2 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PROCURORII CSM MERG CU TOVARASUL LUI MATEESCU – Sectia pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii a blocat-o pe procuroarea CSM Tatiana Toader, candidata pentru un nou mandat de vicepresedinte. Sectia l-a uns vicepresedinte pe procurorul Nicolae Solomon, aflat in relatii apropiate cu presedintele CSM Bogdan Mateescu. Nicolae Solomon a fost ales inclusiv de procurorul care initial votase pentru Tatiana Toader (Minuta)

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

7 December 2021 13:06
Vizualizari: 5173

Nu i-a fost de niciun folos procuroarei CSM Tatiana Toader (foto stanga) curajul de a dezvalui haosul managerial din Consiliul Superior al Magistraturii in mandatul de presedinte al judecatorului Bogdan Mateescu (click aici pentru a citi). Marti, 7 decembrie 2021, Sectia pentru procurori a CSM i-a refuzat Tatianei Toader un nou mandat de vicepresedinte, alegandu-l in schimb pe procurorul Nicolae Solomon (foto dreapta), aflat in relatii de prietenie cu Mateescu.Mai exact, Solomon a castigat al doilea mandat de vicepresedinte al CSM cu 5 voturi „pentru” si unul nul. (La sedinta a participat si Procurorul General Gabriela Scutea, membru de drept al Consiliului.)


Iata minuta CSM:


Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii l-a desemnat in calitate de candidat pentru functia de vicepresedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, pe domnul procuror NICOLAE - ANDREI SOLOMON, membru al Consiliului Superior al Magistraturii. (unanimitatea voturilor valabil exprimate: 5 voturi da, 1 vot nul).


Adversarul lui Solomon s-a razgandit


Mentionam ca aceasta este a doua sedinta de vot pentru vicepresedintele CSM din 2022, dupa balotajul aparut in urma cu aproape doua saptamani, la 25 noiembrie 2021, cand niciunul dintre cei doi candidati nu a intrunit majoritatea optiunilor, fiind exprimate 3 voturi pentru Nicolae Solomon, unul impotriva lui si alte doua nule, in timp ce Tatiana Toader a obtinut 2 „DA”, 3 „NU” si 1 nul (click aici pentru a citi). Cu alte cuvinte, dupa cum vedem, procurorul care data trecuta s-a pronuntat impotriva lui Solomon si-a schimbat acum optica, ajutandu-l sa castige.

Comentarii

# Edelweiss - Ivory Tower Press Reviewer date 7 December 2021 13:25 +966

Când spui „procuror” de fapt spui „BOW”. Valabil de ambele părți ale Prutului. La origine, procurorul este acel fost milițean pitecantrop care face cerere către șefi să i se aprobe un Pork de Crăciun, cu greutatea proporțională anilor de serviciu ai pitecantropului. Procurorul este acel fost jandarm care n-are nici un habar de pasul cadențat, dar n-are nici o taină cu încălecatul bidiviului. Procurorul este exegetul procedural al imbecilei devize „Hai la dubă cu cultura!” :eek: fragment citat: „Absurdul continuă în cazul violonistei Alexandra Conunova rămasă fără instrument după o situație încâlcită. Artista cunoscută la nivel mondial nu mai are vioara care a consacrat-o din cauza unui procuror. Acesta a semnat un ordin de sechestru în urmă cu mai bine de o lună, ordin care e în vigoare și acum.” link: https://www.cotidianul.ro/alexandra-conunova-petitie-pentru-un-abuz-si-o-vioara/

# Prometheus date 7 December 2021 13:38 +382

Afara cu procurorii din CSM si din magistratura in general!

# M date 7 December 2021 14:56 +1003

grupare infractionala organizata, sa nu creada cineva ca lichelele astea de magistrati procurori este vreunu care sa fie pus in slujba cetateanului, ei sunt primi corupti, ei sunt foarte bine organizati daca nu esti cu ei te elimina din start. alaturi de ei a mai venit si primu infractor al tari care duin prima a cerut desfintarea SIIJ asta il arde pe el cel mai tare, problema unui sef de stat asta e desfintarea SIIJ. de ziua nationala acest infractor nu a venit probabil era bla golf. nici o speranta de dreptate nu mai avem cu acesti talhari ordinari

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2023 – Chereches a picat la domnisoara Aida

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva