24 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

INALTA CURTE ISI POATE REPARA NEDREPTATEA – Mesajul Elenei Udrea dupa inmormantarea lui Rudel Obreja: “Justitia abuziva si ilegala a 'Statului Paralel' l-a omorat doar ca sa ma bage pe mine in puscarie... ICCJ are ocazia sa corecteze abuzul grav facut in dosarul 'Gala Bute' care a dus la moartea campionului Rudel Obreja... ICCJ judeca contestatia la executare pe care am formulat-o inca din luna mai a anului trecut”

Scris de: G.T. | pdf | print

17 March 2023 20:46
Vizualizari: 5171

Inalta Curte poate anula nedreptatea comisa in dosarul “Gala Bute”, cand printr-o hotarare care a nesocotit Decizia CCR 685/2018 privind nelegala compunere a Completelor de 5 judecatori Elena Udrea si Rudel Obreja au fost aruncati la inchisoare (click aici pentru a citi). O poate face prin admiterea contestatiei la executare formulata inca de anul trecut de Elena Udrea.


 

Intr-un mesaj postat vineri seara, 17 martie 2023, pe pagina sa de Facebook, Elena Udrea (foto) acuza ca Rudel Obreja a fost ucis de “Justitia abuziva si ilegala a Statului Paralel”, doar pentru ca ea trebuia sa ajunga dupa gratii. Udrea precizeaza ca ICCJ poate corecta gravul abuz comis in cazul “Gala Bute” prin admiterea contestatiei la executare pe care a formulat-o fata de decizia de condamnare. Iar o admitere a contestatiei ar insemna un act de restabilire a dreptatii, dar si o reinstaurare a suprematiei Constitutiei si a drepturilor fundamentale. Chiar daca pentru Rudel Obreja este prea tarziu.

Amintim ca Rudel Obreja s-a stins din viata duminica, 12 martie 2023, in urma unei grele suferinte cauzate de un cancer la pancreas. Decesul a avut loc la aproape un an de la inarcerarea lui Obreja, in dosarul “Gala Bute”. In 7 aprilie 2022, judecatorii ICCJ Alina Ioana Ilie, Anca Alexandrescu, Oana Burnel si Dan Andrei Enescu au respins contestatia in anulare si au mentinut pedepsele pronuntatate de Inalta Curtie in 2018, printre care si cea de 5 ani pentru Rudel Obreja. Hotararea instantei supreme a fost luata cu ignorarea Deciziei CCR 685/2018 privind nelegala compunere a Completelor de 5 judecatori, decizie CCR care obliga Inalta Curte sa dispuna rejudecarea apelului (judecatoarea Hermina Iancu a facut in mod corect opinie separata pentru respectarea Deciziei CCR 685/2018 si rejudecarea apelului). O rejudecare a apelului insemna lasarea in libertate a lui Rudel Obreja, astfel incat acesta si-ar fi putut depista din timp cancerul la pancreas si ar fi putut incepe imediat tratamentul. In schimb, aruncat fiind la inchisoare in urma unei hotararii din 7 aprilie 2022 prin care ICCJ a nesocotit decizia obligatorie a CCR, Rudel Obreja a fost tratat cu Nospa pentru solioza de medicul penitenciarului.


Iata mesajul Elenei Udrea:


“Rudel Obreja a fost inmormantat!

Justitia abuziva si ilegala a 'Statului Paralel' l-a omorat doar ca sa ma bage pe mine in puscarie.

A fost reincarcerat pe data de 7 aprilie 2022, pentru ca ICCJ a refuzat sa aplice decizia numarul 685/2018 a CCR si a respins astfel rejudecarea legala a dosarului 'Gala Bute'.

Cei care aplicasera aceasta decizie in toate cazurile similare, in cazul meu si a lui Rudel Obreja au incalcat-o. Astfel am ramas cu o condamnare abuziva, nelegala, data in anul 2018 de niste judecatori 'pusi cu mana' si dovediti ca facand parte din 'Statul Paralel', condus de binomul Coldea-Kovesi.

ICCJ are ocazia sa corecteze abuzul grav facut in dosarul 'Gala Bute' care a dus la moartea campionului Rudel Obreja si, de asemenea, sa repuna Constitutia si drepturile fundamentale ale omului pe locul de frunte pe care trebuie sa le ocupe in orice stat de drept adevarat.

Luni, 20 martie, ICCJ judeca contestatia la executare pe care am formulat-o inca din luna mai a anului trecut.

Atunci am cerut sa se constate ca executam o pedeapsa ilegala cu incalcarea Constitutiei, a drepturilor fundamentale( CEDO si CJUE) si a dreptului intern si, deci, ca suntem in penitenciar in mod abuziv.

Mai este o sansa pentru a fi restabilita DREPTATEA insa, din pacate pentru RUDEL OBREJA, dupa moartea sa”.

Comentarii

# Cetateanul date 17 March 2023 21:11 +2

Desigur. Să corectereze prea înalta! În babuinia? A ha...a ha ha ...a ha ha ha

# Gabriel date 18 March 2023 07:53 +10

Tara unde Constitutia nu este respectata, iar Inalta Curte protejeaza judecatorii care nu respecta deciziile CCR vizand persoane care sunt autori de exceptii admise. Asa a ajuns Justitia din Romania incalca in fiecare zi fundamentul sacru al acestei tari CONSTITUTIA!!!

# In anul de gratie al Domnului 2023..puscariile ar trebui sa date 18 March 2023 14:09 +1

fie po******te doar cu indivizi socialmente direct periculosi - adica doar pentru infractiuni cu violenta. Sa fii privat de libertate pentru te miri ce potriveala politica sau pentru infractiuni fara violenta...este ABSURD in conditiile in care politia are FB anual, secu are FB anual, magistratii au FB anual, ANAF are FB abual. Poi daca aia au FB la evaluarea anuala inseamna ca TOTUPL MERGE SNUR. Bataie de joc asta este. Toti sefii sunt din Salaj si nu e unul competent in limba romana. Grieu...grieu di tãt... ia hai sa mai arestam ceva...

# dragos barna date 18 March 2023 15:08 +3

Eu nu stiu ce are Nuti in cap, de mai crede in Mos Craciun, eu am facut vreo 15 cereri de stramutare aratand ca gruparea organizata de la TR/CA Brasov refuza de 5 ani sa constate o amarata de prescriptie, toate respinse, dar tot ma ifac caci sper ca va veni o zi in care vor raspunde semnatarii hotararilor. Trebuie sa fi prea naiv sa mai crezi in Mos Craciun la majorat si totusi unii mai cred in ICCJ.

# Rododendron date 18 March 2023 15:11 +4

A ajuns Elena Udrea reperul in functie de care apreciem corectitudinea actului de justitie?

# dulapul pelticiunii, goliciunii si pierzaniei nationale date 19 March 2023 06:16 +3

Acum s-au devoalat membrii statului paralel din justitie! Au vazut si oamenii cine si cum se face justitia! Partea proasta e ca au facut ceva pe CONSTITUTIE.chiar daca au jurat pe ea! Aici nu e vorba de Nutzi si faptul ca nu i-au respectat niste drepturi elementare, e vorba de faptul ca sunt dispusi sa serveasca diferite interese oculte la ordin care pot afecta tara! aista-i o opinie

# dragos barna date 20 March 2023 22:26 +1

totul pana odata ,va veni o zi ..dar va fi prea tarziu dupa cate au facut...sa mai regrete sperand ca se vor putea uita atrocitatile savarsite

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva