1 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PLEACA MAGISTRATUL CARE A PUS-O LA PUNCT PE MAMA DNA – Se pensioneaza judecatorul Iuliu-Otonel Popa de la Judecatoria Sectorului 4, cel care a respins cu o motivare zdrobitoare cererea fostei ministrese a Justitiei Monica Macovei de asigurare a probelor, ca sa scape nevinovata pentru spulberarea motociclistului pe care l-a bagat in spital (Lista)

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

2 February 2024 13:11
Vizualizari: 3702

Saptamana aceasta aduce doua nume interesante pe lista judecatorilor care au depus cereri de pensionare. Sectia pentru judecatori din Consiliul Superior al Magistraturii le-a aprobat solicitarile in sedinta de joi, 1 februarie 2024.In primul rand, il remarcam pe magistratul Iuliu-Otonel Popa de la Judecatoria Sectorului 4, cel care, la 24 noiembrie 2022, in dosarul nr. 29926/4/2022, a emis o zdrobitoare incheiere prin care a respins cererea fostei ministrese a Justitiei Monica Macovei (foto) de asigurare a probelor, Macovei intentionand astfel sa scape nevinovata pentru faptul ca a spulberat cu masina un motociclist, pe care l-a bagat in spital. Mai exact, judecatorul Popa a aratat cum „mama DNA” a incurcat civilul cu penalul: Monica Macovei a solicitat unei instante civile sa admita o expertiza intr-un dosar penal (click aici pentru a citi).

In al doilea rand, pe lista viitorilor pensionari figureaza judecatoarea Madalina-Gabriela Radulescu de la Curtea de Apel Bucuresti, cea care, in 13 decembrie 2022, in cauza nr. 16245/3/2020, a facut opinie separata de colegele de complet Elena Avrigeanu si Liliana Ion-Chirita. Mai precis, spre deosebire de judecatoarele Avrigeanu si Ion-Chirita, magistrata Radulescu nu a fost de acord ca statul sa fie obligat la plata unor daune morale de 15.000 lei pentru cele doua saptamani de carantina abuziva la care a fost supus seful Santierului Naval Tulcea Laurentiu Rusinoiu intre 20 martie si 3 aprilie 2020 (click aici pentru a citi).


Iata restul judecatorilor care au primit aprobare sa iasa la pensie (vezi facsimil):


- Mihaela-Dana Haratu (Curtea de Apel Iasi);

- Ancuta-Gabriela Obreja-Manolache (CA Iasi);

- Cristinel Dumitreasa (Tribunalul Neamt);

- Mioara Spita (Tribunalul Braila);

- Gabriela Trandafir (Judecatoria Hunedoara);

- Ecaterina-Carmen Apostoliceanu (Judecatoria Sectorului 5).


sursa foto: Ziua de Constanta

 


Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.02.2024 – Corbu s-a intors in CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva