21 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

NOI PROMOVARI LA ICCJ – La nici o luna de la validarea judecatorilor care au ajuns la Inalta Curte, CSM declanseaza un nou concurs de promovare la instanta suprema. Sunt disponibile 17 posturi, cele mai multe la Sectia penala a Inaltei Curti de Casatie si Justitie (Lista)

Scris de: G.T. | pdf | print

11 April 2023 14:28
Vizualizari: 4565

La nicio o luna de la validarea rezultatelor la ultimele doua concursuri de promovare la Inalta Curte de Casatie si Justitie (click aici pentru a citi), CSM declanseaza un nou concurs de promovare la instanta condusa de Corina Corbu (foto).


 

Decizia a fost luata marti, 11 aprilie 2023, de Sectia pentru judecatori a CSM. Sunt disponibile 17 locuri de judecator la ICCJ, cele mai multe la Sectia penala. Concret, noul concurs, care se va desfasura in perioada aprilie-septembrie 2023, vizeaza urmatoarele posturi vacante:

Sectia I civila – 3 posturi

Sectia a II-a civila – 1 post

Sectia penala – 7 posturi

Sectia de contencios administrativ si fiscal – 6 posturi


Iata minuta hotararii Sectiei pentru judecatori a CSM:


“Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat: (unanimitate)

1. Organizarea concursului de promovare in functia de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in perioada aprilie-septembrie 2023.

2. Stabilirea calendarului de desfasurare a concursului, conform anexei nr. 1. 3. Stabilirea numarului de posturi ce vor fi scoase la concurs, inclusiv cu repartizarea pe sectii a acestora, cu precizarea specializarilor la care se poate sustine concursul, in functie de sectiile ICCJ, conform art. 108 alin. (3) si art. 109 alin. (2) din Statut, dupa cum urmeaza:

- Sectia I civila – 3 posturi

- Sectia a II-a civila – 1 post

- Sectia penala – 7 posturi

- Sectia de contencios administrativ si fiscal – 6 posturi

4. Aprobarea cererii tip de inscriere la concursul de promovare in functia de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie, conform anexei nr. 2.

5. Desemnarea membrilor comisiei de organizare a concursului, conform anexei nr. 3, precum si a presedintelui acesteia”.

Comentarii

# Cale batuta date 11 April 2023 20:36 -4

Regretabila creatura asta de corbu

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 20.05.2024 – Inca o palma pentru Justitia din Romania

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva