru extrem de grav, in opinia noastra, dandu-si girul pentru un fals grosolan. Mai exact, Marin Nicolae a certificat procesul verbal de redare a unei discutii dintre Valentin Preda, Tudor Bohalteanu si Elena Hulubaru, cei doi din urma inculpati la randul lor in dosar. Problema este ca respectiva stenograma contine cuvinte adaugate, care nu au fost rostite in realitate, dar care aveau rolul de a da greutate acuzatiilor. Lucru confirmat, dupa cum vom vedea, chiar de o expertiza a Institutului National de Criminalistica din IGPR.

Astfel, in dosarul DNA se regaseste procesul din 31 martie 2014 privind redarea unei discutii ambientale ce fusese purtata in 26 noiembrie 2012 de Valentin Preda, Tudor Bohalteanu si Elena Hulubaru. Procesul verbal a fost intocmit de comisarul-sef Gabriel Avramescu, iar procurorul DNA Nicolae Marin a semnat si a pus stampila: „Certific autenticitatea”. Discutia contine o sintagma-cheie, prezentata de DNA drept limbaj codificat pentru comiterea infractiunii de trafic de influenta.

Iata dialogul (vezi facsimil 2):

Preda Raducu Valentin: Bun!

Bohalteanu Tudor Gabriel: Eu sunt pregatit cu toate celelalte...din care sase cuburi, din start, n-am nici o problema”.


Cuburile” au disparut

Ei bine, cele “sase cuburi, din start”, care chipurile potrivit DNA reprezentau limbaj codificat in actiunea de trafic de influenta, s-au dovedit a fi un fals grosolan, menit doar sa dea greutate acuzatiilor. In realitate, Tudor Bohalteanu nu a rostit niciodata aceasta sintagma. Lucru dovedit de o expertiza criminalistica realizata de o institutie a statului, nu de un expert parte, in care nu se mai regasesc cele “sase cuburi”.

Conform expertizei, fraza reala rostita de Tudor Bohalteanu a fost de fapt urmatoarea (vezi facsimil 3):

Eu sunt pregatit cu toate celelalte. La momentu' in care s-a facut (neinteligibil), n-am nicio problema!

Asadar, nici vorba de “sase cuburi, din start”.

De altfel, aceasta sintagma trecuta in interceptarile DNA, despre care Institutul National de Criminalistica a stabilit ca nu exista in realitate, a fost inlaturata din dosar de catre judecatorul fondului.

Comentarii

# DODI date 5 December 2018 17:59 +23

Totdeauna nulitățile suplinesc probitatea profesională și integritatea morală prin tupeu și nesimțire. Iar exemplul lui ciolanis, tractoristul, garcea și consumatoarea de prafuri coliva stanciu este molipsitor. Așa că nu ne miră apucuturile de mârlan ale acestui netrebnic. Doar ne provoacă repulsie. Și jenă că respirăm același aer, că trăim în aceeași țară și, probabil, iubim aceleași culori ale tricolorului.

# Paulina date 5 December 2018 19:00 +3

Deja statul mafiot s-a reîncarnat,...si acum Nenea cu 6 case CICĂ vrea să să facă un "program" de reset a educația poporului ;-) dar înainte de toate să ne spună care e secretul sistemului de educație a SRI? Si cum e posibil ca Megapenalu' deşi are cel puțin50 de dosare penale (că probabil a avut si mai multe de nici SRI nu a reusit sa i le îngroape) şi totuşi nu a facut nici o secundă de bulău...probabil de aia Johann nici nu are nevoie de amnistie si grațiere 8) că oricum pe impostor îl doare-n k'ur de popor :-x

# unul din lumea cea mare date 6 December 2018 10:23 +2

ptr paulina//wowwwww!!!!!!program pentru resetarea invatamintului!!!!!!!!!wowwwww!!!!!!!!!!,,SUBTIN,,CU MULT ENTUZIASM.....INSEAMNA CA TOTI PROFESORII VOR AVEA CITE 6 CASE

# Aneta date 6 December 2018 13:25 +2

Prostia cu reforma invatamant e pura prosteala de campanie electorala, ma mir ca nu a abrdat vrajeala autostrazilor si a spitalelor ;-) PSD ALDE cu super majoritate in parlament timp de 2 nu au facut absolut nimic in ceea ce priveste sistemul de justitie. Au tinut tara pe loc 2 ani numai cu amanari,tergiversari,remanieri,etc iar acum cica nu mai au majoritate. Voi nu vedeti cum isi bat astia joc de noi? De ce dracu nu au declarat protocoalele ilegale? CCR numai in amanari o tine. In loc sa termine odata cu mizeria asta de justitie mafiota ei numai in amanari o tin ca pan la urma sa nu mai faca nimic. Pt ce avem nevoie de niste inutili incapabili din orice partid ar fi ei? Sa tina tara pe loc?! Dar sa fie superplatiti? Cu johan 50 dosare penale care are dreptul sa incalce constitutia la infinit? Sau PSD are nevoie sa arate inspre "dusmani" sub pretextul ca ii impiedica a face ceva si sa pozeze in victime?Problema justitiei trebuia de mult rezolvata a ruinat societatea civila afacerile

# mitica date 5 December 2018 18:53 +4

Acesti asa zisi procurori nu au voie sa faca puscarie?

# DOREL date 6 December 2018 08:32 +2

Pai, asa s-au făcut 90 % din dosarele DNA! Și b): asta era modus operandinitățile al unităților și cadrelor de elita ale Codruței, Codruta care, de fiecare data, dădea vina pe "inculpații cercetați de DNA"!

# Edelweiss - Superscârbit de chiochi vasluieni date 5 December 2018 20:13 +2

Mey, în Rroemenika sekuristană când spui procuror spui UN MÂRLAN INSTITUȚIONALIZAT, care are opinca obrazului groasă ca o anvelopă de tractor Tatra, pingelită cu toval de pork mistreț pleonastic. Iacătă studiu de caz: un prieten de-al meu (sanchi), prin anul 2016, a depus cândva o cerere de recuzare a unui procuror de ședinţă. (faza judecăţii: fond). Ei bine, respectiva cerere de recuzare a fost soluționată de un huligan vasluian de pripas, psihopat, sociopat, nevropat și dezaxat, care l-a amendat pe autorul cererii de recuzare cu 2.000 de lei amendă judiciară pentru „abuz de drept” (art. 283, alin. (4) lit. n). Știind că prim-procurorul parchetului NU ARE COMPETENȚA MATERIALĂ de a dispune amenzi judiciare în dosare aflate pe pupitrul judelui, petentul s-a adresat instanței cu cererea corespunzătoare de anulare a amenzii judiciare.

# Edelweiss - Superscârbit de chiochi vasluieni date 5 December 2018 20:15 +2

Cerere care i-a fost admisă încă din dec. 2016, anulându-se astfel nărozia scelerată scornită de mintea vindicativă a hooliganului vasluian de pripas în Țara Bukowinei!. Booon! Povestea s-a tărăgănat sub formă de plângere pe la PÎCCJ, pe la IJ, pe la CAB secția VIII fără nici un fel de fason pentru amărâtul abuzat, care a fost nevoit să umble pe drumuri ca să scoată din știoalnă bolohanul prăvălit de prostovanul vasluian. Azi, după mai bine de 2 ani de la acele frecușuri mârlănești, inițiate de chiochiul scelerat, prietenul meu se pomenește cu… Somație de plată și Titlu executoriu emis de ANAF, pentru recuperarea debitului de 2.000 de lei, reprezentând amenda judiciară ANULATĂ DE INSTANȚĂ! Da, da! Executare silită pe o amendă judiciară anulată DEFINITIV DE INSTANȚĂ. Căci chiochiul dementoid ce a fost cocoțat de SRI în jilțul de prim al parchetului Judecătoriei Suceava A TRIMIS LA ANAF ÎN EXECUTARE SILITĂ ORDONANȚA SA FĂRĂ A FI ÎNSOȚITĂ DE ÎNCHEIEREA JUDECĂTORIEI CE ANULEAZĂ AMENDA!!

# Edelweiss - Superscârbit de chiochi vasluieni date 5 December 2018 20:16 0

În loc de concluzii, doar 3 enunțuri: 1. Pentru cei care încă mai aveau dubii: atunci când rostești denumirea de „procuror”, de fapt te referi la un mârlan cu comportament de pork mistreț pleonastic. 2. Prietenul meu deja a scris contestația la executare silită, argumentată în doar 3 hârtii: Titlul executoriu din 2018, ordonanța nelegală din 2016 și Încheierea definitivă a Judecătoriei din dec. 2016 care ANULEAZĂ AMENDA SCORNITĂ DE MINTEA DENATURATĂ A NĂTĂRĂULUI VASLUIAN. 3. chiochiule, oxiur de bombardament judiciar vindicativ, calic vasluian de pripas, prietenul meu îți transmite că TE-AI MAI LIPIT DE-O PLÂNGERE PENALĂ LA SIIJ! De data asta nu e pe „abuz în serviciu”, ci e pe „nerespectarea unei hotărâri judecătorești” (art 287, lit. b) C.pen.)

# Dinu V. date 5 December 2018 20:32 +2

Expertiza a fost efectuata de catre Institutul National de Criminalistica (INC) al Politiei Romane, nu de INEC de la Ministerul Justitiei. Ar fi si imposibil ca INEC-ul controlat total de DNA si SRI sa faca astfel de expertize. INEC-ul nu face transcrieri: "Nu reprezintă obiect al expertizei criminalistice a vocii şi vorbirii transcrierea convorbirilor". O atesta chiar pagina lor de Internet: http://www.inec.ro/index.php/activitate/expertize

# Edelweiss - Der Einsame Wolf erwachte aus dem Schlaf date 5 December 2018 20:56 +1

https://tazmaniandemoon.blogspot.com/2018/12/procuror-pork-mistret.html :eek: Inga și fragmente de scanări edificatoare asupra șoriciului ce pingelește opinca obrazului hooliganului vasluian de pripas în Țara Bukowinei! :o post-script: Drăcoaică de la Talpa Iadului, inga în linkul de mai sus o Oglindă-oglinjoară veneziană care vă arată fără menajamente hidoșenia systemului vostru oligarhic al Cârdașilor Adevărului Mistificat și Telalilor Dreptății Siluite! Ăștia sunteți, borfașilor, și de asta nu vrea lumea să relaționeze cu Divinitățile voastre împuțite! Post-script 2: decât bullying imbecil, cu iz de liubov platonico-nimfomaniac, mai bine trimete-mi 145 de lei rrumânești să timbrez acțiunea. 40 de lei taxa fixă plus 7% din ce depășește 500 de lei până la 2.000 de lei! Fiindcă trebuie să alerg ca prostul pe drumuri și n-am cu ce să timbrez acțiunea cu care să scot din știolană bolohanul prăvălit de-un prostan de porcușor! ;-)

# cum si nu l-au dat afara date 5 December 2018 21:09 0

sunt plinele procuraturile de nemernici si tortionari

# Valter Cojman date 6 December 2018 04:59 0

Pai coruptii din DNA-ul lui Kovesi se inghesuie sa scape si sa se ascunda in sectia de anchetare a magistratilor, ca sa nu raspunda pentru faptele lor.

# santinela date 6 December 2018 08:10 0

Uitati-va la aceasta fotografie,fata de pacalici nu de procuror .Scirbos,lamentabil,excrecabil si gretos totodata,cit despre meserie vai de mama lui !

# zeno date 6 December 2018 11:02 0

cei care transcriu habar nu au de limba romana.dovada sant in loc de sunt

# Pt nr VavVavVav date 6 December 2018 18:58 +1

este bine ca  persoana respectivă să  depună  si la ANAF actele enumerate(pt a se cunoaste că  titlul executoriu a fost desfiintat ) în speranţa că şi în alte localitati  functionarii ANAF nu sunt batuţi în cap si vor să evite cheltuielile de judecată, dosarul de executare se va  închide si datoria va fi stearsă ( cu/sau fară contestatie,) Pt taxa datorată, se poate face cerere de ajutor public judiciar sau, în caz de urgenta, îl pot ruga pe Mos Craciun să mă mandateze, dacă se trimite o adresa validă pt  mandat postal. Acest mesaj se adreseaza unei persoane cu toate  ţiglele pe casă ! Pt cei cu găuri în şură, insist să fie calificat ca un act de hărţuire în patrulaterul distanţat al sinapselor !

# SamechVavVavLamedAlephDaletYudYud date 6 December 2018 21:19 +1

I pak dau de știre domniie voastre, tu fa Duoamna Drăcoaică de la Talpa Iadului za lucrul porcușorilor mistreți din Ministerul fără Minister carele voiesc să stârnească un val de indignare publică împotriva Veoricăi, a lu’ Teodorovici și împotriva pesedeului în general, voind să lase impresia că pesedeii sunt bampiri si sug sângele poporului. Iacătă tărășanie persuasivă explicitată de o minte analitică și lucidă, aidoma unui călugăr Shaolin anahoret, nealintat emoțional de foarte multe decenii, sălășluitor pe „Un Munte dintr-o țară foarte-ndepărtată”. * Am stat de vorbă în seara asta cu alți oamini sărmani și roopți în kur, și am deslușit că la nivelul Ministerului public este declanșată o campanie parșivă de mani******re și dezinformare, menită să stârnească revolta meltenilor împotriva Jupuiților-perceptori care pocnesc cheutoarea genții. Un citizen mi-a spus că a primit de la ANAF zilele astea un titlu executoriu pentru vro 350 de lei cheltuieli judiciare din faza urmăririi penale,

# SamechVavVavLamedAlephDaletYudYud date 6 December 2018 21:22 0

... dar care deja au fost achitate de debitor. N-apuc să parcurg vreo 10 iarzi pe Strasse si aud că altul, tot ieri, a primit somație de plată și titlu executoriu pentru 1.800 de lei reprezentând accize vamale pe care LE-A ACHITA DEJA! Opss! Fericirea mea, la naiba! :-? Deci, mizeria infamă ce mi s-a întâmplat mie, nu are nici un caracter personal, ci reprezintă doar un episod dintr-o campanie infamă declanșată de PORCII MISTREȚI din Ministerul Tractoristului Lazăr: ca să le rădice lumea-n cap la pesedeii guvernanți, s-au apucat mistreții judiciari să comunice la fisc tot felul de năszbâtii aberante, reprezentînd acte ce instituie impunere fiscală și dare în debit, FĂRĂ SĂ MAI COMUNICE LA FISC ALTE DOCUMENTE ADIACENTE, ESENȚIALE ÎN CEEA CE PRIVEȘTE NATURA DEBITELOR DATE ÎN EXECUTARE. Acum, e lesne de intuit cui folosește această scârboasă campanie de dezinformare și mani******re:

# SamechVavVavLamedAlephDaletYudYud date 6 December 2018 21:24 0

... apăi, când citești în presa cu lanț, zgardă și botniță despre atacurile la adresa ministrului Teodorovici, sau despre anunțurile pompieristice referitoare la epuizarea resurselor bugetare și iminența sistării pensiilor și salariilor, aproape că-ți este limpede ca picătura de cleștar de ce porcușorii din ministerul fără minister, ca la un semnal, au început să comunice administrațiilor fiscale documente inexacte și incomplete de executare fiscală! Apăi, SRI-ul, cu Ministerul Tractoristului Lazăr și cu bulangiii de la șefia Parchetelor se pare că au pus-o de o campanie de iritare națională, cu scopul de a-i enerva pe contribuabili și de a-i cocoța pe aceștia în capul guvernanților.

# SamechVavVavLamedAlephDaletYudYud date 6 December 2018 21:25 0

Dar, cum această deducție inedită și brilliantă nu face parte din categoria știrilor despre dragnea, tăriceanu, bica, udrea, diaconu, dragomir sau cine știe ce alt „subiect de rang înalt al unei proceduri judiciare penale”, cred că nici nu va fi luată în considerare de adminii LuJu și analizată din punct de vedere al ineditului procedural. Post script: dacă-mi milostivești cei 145 de gologani pentru taxa judiciară de timbru, ce anume prestații în echivalent trebuie să efectuez? Mă pui să sparg bolohani de sare cu târnăcopul? // * Nota: https://www.youtube.com/watch?v=GKKk2nSMyZU

# Pintea date 6 December 2018 19:55 +1

Ăsta este un altul adus prin delegatie de taica Lazar”. Dezastru cu delegarile astea! Un subterfugiu pt a fi aduse toate nulitatile si slugile necesare scopurilor statului paralel!

# Adina date 9 December 2018 11:21 0

Din cate stiu din presa, sintagma "sase cuburi dintr-o data" a fost folosita prima data de Gema, cum îl alintau colegii pe George Maior, adjunct SRI pe când a avut loc criza ostaticilor despre care s-a mentionat ca ar fi fost dusi dupa rapire in Irak. Ori e evident o sintagma legata de "a face balot", "a lega fedeleș", a baga la răcoare in caz de rapire, sechestrare si mutare de sase victime, nu de trafic de influenta. El a si explicat notiunea, el a si dat ordinul pe comunicării statale, el a cules laurii după ce a creat problema, preluând SRI pentru 2 mandate ai SIE, ca Director. Avantaje berechet, impartite cu comunicatorul de serviciu, in plina campanie electorala, T.B. Si ieri seara a fost destructurata aceeasi retea, tot 6 persoane vizate, iar "Mosul" este cartierul cel mai rau famat al mun. Bacău, România. S-a băgat Pol. Comunitara Bacău. Sper ca "Nicu" pomenit pe pag. dvs., o ruda de-a mea, si celelalte 5 persoane sa-si revina rapid. Multa sănătate tuturor, ma bucur ca traiti.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 20.05.2024 – Inca o palma pentru Justitia din Romania

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva