29 May 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DREPT LA REPLICA – Baroul Bucuresti: "Scopul Acordului de Colaborare intre Baroul Bucuresti si Societatea de Stiinte Juridice a fost de a asigura, intre altele, organizarea de evenimente cu caracter stiintific... Imprejurarea ca titlul atelierului practic face referire la profesia de avocat nu conduce la concluzia ca Baroul Bucuresti a girat/permis organizarea evenimentului, Societatea de Stiinte Juridice putand sa organizeze astfel de activitati si in legatura cu alte profesii"

Scris de: L.J. | pdf | print

30 January 2019 16:21
Vizualizari: 6914

In urma publicarii articolului "Punctele Rusinii", in editia din 29 ianuarie 2019, in care prezentam demersul avocatului Corneliu-Liviu Popescu din Baroul Bucuresti, referitor la evenimentul "Protectia informatiilor sensibile in activitatea avocatilor", organizat de Societate de Stiinte Juridice, in care generalul (r) Dumitru Dumbrava are calitatea de speaker, Baroul Bucuresti condus de avocatul Ion Dragne (foto) a remis publicatiei Lumea Justitiei un drept la replica, pe care il publicam in continuare:


Comentarii

# Bula lex date 30 January 2019 17:26 +5

Bla,bla,bla.Nu-i mai crede absolut nimeni,acordul cu paraditorii securisti e un act de slugarnicie si pupincurism la adresa institutiilor de forta,pe care unii dintre membrii ii preaslavesc,sa nu cumva sa gresim si sa spunem,ca ii chiar servesc.De ce nu au un acord si cu gunoierii? Nu ar fi un acord chiar stintific,dar sigur ar fi unul de curatenie si in legatura directa cu alte profesii,onorabile dealtfel.

# DODI date 30 January 2019 17:31 +5

Se știe că hârtia suportă orice. Și hitleriștii și-au căutat scuze pentru fărădelegile comise. De ce nu și-ar găsi niște ”amărâți” de securiști acoperiți scuze pentru gafele lor? Ce ei nu au voie să greșească? Doar sunt oameni! Și în plus vina este a celor care le-au descoperit mânăriile nu faptul că ei nu au folosit preșul, sub care să-și ascundă gunoiul. Cam așa arată optica inversă a paraditorilor.

# UNBR-Dr.Botomei Vasile date 30 January 2019 18:24 0

UNBR-Dr.Botomei Vasile, apreciaza corecta atitidinea dlui decan av.dr.Ion Dragne.Prin legea avocaturii 51/1995,nu se prevede interzicerea avocatilor sa fie ofiteri sub acoperire si/sau colaboratori ai serviciilor de informatii, inseamna ca toti avocatii au dreptul sa fie informatori si /sau ofiteri sub acoperire! Dnul prof.univ.dr.Cornel Liviu Popescu, daca doreste sa fie ,,zmeu'' sa faca bine sa ceara Ministrului de Justitie sa promoveze OUG prin care sa modifice legea avocatirii. Prin actuala lege a avocaturii, barourile, UNBR si avocatii sunt continuatori ai avocaturii din timpul statulului totalitar:,,succesoare a formelor de organizare anterioare."Serviciile de informatii au ajutat prin ofiterii sub acoperire care lucreaza sub statutul de procurori si, judecatori, sa anihileze avocatura din barourile nou infiintate,prin condamnari cu inchisoare doar pt. folosirea denumirii de barou,avocat sau unbr.Ex:2 ani de inchisoare-Dr.av.Botomei Vasile,ca a achizitionat www.baroulbacau.ro

# medierea pacalicilor date 30 January 2019 19:34 +3

asa zisele puncte le obtineau fraierii care au pus botul la pacaleala numita mediere. dar stiti ceva? indivizii aia de la mediere trimit facturi desi oamenii nu mai profeseaza. toata lumea a vazut ca medierea este o pacaleala. au platit fraierii cate o mie de euro ca apoi toti smecherasii din avocatura sa devina mediatori peste noapte. hai dispareti cu magaria de a pacali lumea numita mediere.

# nuibai date 31 January 2019 17:01 0

OK, OK. Eu, ca judecător, am făcut mediere cu rezultate, în sala de judecată şi în birou, cît toţi mediatorii şi avocaţii din judeţ. (Care avocaţi, că ei n-au vrut niciodată aşa ceva.) După pensionare, mediator en titre, calitate plătită cu fro 50 de milioane, şi cu dări după, n-am făcut nici un drac de mediere şi nici un ban, din cauză de proceduri birocratice stupide, egalate doar de procedura civilă actuală. Ştiţi cine a moşit acea lege? Cherchez la femme. Oare se mai laudă cu ea? Medierea va funcţiona cînd se va reinstitui judecătorul de serviciu cu această sarcină expresă, sau/şi mediatorii vor fi angajaţii instanţelor. Asta cînd voi fi eu ministru, dacă nu mi-o ia altul înainte, bine-ar fi.

# banii!! unde-s banii?? unde merg banii? date 30 January 2019 20:04 +1

,,Realitatile deviantelor baronilor avocaturii romane de legiuire si administrarea frauduloasa a sistemului U.N.B.R. / C.A.A. in contradictie flagranta cu Legile nationale si Dreptul Uniunii Europene ! cITITI CONTINUOAREA AICI: https://avocatanghelus.wordpress.com/2015/03/18/incendiar-realitatile-deviantelor-baronilor-avocaturii-romane-de-legiuire-si-administrarea-frauduloasa-a-sistemului-u-n-b-r-c-a-a-in-contradictie-flagranta-cu-legile-nationale-si-dreptul-uniunii/

# RISCA date 31 January 2019 13:28 0

APARAREA AVOCATULUI LA PROCESUL LUI CEAUSESCU "SPUNE"TOT DESPRE SECURISTII CARE FAC PE AVOCATII.BAROUL SI UNBR AU VANDUT APARAREA LA TOTI ROMANII DUPA SI INAINTE DE 89.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.05.2023 – Pensionara cu talent a scos piese noi (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva