21 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PLECARE IMPORTANTA DE LA INALTA CURTE – Judecatoarea Ana Roxana Tudose de la Sectia de contencios administrativ si fiscal a ICCJ si-a depus cererea de eliberare din functie prin pensionare. Solicitarea va fi discutata in urmatoarea sedinta a Sectiei pentru judecatori a CSM

Scris de: G.T. | pdf | print

23 May 2023 12:43
Vizualizari: 4668

O plecare importanta are loc de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Este vorba despre judecatoarea Ana Roxana Tudose (foto), de la Sectia de contencios administrativ si fiscal a instantei supreme.


 

Tudose si-a depus cererea de eliberare din functie prin pensionare. Solicitarea acesteia va fi discutata de Sectia pentru judecatori a CSM, in sedinta de joi, 25 mai 2023.

Pe ordinea de zi a aceleasi sedinte mai figureaza o singura cerere de pensionare. Si anume cea a judecatoarei Florina Flavia Grapini, de la Tribunalul Suceava (vezi facsimil).

Trebuie precizat ca cele doua cereri de pensionare au fost depuse inainte de conferinta de presa in care ministrul Muncii Marius Budai a anuntat noi masuri in cazul pensiilor de serviciu, precum si cresterea treptata a varstei de pensionare a magistratilor la 65 de ani.


Numarul pensionarilor ar putea creste din nou dupa anuntul ministrului Muncii


Evident, ordinea de zi a Sectiei pentru judecatori a CSM poate fi suplimentata cu alte cereri de pensionare. In plus, nu este deloc exclus ca in viitorul apropiat numarul solicitarilor de acest gen sa creasca semnificativ, avand in vedere anuntul ministrului Muncii Marius Budai despre o majorare treptata a varstei de pensionare pentru magistrati la 65 de ani (click aici pentru a citi). Cu alte cuvinte, judecatorii care in momentul de fata indeplinesc toate conditiile depensionare sa isi scoata decizii, sau cei care au deja scoase deciziile de pensionare sa le activeze, pentru a fi siguri ca nu vor fi afectati de noile conditii prezentate de ministrul Muncii.

 


Comentarii

# Ion date 23 May 2023 12:13 -20

Ce plecare importantă ? Cu ce s arematcat?

# Alex date 23 May 2023 13:09 +3

Domana judecator a fost victima tortionarilor de la Dna Ploiesti, respectiv Onea si Portocala. Probabil s-a saturat de #injustitie...

# Cetateanul date 23 May 2023 13:25 +24

Mulți ioni tâmpiți are nația. Parcă prea mulți! Plecarea din orice sistem a unui om echilibrat și corect este una importantă.

# Ion date 23 May 2023 16:54 -13

M am sa turat de juzii care vin la iccj pt câteva luni și pleacă ! Pt a beneficia de pensie de la icccj ar trebui sa stea minim 5 ani !

# 112 date 23 May 2023 21:47 +4

Am cunoscut-o personal pe doamna judecator intrucat am fost colegi la un master de Drept Comunitar(si nu sunt magistrat) si pot spune ca este un om deosebit.La fel l-am cunoscut si pe dl Tudose sotul doamnei un procuror deosebit care a avut de suferit din cauza lui Portocala.Nu mai judecati inainte sa cunoasteti oamenii.Este un sfat prietenesc!

# Avocat date 23 May 2023 22:29 +7

Ba Ion, rahat cu ochi, eu am prins-o pe judecătoarea Tudose la ICCJ înainte de pandemie. Deci, nu a stat doar câteva luni...Ești un frustrat care n-a promovat, nu? Și ești zmeu, sub nume fals :D

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.04.2024 – Prima victorie in instanta obtinuta de vanatorul de pedofili

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva