24 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

JAF, IMBOLNAVIRI SI DECESE IN AFACEREA CU VACCINURI ANTI-COVID – Europarlamentarul Cristian Terhes cere judecarea lui Florin Citu, Vlad Voiculescu si Ioana Mihaila pentru decesele si imbolnavirile produse de vaccinurile pe care le-au achizitionat prin frauda: “Acesti tradatori trebuie judecati si pentru efectele adverse teribile ale acestor produse medicale cu care au constrand oamenii sa se injecteze”

Scris de: G.T. | pdf | print

24 November 2023 10:36
Vizualizari: 3158

Fostul premier PNL Florin Citu si fostii ministri USR ai Sanatatii, Vlad Voiculescu si Ioana Mihaila, ar trebui judecati nu doar pentru jaful de 1 miliard de euro comis prin afacerea cu vaccinuri anti-Covid, caz care DNA cere ridicarea imunitatii celor trei pentru fapte de abuz in serviciu (click aici pentru a citi), ci si pentru efectele adverse cauzate de respectivele vaccinuri anti-Covid cu care romanii au fost constransi sa se injecteze. Observatia ii apartine europarlamentarului Cristian Terhes (foto).


 

Intr-un comunicat de presa dat publicitatii joi seara, 23 noiembrie 2023, Terhes aminteste despre gravele incalcari ale drepturilor omului si libertatilor fundamentale comise in perioada pandemiei, cu scopul ca romanii sa se injecteze cu vaccinuri anti-Covid achizitionate prin frauda de catre Guvernul PNL-USR de la acea data, asa cum acuza DNA. In acest context, Terhes precizeaza ca pe langa prejudiciul de peste 1 miliard de euro mai grave sunt decesele si imbolnavirile provocate fix de vaccinurile cumparate de Florin Citu, Vlad Voiculescu si Ioana Mihaila, aspecte pentru care cei trei ar trebui de asemenea sa fie judecati.


Prezentam comunicatul europarlamentarului Cristian Terhes:


“DNA a sesizat Senatul si Presedintele Romaniei pe data de 23.11.2023 pentru formularea cererilor de efectuare a urmaririi penale fata de fostul premier Florin Citu si fata de fostii ministri ai Sanatatii Vlad Voiculescu si Ioana Mihaila pentru contractele abuzive de achizitii de vaccinuri de la Pfizer si Moderna, ce au cauzat Romaniei un prejudiciu de peste 1 miliard de euro.

'In prezenta cauza, in contextul mentionat mai sus, sunt cercetate aspecte legate de modalitatea in care, in perioada ianuarie - mai 2021, persoane din Guvernul Romaniei, cu incalcarea dispozitiilor legale si in lipsa oricaror documente/analize care sa ateste necesitatea achizitiei, ar fi contractat un numar mult mai mare de doze de vaccin (Pfizer si Moderna), in conditiile in care numarul persoanelor eligibile pentru vaccinare comunicat de statul roman Comisiei Europene era de 10,7 milioane.

Concret, desi dozele de vaccin contractate anterior datei de 01 ianuarie 2021 (37.588.366 doze) ar fi fost suficiente pentru vaccinarea unui numar de peste 23 milioane persoane, doua dintre cele trei persoane fata de care se solicita formularea cererilor de efectuare a urmaririi penale, beneficiind de ajutorul celei de a treia, ar fi tranzactionat si ordonantat la plata achizitia in plus a cantitatii de 52.805.690 doze de vaccin, in valoare totala de 1.005.498.687 euro, la care se adauga TVA, suma care constituie un prejudiciu adus bugetului statului', a comunicat DNA.

Se vede cu puterea evidentei, asadar, va aceste produse medicale impuse oamenilor prin constrangere nu au fost deloc gratuite, asa cum ne asigurau tradatorii criminali de la PNL si USR.

Suma imensa de 1 miliard de euro este doar paguba directa adusa statului, cu efect in saracirea populatiei.

Pentru a putea injecta in oameni aceste produse medicale cumparate prin frauda, insa, acelasi guvern PNL-USR a impus masuri draconice de constrangere a populatiei, care au mers de la inchiderea afacerilor si economiei, pana la incalcarea grosolana a drepturilor si libertatilor fundamentale.

Mai grav decat prejuciile financiare, insa, sunt decesele si imbolnavirile grave cauzate ca efecte secundare a acestor produse medicale.

Pe langa abuz in serviciu cu efecte deosebit de grave, acesti tradatori trebuie judecati si pentru efectele adverse teribile ale acestor produse medicale cu care au constrand oamenii sa se injecteze”.

Comentarii

# Alo ? De acord dar lipsesc Arahat si date 24 November 2023 14:58 +12

malacul inutil de la Cotroceni ; totul se facea , daca va amintiti, prin aprobare CSAT - din care fac parte acesti viermalai ! PS. ROEXIT , urgent !

# Cârcotaș date 24 November 2023 18:21 -7

Când va tâțaia posteriorul că urma sa va întâlniți cu Creatorul ati fi vrut și 10 doze, umblați sa va treceti pe liste preferențial, gâștelor! Tovarășii procurori sunt iarăși băgați la înaintare de vreo gasca politică care vrea sa beleasca alta gasca politică. Ia sa vedem ce se mai inventează după 5-10 ani, ca asta cu prescripția a fost faină . Oilor!

# X date 24 November 2023 21:55 +3

Ce păcat ca oamenii nu mai citesc ! Ar fi aflat ca aceste vaccinuri sunt obținute intr_un termen foarte scurt. Pentru ca un vaccin sa aibă eficienta si sa nu producă reactii adverse , sunt necesari mult mai multi ani ( in jur de 10 ).

# o opinie date 25 November 2023 05:51 +5

RO - EXIT !

# buck fiden date 25 November 2023 09:22 +3

Pentru cei care si-au injectat mizeriile mrna la indemnul malacului si a haitei de borfasi aflati la putere in 2020 aveti aici o depozitie a inventatorului tehnologiei mrna Dr.Robert Malone in fata congresului american in care zice.. moderna knows covid vaccines cause turbo cancer... https://twitter.com/VigilantFox/status/1724641530348998662?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ct******amp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1724641530348998662%7Ctwgr%5E9d5e08ee7913503ba2115d0734fd5eec708b7e0e%7Ct******on%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fthepeoplesvoice.tv%2Finventor-of-mrna-testifies-moderna-knows-covid-vaccines-cause-turbo-cancer-media-blackout%2F FDA-ul stia din patentul depus de Moderna de faptul ca vaccinul poate activa oncogeni si cu toate astea au dat aprobare pentru utilizare.

# santinela date 26 November 2023 07:30 -3

Cum sa fie judecati oamenii aceia pentru "efectele adverse" ale vaccinurilor cand nici medicii nu stiau care sunt alea (efectele) la data respectiva ?

# Manca-v-as ciocul votru de gugustiuci, ia dati cu geana aici date 27 November 2023 21:07 +2

https://www.naturalnews.com/2023-11-17-moderna-admits-mrna-covid-vaccines-cancer-dna-fragments.html

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.05.2024 – CSM incepe consultarea cu instantele si avocatii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva