18 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

MEREU IN TOP – Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a castigat din nou primul loc in clasamentele directorului juridic Chambers Europe, repetand performanta din 2020. Compania a obtinut locul 1 in domeniile Corporate/M&A, Dispute Resolution, Competition/Antitrust, Intellectual Property/Telecom, Media & IT, fiind nominalizata si in acest pentru premiul „Firma de Avocatura a Anului” din Romania, pe care l-a castigat si in 2020

Scris de: L.J. | pdf | print

19 March 2021 16:58
Vizualizari: 6115

Un nou an, o noua victorie. Joi, 18 martie 2021, casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a castigat din nou primul loc in clasamentele directorului juridic Chambers Europe, repetand performanta din 2020 (click aici pentru a citi).Este vorba despre pozitia fruntasa in domeniile Corporate/M&A, Dispute Resolution, Competition/Antitrust, Intellectual Property/Telecom, Media & IT (TMT).

In plus, Tuca Zbarcea & Asociatii a fost nominalizata si in acest pentru premiul „Firma de Avocatura a Anului” din Romania, pe care l-a castigat si in 2020.


Iata comunicatul casei de avocatura:


Tuca Zbarcea & Asociatii ramane una dintre cel mai bine cotate case de avocatura din Romania, potrivit clasamentelor directorului britanic Chambers Europe, publicate astazi. Mai mult, Tuca Zbarcea & Asociatii este nominalizata si in acest an pentru premiul 'Firma de Avocatura a Anului' din Romania, pe care l-a castigat si in 2020.

Tuca Zbarcea & Asociatii ocupa pozitii de top in majoritatea domeniilor dreptului in editia 2021 a publicatiei Chambers Europe, avocatii firmei fiind recunoscuti pentru competentele profesionale si succesul inregistrat in asistarea si reprezentarea clientilor in proiecte complexe, inclusiv litigii si arbitraje. De altfel, Tuca Zbarcea & Asociatii este lider de piata (locul 1) in domeniile Corporate/M&A, Dispute Resolution, Competition/Antitrust, Intellectual Property/Telecom, Media & IT (TMT). Expertiza firmei in Tax, Projects & Energy, Employment, Real Estate si Banking & Finance a fost, de asemenea, clasata pe pozitii fruntase.

Editia din acest an recunoaste si meritele individuale ale avocatilor si consultantilor fiscali, 16 dintre acestia fiind cotati drept Leading Individuals in ariile respective de practica.

Potrivit editorilor, 'Tuca Zbarcea & Asociatii are o prezenta constanta si indelungata in varful ierarhiei pe piata din Romania'. De altfel, firma este nominalizata si in acest an in cadrul premiilor Chambers Europe Awards, Tuca Zbarcea & Asociatii fiind castigatoarea trofeului 'Firma de Avocatura a Anului' din Romania la nivelul lui 2020 si detinatoarea altor doua distinctii similare acordate de publicatia britanica in ultimii ani.

De aproape 30 de ani, editorul britanic Chambers & Partners realizeaza clasamente anuale ale firmelor de avocatura din intreaga lume, fiind recunoscut pentru rigurozitatea studiilor de piata efectuate, calitatea si obiectivitatea cu care analizeaza performantele mediului juridic international. Din Romania, au fost primite 316 de cereri de inscriere pentru Chambers Europe editia 2021, iar 42 de firme de avocatura au putut accede in clasamentele finale ale acestui director.

 


Comentarii

# Faracatuse date 19 March 2021 22:29 0

Mulțumim pentru reprezentarea DDB și pentru succesul de ieri de la TMB!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2024 – Procuror cu demisia trimisa la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva