23 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

PENTRU DNA N-AR FI VREO PIERDERE – Procuroarea Alexandra Carmen Lancranjan, zisa “Veverita”, vrea sa plece din parchetul anticoruptie la Inspectia Judiciara. Lancranjan se lupta pentru numirea in functia de inspector judiciar cu fostii sefi din PICCJ Maria Militaru, Adriana Denisa Cristudor si Remulus Dan Varga. Trimis in judecata disciplinara de IJ, procurorul militar #rezist Bogdan Pirlog vrea fix la IJ. 45 de procurori candideaza pentru 10 locuri (Lista)

Scris de: George TARATA | pdf | print

3 April 2024 14:56
Vizualizari: 4784

Nume grele avem si la concursul pentru numirea in functia de inspector judiciar la Directia de inspectie pentru procurori din cadrul Inspectiei Judiciare, nu doar la concursul pentru numirea in functia de inspector judiciar la Directia de inspectie pentru judecatori (click aici pentru a citi). 45 de candidati se vor lupta pentru cele 10 posturi disponibile.


 

Printre acestia ii regasim pe procuroarea DNA Alexandra Carmen Lancranjan (foto), zisa “Veverita”, a carei plecare din parchetul anticoruptie suntem convinsi ca nu ar reprezenta vreo pierdere pentru DNA.

De asemenea, la Inspectia Judiciara vor sa ajunga fostii sefi din PICCJ Maria Militaru, Adriana Denisa Cristudor si Remulus Dan Varga, autorul rechizitoriului din dosarul “Rarinca”, procurorul Iulian Pancescu, dar si procurorul militar Bogdan Pirlog, sef al Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti si capetenie a magistratilor #rezist. In ceea ce il priveste pe cel din urma, trebuie spus ca Pirlog a fost trimis in judecata disciplinara in mai multe dosare chiar de catre Inspectia Judiciara, unele dintre cauze aflandu-se pe rol.

Totodata, printre candidati figureaza si procurorul Marius Iacob, insa nu este vorba despre celebrul Marius Iacob fost consilier al Laurei Kovesi si care in prezent activeaza la PICCJ, ci de procurorul Marius Iacob de la Parchetul Tribunalului Bucuresti.


Iata lista cu procurorii inscrisi la concursul pentru numirea in functia de inspector judiciar:

 


Comentarii

# Judecatorii noi la ICCJ au promovat legal? date 3 April 2024 15:12 0

Au doamnele Craiu și Iacob vechimea minima necesara sa fie promovate la ICCJ? Art 108 al 4 ultima teza din Legea 303/2022. Au 18 ani vechime efectiva? Sau asta nu e știre? Cum se promovează la Inalta? Mai sunt astfel de cazuri?

# Am inteles! date 3 April 2024 15:39 +1

Au gradul, ce nu va este clar?

# Pt Am inteles date 3 April 2024 16:46 +2

E și asta un mod de a trece prin viata, sa accepți lucrurile pe care nu le poți schimba și sa te convingi singur ca nu poți schimba nimic, deci să le accepți pe toate. Vizionare plăcută la Netflix si cumparaturi placute la Megaimage! Sclavia este Libertate!

# Cetatean date 3 April 2024 17:04 +1

Pentru DNA poate nu este o pierdere dar pentru juatitiabili va fi o mare catastrofa.Asa ca mai bine rămâne la DNA ,Lancrajan.

# santinela date 4 April 2024 08:09 0

Lancrajan,Parlog --?? Vai mama noastra ! Astia nici nu mai trebuiau sa fie in sistem darami-te sa mai incerce sa obtina vreo functie.

# Gogi date 4 April 2024 13:43 +15

Pe vremea comunistilor era o prevedere ca personalul neproductiv ,sau TESA,nu putea depasi o anumita proportie din personalul productiv!In zilele noastre daca stai si aduni numarul de magistrati non -productivide pe la IJ,MJ,aparatul CSM, delegati ,detasati pe la alte institutii constati ca este egal dava nu chiar mai mare decit al magistratilor care chiar fac munca de magistrat!

# DODI date 4 April 2024 15:09 +11

De ce ne mai mirăm? Toată viața acești ratați profesional, aplicând cu succes pupincurismul, au umblat numai după sinecuri. Așa că această dorința lor vine după un lung șir de... căutări. Ce ne intrigă este doar faptul că după ce au făcut dovata unei lipse crase de caracter vor să dea lecții altora ca și ei. Asta-i România și acesta este sistemul judiciar moșit de doi securiști (petrov și ciolaniSS) cu ajutorul unei bețive notorii și al altor oportuniști care și-au așezat Kurul pe scaunul justiției.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 22.05.2024 – Belea pe capul lui Florenta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva