21 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

INCENDIERE IN FATA PARCHETULUI – Avocatul Teofil Drugarin din Baroul Bucuresti cere prin ordonanta presedintiala sa fie eutanasiat. Avocatul ameninta ca-si da foc luni, 11 noiembrie 2013, in fata PCA Timisoara daca nu i se va admite cererea: "Ma incendiez cu benzina. Sunt pregatit sufleteste si trupeste. Asa sa-mi ajute Dumnezeu!" Avocatul Drugarin se afla in conflict cu procurorul Radu Bucurica, cel care i-a trimis fiul dupa gratii, si pe care il acuza ca i-a facut avansuri fiicei sale

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

10 November 2013 12:45
Vizualizari: 21832

Minunile din Justitie sunt fara numar! Ramas fara puterea de a lupta in aceasta viata, dupa cum insusi declara, un avocat cere in instanta sa fie eutanasiat! Este vorba despre avocatul Teofil Drugarin din Baroul Bucuresti, care a depus in data de 5 noiembrie 2013 la Judecatoria Oravita o cerere de ordonanta presedintiala in care a cerut sa fie eutanasiat. In documentul trimis instantei, avocatul Drugarin isi motiveaza cererea spunand ca nu mai suporta si nu mai rezista sa vada “infractiunile” comise de procurorul Radu George Bucurica de la Parchetul Judecatoriei Oravita, care l-a trimis in judecata pe fiul sau, Teofil Jr. Drugarin, acuzandu-l de talharie, santaj si violare de domiciliu, si care a fost condamnat in 2012 la 4 ani si 8 luni de inchisoare.


Incendierea, forma extrema de protest a avocatului Teofil Drugarin

De altfel, avocatul Drugarin care sustine ca a inaintat Parchetului Curtii de Apel Timisoara doua plangeri penale impotriva procurorului Radu George Bucurica, in care il acuza de santaj, lipsire de libertate, viol sau infractiuni la viata sexuala, a avertizat in cererea sa ca in cazul in care solicitarea nu va fi solutionata in termenul de urgenta pe baza ordonantei prezidentiale, intelege ca in data de 11.11.2013 sa se incendieze, in forma de protest:

"Prin prezenta va rog sa dispuneti o hotarare in care sa pronuntati eutasierea mea pentru urmatoarele motive:

-nu mai pot sa suport si sa rezist la infractiunile savarsite de catre pr. Bucurica Radu care a acostat-o pe fiica mea Drugarin Teofilia, beat fiind si conducand autoturismul personal prin loc. Oravita, zicandu-i "vreau sa te f**" in nenumarate randuri si urinand intr-un loc public in fata Liceului "General Dragalina" din Oravita, dupa care ostentativ isi scutura "penisul" in fata tinerei d-soare Drugarin Teofilia, care este fata av. Drugarin Teofil.

-l-am parat de nenumarate ori la fratii lui mai mari, procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara, care nu au luat nicio masura impotriva acestui monstru tortionar, excroc, alcoolic, obsedat sexual, cu alte cuvinte, un om diabolic fara frica de Dumnezeu.

In cazul in care cererea nu va fi solutionata in termenul de urgenta pe baza ordonantei prezidentiale, inteleg in data de 11.11.2013 sa ma incendiez, ca forma de protest, in fata Judecatoriei Oravita.

Asa sa-mi ajute Dumnezeu!!"

Destinul a facut ca cererea lui Teofil Drugarin sa ajunga in mainile magistratului care l-a condamnat pe fiul avocatului, judecatoarea Rodica Pascariu

Cererea avocatului Teofil Drugarin a format cauza dosarului nr.1209/273/2013 si coincidenta face ca a fost trimisa spre solutionare aceleiasi judecatoare care l-a condamnat pe fiul avocatului in anul 2012, judecatoarea Rodica Pascariu. La data la care a fost inregistrata cererea, judecatoarea Rodica Pascariu a formulat o cerere de abtinere, care insa i-a fost respinsa, in baza art. 50 din Codul de procedura penala.

La termenul de vineri, 8 noiembrie 2013, judecatoarea Rodica Pascariu a dispus insa declinarea competentei de solutionare a cererii de ordonanta presedintiala formulata de Teofil Drugarin catre Tribunalul Caras-Severin: "Hotarare 781/2013 – 8.11.2013: Admite exceptia necompetentei materiale a Judecatoriei Oravita, invocata din oficiu. Declina competenta de solutionare a cererii avand ca obiect ordonanta presedintiala, formulata de petentul Drugarin Teofil in favoarea Tribunalului Caras-Severin. Fara cale de atac, conform art. 132 alin.3 Noul Cod de procedura civila".

Avocatul Drugarin si-a schimbat pe ultima suta de metri locatia unde isi va da foc

In urma solutiei data de judecatoarea Rodica Pascariu de la Judecatoria Oravita, Lumeajustitiei.ro a stat de vorba cu avocatul Teofil Drugarin pentru a afla care ii sunt intentiile si daca continua cu planul sau de incendiere. Avocatul Drugarin ne-a dezvaluit ca va duce la final ceea ce si-a propus, iar luni, 11 noiembrie 2013, in jurul orelor pranzului isi va da foc cu benzina. Remarcam insa ca in tot planul avocatului exista totusi o schimbare: locatia. Daca in momentul in care a depus cererea la Judecatoria Oravita a precizat ca isi da foc in fata Judecatoriei Oravita, dupa solutia data de judecatoarea Pascariu avocatul s-a razgandit si ne-a declarat ca isi da foc in fata Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara, acolo unde sustine ca a depus cele doua plangeri penale impotriva procurorului Radu Bucurica:

"Cererea mea urmeaza sa se judece la Tribunalul Caras-Severin. Luni o sa fac ce mi-am propus. O sa ma incendiez in fata Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara in jurul orelor pranzului, ora 14.00, cred. O sa fac o lista cu revendicari. O sa ma incendiez cu benzina. Nu cred ca o sa mor de la atata lucru. Probabil ca o sa imi provoc niste suferinte si poate abia atunci o sa aplece si lumea urechea la vorbele mele. Sunt pregatit si sufleteste si trupeste pentru ce urmeaza sa fac. Daca primeam eu bataie sau mi se intampla mie ceva spuneam ca imi merit palma de la Dumnezeu, dar ce face acest procuror este peste limitele bunului simt".

Avocatul ne-a mai spus ca cel mai probabil lucrurile nu luau aceasta turnura daca procurorul Bucurica nu intindea coarda la maxim: "Durerea mea este parinteasca. Eu asa am fost crescut. Imi iubesc nespus copiii. La noi nu e ca in Moldova sa faci 12. Aici faci unul singur. Pe mine m-a oripilat foarte tare ca se stie ca noi suntem intr-o relatie de dusmanie si apoi vine si intinde coarda la maxim. Probabil ca escaladarea conflictului nu lua cotele astea daca el, beat fiind, dupa ce a avut niste evenimente in oras, nu se oprea si forta nota cu fiica mea spunandu-i de ochi albastri si ca i se lasa transpiratia si vrea sa o...".

*Cititi aici cererea de eutanasiere pe care avocatul Teofil Drugarin a inaintat-o Judecatoriei Oravita

*Cititi aici pe larg povestea dintre avocatul Teofil Drugarin si procurorul Radu George Bucurica

Comentarii

# santinela date 10 November 2013 11:53 -4

Papagal acest \"mare\" avocat.Vrea sa produca un mare fiss,dar nici de asta nu-i in stare.

# Roby date 13 November 2013 16:21 -1

Nu si-a mai dat foc parlitul asta??? Poate asteapta sa intre la parnaie si el cu fiica-sa, sa-si dea foc impreuna! Oricum penibilii de la luju ar trebui sa se acopere cu var nestins sa le dispara si ultimul cromozom, vai mama voastra de slugoi!

# viorel date 14 March 2014 18:35 +4

Procurorul Bucurica este stiut in medile inerlope din Snagov detine multe propietati in peris si ciolpani cumparate cu bani nemunciti care nu pot fi justificati in timpul cat a fost sef la politia Statiuni Snagov ,rugam parchetul si CSM sa se autosesizeze.

# cetatean date 10 November 2013 12:08 +11

este grotesc ce se intampla in minunata noastra tara! este incalificabila atitudinea avocatului fata de care se impune de urgenta o evaluare psihiatrica! dar drept este ca magistratii in zilele noastre sunt de ne oprit ! am convingerea ca in situatia unei evaluari psihiatrice deasemenea multi acestia ar fi gasiti cu probleme ! recomand urgent curatenie in ambele ``tabere`` ale justitiei !.

# Kim Jon Un date 10 November 2013 12:34 0

Dar sa fie examinat psihiatric si acel procuror de 2 bani. :lol:      CSM-ul daca nu ar dormi somnul de veci ar vedea ca sunt f.multe ilegalitati si abuzuri in activitatea acestui procuror,cu o experienta \"vasta\"de 3 ani... PS-Ce fac oare prietenii procurorului \"justitiar\"? Cum care? Aia la care manca si bea pe gratis....+chiolhanurile de rigoare.

# BERCEA MONDIAL; ,, e manevra lu frații miei................, date 10 November 2013 12:09 -2

Aceștia sunt ,,AVOCAȚI TRADIȚIONALI,, ?????  Nu cred că procurorul ,,s-a dat la el,, din senin , probabil știa că în Baroul București,, se merge pe invers,,.    Dar FLOCEA GHEORGHE, IORDACHESCU ILIE ION, BRICIU,  tata ,,SOCRU ZAMFIREL,, nu dau o replică ????

# la psihiatru date 10 November 2013 12:12 -1

Care BAROUL BUCUREȘTI BERCEA  ????????/ Tu nici după atâta timp nu știi că acest ,,BAROU,, din cadrul UAR a fost desființat în anul 1948 prin Legea nr. 3 ??

# MARȘARIER date 10 November 2013 12:15 +1

Aici la UAR toți lucrează cu ,,MARȘARIERUL,, și ei și ele (avocatele).   Omul l-a invitat la toaletă pe procuror să io ,,pună,,

# Teodoreanu I. date 11 November 2013 19:00 -1

Nulitatile,plagiatoare,a calitatii de avocat,invoca mereu o lege comunista care a desfiintat barourile de avocati dar nu si breasla avocatilor pledanti !!! Din l948,avocatii pledanti au rezistat eroic la priogoana comunista si au aparat drepturile cetatenesti..Noii \"avocati\" ca niste plagiatori au copiat robele,legitimatiile s.a. si au aparut ca niste impostori prin tribunale..Sunt usor de recunoscut dupa ce pledeaza in instante...Lacune profesionale grave....

# esti penibil date 11 November 2013 19:24 -1

Teodorescule esti penibil si analfabet juridic. Voi ati aparat drepturile cetatenesti ?! Pai, voi sunteti incrucisarea dintre comunisti si mafioti. V-ati batut joc de profesia de avocat, transformand-o intr-o casta mafiota. Tu esti hotul care striga hotii !

# erata date 11 November 2013 19:25 +1

erata: \"Teodoreanule\"

# teodoreanule date 11 November 2013 19:25 0

teodoreanule, lumineaza-ne tu ! Ce act normativ sau jurisdictional v-a infiintat ?

# ăi, teodoreanus date 11 November 2013 19:27 0

ăi, toadere, a mai zis unu (cam de aceeasi incultura !) ca Legea 3/48 e comunista si acum se odihneste in pace ! (,,decanu,, ,,baroului,, Bucuresti -Iordanescu)

# bre nea Ioane date 11 November 2013 19:58 0

Daca esti chiar dumneata, maestre Ionel Teodoreanu, atunci nu ma mir ca gandesi si vorbesti astfel. Esti un copil de casta, precum si tatal dumitale, vechi magistrat obisnuit sa judece dupa starea de spirit a orataniilor din batatura, dar cu habarnisme grave in legatura cu dreptul constitutional din lumea democrata. De aceea nu ma astept sa stii ce e aceea concurenta, si mai ales o lege. Dupe mintea lu matale, ce conteaza ca nu sunt asociati in mod legal avocatii, caci ei pot profesa dupa principiul mestesugarilor olari sau al fauritorilor de caiele si potcoave. Halal gandire neica, parc-ai fi avocat traditional cutumiar tolerat de hoarda comunista multilateral subdezvoltata. Nu mai scrie ca ne intristezi pe toti. Tata lu matale s-ar rasuci in mormant...

# livia date 10 November 2013 12:22 -2

D-l avocat trebuie sa aiba puiterea sa luiptepana la capat, nu-si poate lasa fiul in inchisoare si fiica ;la cheremul unor huligani adepti ai mafiotului regim Basescu Traian. Acesta este o dorinta si o cerere care avoxcatul roman, pe de alta parte trebuie sa constatam ca romanii ,fie oameni simpli ,fie chiar juristi nu mai pot suporta nemernia instituionalizata in Romania de catre procureorii mafiotului Basescu/Kovesi.BASTA.

# ovidiu date 10 November 2013 12:26 +9

Cata ticalosie ! La Iasi impotriva unui locuintei sociale a unui om d e60 de ani si-0au dat mana judecatorii , avocatii si executorul judecatoresc Elesei Beniamin.Omul este hartuit in instanta, moul este amenintat pe strada ,omul traieste daca s emai poate numi asa cu staima zilnica a asasinarii pisihice si fizice,dar rezista ,rezista pana cand plutonul d eexecutie format din judecatori il vor ucide. Cea ti vea d espus despre respingerea unui recuirs doar pentrui a se ascunde faptele penale de complicitate a judecatoarei ,asa este cazul dosarului 26384/245/2012 la Iasi .

# Tache date 10 November 2013 12:56 +9

Stimată redacție, Ar fi deontologic să faceți o adresă la PCA Timișoara pentru a afla dacă plîngerile lui Drugărin chiar au fost înregistrate și chiar fac obiectul unor dosare penale. 1) Dacă au fost înregistrate, atunci PCA Timișoara și, eventual, instanțele judecătorești vor stabili dacă Bucurică se face vinovat de faptele imputate ori, dimpotrivă, Drugărin se face vinovat de denunțare calomnioasă, ultraj și sfidarea organelor judiciare; 2) Dacă nu au fost înregistrate, Consiliul Baroului București ar trebui să se autosesizeze de urgență și să verifice dacă ceea ce face Drugărin nu întrunește elementul mai multor abateri disciplinare grave.  Nu am am idei preconcepute, dar dacă ceea ce spune Drugărin despre Bucurică sunt fabulații (poate are dreptate, de aceea trebuie întrebat PCA -ul...), atunci acest individ nu are ce căuta în profesia de avocat!

# ciobanul florea date 10 November 2013 17:08 -4

Parc-ai fi iordachescu, leit, nu alta. NU ai idei preconcepute, dar chiar asta demonstrezi. Ai mari probleme de personalitate, tovarase militian, si NU ma intreb cum dracu tu si alti impiedicati comunisti ca tine, faceti pe \"avocatii\"? Cine va da voie? TOt comunistii din actuala guvernare? Ca dealtfel, toata suflarea stie ca ati fost desfiintati prin LEGEA 3 din 1948! Acesta este adevarul, pe care voi, milogii monopolului pierdut, il negati obsesiv si paranoic.

# TITULESCU date 10 November 2013 15:57 -1

DOAMNE ,DUMNEZEULE! Ce fel de oameni sunt cei care au facut asemneanea comentarii? Problema in avocatura nu e ca sunt doua barouri ci ca facultatea de drept e la colt de strada,daca ramaneau patru centre universitare scoala de drept era scoala si atunci puteam vorbi numai de profesionisti si in avocatura si in magistratura, nu de fel de fel de cretini care dau bani si in schimb primesc o diploma si dupa aceea pretind ca au terminat dreptul fara sa aibe mintea necesara de a termina o facultate si cretinii vor egalitate cu cei ce au invatat ca doar toti termina dreptul. Ce se intampla cu acest AVOCAT e dramatic ,dar trebuie sa gaseasca in el puterea de a trece peste tot ,chiar nu isi aduce aminte de mintile luminate ale Romaniei care au murit in inchisorile comuniste si o parte din nenorocitii care au facut asta erau in anii 2000 la petreceri organizate de statul roman. Nu va lasati infrant de nimeni si numai de DUMNEZEU sa va fie frica si sa ne fie frica tuturor !

# Salvamar date 11 November 2013 09:52 -1

In Timioara nu procurorii sunt marea pacoste, ci unii judecatorii invidiosi pe avocati. Nu toti, dar sunt uni care se manifesta pe fata, cu tupeu impotriva avocastilor. Putea procurorul sa greseasca, dar judecatorul arer rolul sa faca dreptate. De la taierea unor onorarii pana la sume absurd de mici, pana la anulari de contracte intre client si avocat, la Timisoara vezi de toate. Sunt si judecatori integri...da NU toti..

# Salvamar date 11 November 2013 13:57 +3

Este si nu este asa domn Titulescu. Foarte putini din absolventii de drept ajung avocati. exista cel putin doua filtre - admiterea in profesie si examenbul definitiv. Stiu un absolvent de la stat la Cluj, care a picat a treia oara la intrarea in avocatura pentru ca nu a luat cinci la drept civil. Asa ca nu e chiar cum spui tu. Tragedia este in istante. Nu mai exista judecatori stagiari care sa faca practica doia ani in instanta. fac doia ani de INM si vin fara nici o practica sa judece sipe langa indoctrinarea lor impotriva avocatilor, vin si gabarnisti in practica judiciara. Apoi si la avocati este o problema - aceea a avocatilor care provin din fosti procurori si judecatori, a caror activitate se bazeaza pe retele cu fosti colegi de magistratura. Un justitiabil decat sa mearga la un avocat tanar (oricat de bun ar fi) mai bine plateste gras un avocat fost procuror sau judecator ca in mod sigur are relatii intre fosti colegi... Deci lucrurile sunt amestecate.

# un nene date 10 November 2013 16:20 +14

Cererea asta e o gluma, nu? Altfel, e jalnic. Sa le luam pe rand: a gresit instanta competenta (tribunal), datele lui incomplete (CNP), cadrul procesual (cu cine se judeca?), ce vrea (cine, sa-i faca ce si cum?), motive (in fapt, in drept), probe .... timbrajul, deja e o chestiune savanta .... cred ca e doar o bucata de hartie igienica pe care si-a sters stampila....

# Thanatos date 11 November 2013 10:50 +3

... asta ca sa nu mai unem la socoteala ca ca euthanasierea nu are caracter vremelnic. :P

# TITULESCU date 10 November 2013 16:50 -10

Un nene esti om ? EU ZIC CA ESTI MAGISTRAT. Chiar nu va dati seama ca trasaturile voastre sunt diferite de ale oamenilor ? Ce scrie in biblie de judecatori ?

# un nene date 10 November 2013 17:34 +8

Nu sunt, dar ma bucur ca ai o parere buna despre mine. Ca sa-ti explic, ca tot vorbeai de facultatea din colt: nenea asta vrea eutanasiere, adica sa-l omoare cineva. Ii trebuie un parat. Pentru sinucidere nu ai nevoie de autorizarea instantei. Nu comentez problema lui personala. Dar este avocat si le plang de mila clientilor lui, daca le face astfel de cereri.... pentru ca nivelul lui profesional, la genunchiul broastei, ma afecteaza si pe mine....

# satul date 10 November 2013 17:08 -5

Legea Raspunderii Magistratilor, coruptii si incompetentii trebuie sa plateasca din buzunarul lor, nu al meu! Nicio profesie pe lumea asta nu se exercita fara raspundere asupra actului profesional! Cine e mai presus de lege? Tocmai cei chemati sa o aplice? ROG inca odata LUJU sa initieze o pagina in care sa putem posta din halucinantele decizii ale instantei. Propun sa incepem cu Jud sect 2, judecatoarele: Petrescu Liliana, Florea Ecaterina si Mindru Luminita!!

# Alex date 10 November 2013 17:42 +9

Alt diliu : :roll: ))))))))))) Povestea si revendicarile astuia imi aduc aminte - cu tristete - de umflata aia de profesoara care intrase in greva foamei. La momentul respectiv spusesem ca a gasit fiinta o modalitate sa slabeasca si sa fie si in centrul atentiei - ca de esenta protestului nu putea fi vorba. Si s-a adeverit. Au venit alegerile, tipa s-a instalat comod, a instalat-o si pe fii-sa si acum o doare fix in fata sepcii - la vreo 2 metri - de situatia invatamantului din Romania.  S-a vazut cu sacii in caruta ? Ura si la gara ! A mai auzit cineva - ceva de ea ? Ntttt... Asa si cu panarama asta : incearca sa rezolve probleme personale cu ajutorul altora. Si uite asa , asistam la invrajbirea celor care pun botul la rahaturile astea, fara sa vada in profunzime si dincolo de ceea ce este la suprafata. Dupa mintea mea, sa-si dea foc. Are carburant ? Ca daca nu, ii dau eu. Cat cuprinde.

# PENIBIL date 10 November 2013 18:25 +3

BISNITARU DRUJBIST E O FIINTA BOLNAVA DE CEA MAI JOASA SPETA. SPER SA FIE DAT AFARA DIN BAROU SI SA MEARGA DUPA FIUL LUI LA PARNAIE.

# o parere date 10 November 2013 18:29 +7

domnul avocat este penibil. limbajul acestuia nu este unul apartinand unui jurist. si mamaie de la tara scria mai fumos aceasta cerere.

# o parere date 10 November 2013 18:34 +5

nu stiu daca vorbeste serios cu eutanasierea, dar ar fi pacat de el ca om. nu va sinucideti. insa, repet, penibila cerere. eu nu as fi postat o, ma faceam de ras.

# Av. Popa Nicolae - Tulcea date 10 November 2013 20:22 +3

Ma tem ca nu are suficienta pregatire profesionala incat sa se lupte ca avocat cu sistemul corupt care le agreeaza toate combinatiile generalizate si astazi domina toate institutiile publice   de stat dupa Victoria Revolutia Romana din Decembrie 1989. Cum a luat examenul ? Or,face parte din grupul profesionistilor din barourile \"clasice\" sau \"traditionale\" care nu au acte legale de infiintare a persoanei juridice de interes public si il lasa prada sistemului corupt ? Acest caz e simplu si trebuie plecat de la art.2 alin.2din C.proc.penal coroborat cu art.64 C.proc penal si pactul dinte Ponta si Basescu cu ei si alte institutii corupte dominate de ei. Incompetenta domnului avocat poate fi definita ca inaptitudinea legala a unei persoane de a lua o decizie seroasa impotriva celor care au incalcat legea (art.16 alin.2 din Constitutie) este suficient pentru a ne convinge de oarece deturnare de putere de la scopul pentru care art.1 alin.5 din Constitutia Romaniei a fost instituit de stat.

# Koko date 10 November 2013 20:23 +6

Asa. La ce ora? Se da in direct? Sa stiu sa-mi iau floricele si sa ma asez confortabil. Fiu-so era nevinovat, mititelul? Din partea mea, toti infactorii si parintii de infractori sa faca acelasi lucru, daca poftesc.

# kiki date 10 November 2013 21:22 +3

vin si eu. poate il vedem si pe retardul avocat traditional zis avi-avi zis oarecare cum isi da foc la s-cula.

# TITULESCU date 10 November 2013 23:37 0

Raspuns pentru,, un nene \'\': Ce nu esti om sau magistrat? Era un fel de joc de cuvinte aceasta intrebare. Oricum eu nu am o parere buna despre magistrati si consider ca e un blestem sa fi avocat in Romania acestor ani si e o drama sa ai de a face cu aceasta justitie spun justitie ca asa e cuvantul dar ce e acolo ,e Periprava curata . Ar fi bine sa aduca magistrati din alta tara ,nu judecatori ca cei ce se vad la televizor magistrati rupti de bautura fie la volan fie in sala de sedinta,nu magistrati care-si santajeaza amantul cu alt amant, nu magistrat castigator la loto care face p....ica in tufisuri,nu magistrati cu diagnostic de schizofrenie care condamna la inchisoare alti oameni ,nu magistrati care se judeca unul pe altul si isi dau miliarde de la statul roman fara text de lege. adica nu borfasi magistrati vrem si atunci nimeni nu-si da foc. Unde sa reclami la csm care are scrisori tipizate in care schimba doar numele petentului. MAGISTRATI DIN AFARA TARII ASTA E SOLUTIA

# Nicusor date 11 November 2013 08:09 +2

Certamente,fiica avocatului(pe care mizerabilul de ta\'su a amestecat-o in aceasta poveste jegoasa)are ochi albastri,dar cum le-a vazut culoarea un om pe timp de noapte si baut,pe deasupra ?

# Mata date 12 November 2013 11:58 0

:DCertamente are ochii buni ...si certamente este mai prost decit prevede legea ..

# ADEVARUL date 11 November 2013 11:29 0

EU AM O SINGURA INTREBARE SI ANUME LA CE ORA ISI DA FOC PORCU? :-) CAT DESPRE FAPTUL CA ASA ZISII MAGISTRATI SI-O FREACA SI LA PROPRIU SI LA FIGURAT,AVOCATULE CARE AI LUAT-O PE ULEI,PANA ACUM NU TE-AM AUZIT COMENTAND PREZENTA ACESTOR DIAVOLI IN MIJLOCUL NOSTRU,DACA TE SUPERI ESTI CA CIURDARU CARE SE SUPARA PE SAT <img src=ops:' /> O SA AI DURERI FOARTE MARI-FIZICE,DACA ITI DAI FOC,MAI BINE DA-I DE BAUT PROCURORULUI,SPALA-I MASINA CU BENZINA,JUDECATORIEI DE ACOLO...TE POTI PISA PE EA,-APRECIEZ CA ZILELE IN BAROU ITI SUNT NUMARATE,PE MOTIV CA TE-AI SUPARAT SI NU RESPECTI OMERTA.ASA EWSTE PESTE TOT IN TARA,IN LOC DE JUDECATORI AVEM INFRACTORI,NEBUNI-NU TE COBORI LA NIVELUL LOR,BAGA-I SI TU IN PIZDA MAMII LOR.

# Koko date 11 November 2013 15:40 +2

Pai? ce se intampla, nu si-a mai dat foc? ca mai sunt 20 de minute si se termina programul la Parchet. s-a scumpit prea rau benzina si nu are bani sa-si ia? pentru o cauza nobila fac eu o donatie

# Alex date 11 November 2013 16:19 +2

 Avocatul asta este complet neserios. Mi-am luat liber de la slujba, am trimis e-mail-uri cu scuze clientilor cu care trebuia sa ma vad astazi, nu mi-am dus masina in service si idiotul vad ca nu isi mai da foc. Sa-i fie rusine !! Auzi, cica sa ai incredere in avocati............

# berti date 11 November 2013 16:21 +3

We dont need no water, let the motherf@#$%r burn/ Burn motherf&^%$r, burn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# Tudor Raneti date 11 November 2013 16:24 -3

Am o idee mai buna. Daca tot esti pregatit sa mori, i-ati o arma cu multe gloante, prinde-l pe porcuror si baga-i toate gloantele in burta, mai putin unul pe care-l pastrezi pentru tine. Te razbuni si mori in pace si ne faci tuturor un serviciu prin exemplul dat criminalilor din parchete si tribunale, daca nu-si dau demisia

# mata date 12 November 2013 12:09 -2

inregistrarea . https://www.facebook.com/photo.php?v=248846205267223&set=vb.100004255362884&type=2&theater

# craciun claudia date 29 December 2013 14:40 +3

Stimati domni daca doriti sa aflati adevarul despre asa zisul procuror Bucurica ,acesta este introdus politic el ne find decat un sinplu sef de post al statiuni Snagov ,dar aflad mai multe secrete despre dosarele greilor di politica si terenurile si ilegalitatile din Snagov ,cum ar fi primarul penal MUSAT Apostol,Elena udrea,Videanu,Hoara,si atti mafioti locali ,precum cumnatul lui primarul de Ciolpani Bogdan Calin din partea PNL afost avansat pentru a nu mai crea probleme la nivel local pdleului ,trebuia schimbat pentru a i se cumpara tacerea i-a fost oferit postul in parchet.Mentionnam caacest procuror detine terenuri 25 ht.comuna Peris,com Ciolpani,com Snagov dobandite din bani care nici el nu stie de unde sunt proveniti in timpul cand avea functia de politist in Snagov ,asa ca rugam pe stimabilul avocat Drugarin sa sesizeze CSM si AGENTIA NATIONALA DE INTEGRITATE sa vedem de unde avea acest procuror -politist bani sa cumpere asemenea propietati dar cine nu cunoaste personajul si faptul ca el este politic pus in PARCHET RUGAM SA SE APTINA avocatul are dreptate.

# Cristiana date 11 September 2014 10:52 -1

Dl Avocat merita sa-si dea foc sa simta si el ce simt oamenii pe care ii inseala,este un prefacut si un excroc,din cate am auzit nu si-a mai dat foc...data viitoare sa ne anunte si pe noi ca venim cu placere...sa-l asistam

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.04.2024 – Prima victorie in instanta obtinuta de vanatorul de pedofili

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva