24 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DEFILAREA LUI PITURCA A FOST UN SHOW ABUZIV – Judecatorul Catalin Gabriel Bunea de la Tribunalul Bucuresti a ridicat controlul judiciar impus de procurorul DNA Gheorghe Emil Mota fata de antrenorul Victor Piturca. Decizia dovedeste ca parchetul anticoruptie nu s-a debarasat de vechile practici de a defila nevinovati prin cordoanele de jurnalisti dinainte anuntati (Concluziile scrise)

Scris de: George TARATA | pdf | print

8 February 2023 15:57
Vizualizari: 4408

Lovitura grea pentru Directia Nationala Anticoruptie. Defilarea antrenorului Victor Piturca in catuse si plasarea sa sub control judiciar in dosarul privind producerea de masti de protectie nu a fost altceva decat un show abuziv.


 

Dupa ce a fost retinut 24 de ore, plimbat in catuse pentru ca apoi sa fie lasat in libertate, nu inainte insa de a fi chemat din nou la DNA ca sa isi vada fiul incatusat (click aici si aici pentru a citi), Victor Piturca a reusit sa obtina in instanta o importanta victorie, care confirma, din punctul nostru de vedere, ca intreaga actiune a DNA a fost una lipsita de orice fundament.

Asa cum se stie, Victor Piturca a contestat controlul judiciar dispus de procurorul DNA Gheorghe Emil Mota, prin care ii fusesera impuse mai multe restrictii, printre care si cea de a parasi tara. Decizia a venit miercuri, 7 februarie 2023. Judecatorul Catalin Gabriel Bunea de la Tribunalul Bucuresti a dispus ridicarea controlului judiciar fata de Piturca, aparat in instanta de avocatii Iancu Toader si Silvia Uscov.

O hotarare care, repetam, nu face altceva decat sa confirme showul abuziv la care a fost supus Victor Piturca, precum si faptul ca DNA nu s-a debarasat de vechile practici prin care oameni nevinovati erau plimbati printre cordoanele de jurnalisti dinainte anuntati.


* Cititi aici concluziile scrise ale avocatului Iancu Toader, care a obtinut ridicarea controlului judiciar fata de Victor Piturca

* Cititi aici concluziile scrise ale avocatei Silvia Uscov, care a obtinut ridicarea controlului judiciar fata de Victor Piturca

Comentarii

# George date 8 February 2023 23:01 +3

Nu e nici o lovitura grea pentru DNA. Atata timp cat procurorii pot terfeli imaginea unui om fara sa raspunda penal, sau pot distruge viata unui om /unor oameni nevinovati fara sa pateasca nimic, li se rupe. Problema e ca i se poate intampla oricui...

# Lyut date 14 February 2023 20:47 0

Cum raspunde acest procuror pentru abuzul facut?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.04.2024 – „Baronul Lamborghini” risca sa fie arestat 30 de zile. Propunere pentru reorganizarea parchetelor (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva